Stranica 12 od 18 PrviPrvi ... 21011121314 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 551 do 600 od 881

Tema: imate li vikendicu na moru?

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

joj sad sam se nasmijala do suza.

bojim se da ni karakterom ni izgledom nisam slicna ovoj koju trazite
    mm cita topic.prilicno mu je napet
    a penzije su male.jes ofkors.jednom mi je pokazala izvod iz banek da joj nesto protumacim pa sam opala na guzicu.i dalje ne kuzim odakle joj tolika mirovina.
    a što se tice onog Winnericinog-mi izgleda samo caltamo lovu jer gazde bome nismo

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj ljiljan@ prvotno napisa Vidi poruku
    Osim ako teta...ne iznajmljuje...mudrice su te stare tete ponekad.
    Vidiš, vidiš, i ovo treba uzeti u obzir.

Nakon pročitanih brda knjiga A.Christie i pogledanih serija H.Poirot, a većinu i više puta, smatram se i ja fanom. Nadam se da neće biti rasplet u tom stilu...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

glede tetanusa ( to je stranka za tetu ) mislim da niste pratili na satu i pročitali post kako ih je teta zeznula za grobno mjesto, stoga teta nije naivna staričica željna sunca i mora već prefrigani belzebub koji ih suptilno izbacuje iz vlastite nekretnine .

potpis vođa antitetanusa ( samoproglašeni )

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    ...prefrigani belzebub...

Ahahahaha, umirem!!

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ali teta ce sve njima ostaviti, nece li ?
    pro teta, kaj mogu.

i kad se maknem od zafrkantskog dijela topica da sam anatom ne bih se petljala, a da sam njezin muz napravila bih onako kako bih pretpostavila da bi moj otac (koji je kucu sagradio) napravio. mi zapravo ne znamo kakvi su bili njihovi odnosi, kao ni da li je i koliko ta teta participirala dok se ta kuca gradila. svakako, nisam misljenja da je ta kuca vise u vlasnistvu anatom i njezine mame (koja se takodjer spominje) nego tete. eto, sto mogu?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    A imate li vi anatom svoju ekipu, neko malo veće društvance? kako bi bilo da ovo ljeto organizirate veliko ljetovanje u vašoj kući, mislim da bi teti bilo bezveze u takvom ambijentu. Mislim, ako ne uspijete skupiti hrabrosti za reći joj sve. Dovedeš dvije, tri obitelji, vaše prijatelje s djecom, dovezete tonu igračaka, hrane, pića..sigurna sam da babi nebi bilo ugodno, koliko god ona bila mudra i zločesta
    A tek da za promjenu teti kažu što misle i žele?
    Zvuči glupo, ali svakako je dugoročno rješenje i zahtjeva manje organizacije od ovog nabrojenog.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim da je nepotrebno analizirati ima li teta novca ili nema, to je sasvim sporedno. Vjerujem da Anatom i njm ne bi imali ništa protiv plaćanja troškova tetinog jednomjesečnog boravka na moru (mislim na režije) kad bi se ona normalno ponašala prema njima, ne ostavljala trulu hranu u isključenom frižideru, ne produživala boravak svake godine za novih tjedan-dva i slično. Vjerujem i da je Apri jednim dijelom u pravu kad kaže da je riječ o staroj i usamljenoj osobi koja (samo) traži društvo bliskih joj ljudi. Meni je tete jednim dijelom žao, jer znam da postoje ljudi koji jednostavno ne znaju s drugima, nikad nisu naučili uvažavati druge i pristojno komunicirati, što ne znači da im drugi nisu potrebni i da se ne osjećaju usamljenima. Stoga bih zaista pokušala riješiti stvar na način da ne dođe do svađe i da teta i dalje može provesti na moru tih mjesec dana koji joj toliko mnogo znače.

Međutim, uza svu usamljenost i starost i činjenicu da je ta gospođa Anatominom mužu jedini rod, ne treba zatvarati oči pred svime što je Anatom napisala; meni se teta čini kao osoba koja istinski ne poštuje ni Anatom ni njm-a i koja se na neki način dobro zabavlja pomičući njihove granice - od toga da dolaze na more prije nje i sređuju kuću za njezin boravak, do toga da iza sebe ostavlja svinjac koji će netko drugi morati počistiti (a ostavlja ga svjesno, jer se čak svađa kad se spomene mogućnost uvođenja pravila). Pozivanje nepoznatih ljudi u tuđu kuću samo je još jedno pomicanje granica, ta žena jednostavno ide dalje i gleda dokle može ići. I dok joj se ne postave granice, ići će sve dalje i dalje i dalje.

Iz mog iskustva, kad se ljudima takvog karaktera pokušavaju uspostaviti granice, tj. promijeniti pravila igre, znaju biti izuzetno neugodni i spremni su složiti pravu pravcatu scenu, od šoka, nevjerice i zaprepaštenja do suza, plača, ucjene i prijetnji.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ma teta je stara lija premazana svim mastima! Manipulatorica, podsjeća me na moju pokojnu baku.

Sviđa mi se Trinin priijedlog da se pozovu prijatelji... ja bi ga samo malo upgrade-ala: obzirom da mi tu budno pratimo temu, navijamo za rješenje situacije, znamo sve detalje, pa di ćeš, Anatom draga, naći bolju ekipu od nas. Em ne moraš ništa objašnjavat, em ćemo ti bit super support!

Tetanus tim, vi naravno, ostajte doma!

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Ma teta je stara lija premazana svim mastima! Manipulatorica, podsjeća me na moju pokojnu baku.

Sviđa mi se Trinin priijedlog da se pozovu prijatelji... ja bi ga samo malo upgrade-ala: obzirom da mi tu budno pratimo temu, navijamo za rješenje situacije, znamo sve detalje, pa di ćeš, Anatom draga, naći bolju ekipu od nas. Em ne moraš ništa objašnjavat, em ćemo ti bit super support!

Tetanus tim, vi naravno, ostajte doma!

upgrade 2 - ukombinirati s Mujičinom idejom o slobodnijem ponašanju gostiju

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

I dovest pse, naravno!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

dovest ću ja svoju mamu, zagarantirano bježe svi

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

dovest ću ja svoju mamu, zagarantirano bježe svi
    Kaj got! Pa da se još udruži tam s tetom i penzićima i podeblja im ekipu!!!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa nisam rekla da ću joj riješiti problem ,umjesto tete će imat moju staru , kao kad recimo vuka istjeraš t-rexom ,i onda ti se t-rex razbaškari u viksi .

( mislim riješit ću SVOJ problem )

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

pa nisam rekla da ću joj riješiti problem ,umjesto tete će imat moju staru , kao kad recimo vuka istjeraš t-rexom ,i onda ti se t-rex razbaškari u viksi .

( mislim riješit ću SVOJ problem )
    Umirem!!! Evo vidiš, pa još skupa teta i tvoj mamek počnu kartati, skupljati ekipu, prektis ingliš... Divota - Anatom nebuš ti mora vidjela sa svog prozora!!! Jedini lijek ti je da kuću osiguraš i zapališ ju!

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nemojte, molim vas, da zaključaju temu prije nego što Anatom napiše svoj izvještaj.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ako nisu zbog Emperatriz....

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj anledo prvotno napisa Vidi poruku
    ali teta ce sve njima ostaviti, nece li ?
    pro teta, kaj mogu.

i kad se maknem od zafrkantskog dijela topica da sam anatom ne bih se petljala, a da sam njezin muz napravila bih onako kako bih pretpostavila da bi moj otac (koji je kucu sagradio) napravio. mi zapravo ne znamo kakvi su bili njihovi odnosi, kao ni da li je i koliko ta teta participirala dok se ta kuca gradila. svakako, nisam misljenja da je ta kuca vise u vlasnistvu anatom i njezine mame (koja se takodjer spominje) nego tete. eto, sto mogu?
    ovo želim komentirati-ja sam u potencijalnoj budućoj situaciji te tete-djece nemam, a nećake imam....NE postoji opcija da je ono što su stekli i izgradili roditelji mojih nećaka MOJE i da se ponašam kao da je moje, jer nije....mogu biti sretna ako će me nećaci pozivati u goste, a ja ću biti puna obzira i poštovanja (dotična teta to nije) te neću zlorabiti gostoprimstvo (ako se pretvorim za koju godinu u amparo ili onu drugu --prijavit ću se na ovu temu)

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja recimo razumijem što je anledo htjela reči. Ona govori o tzv. moralnom pravu na kuću. To nije stvarno papirnato pravo, kakvo ima anatom, ali stvarno nitko od nas ne zna u kojem je aranžmanu građena kuća. Možda je stvarno teta pomagala punom parom, možda je čuvala djecu za to vrijeme, a možda su u šumi.

Vjerujem da postoji razlog zašto anatomin muž ništa ne poduzima, jer stvarno ne mogu vjerovati da je jedini razlog inertnost.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Anemona, jesi čuvala djecu od sestre ili brata? Ja jesam (ljubav ne zna za naplatu kućom u budućnosti). Zajednička gradnja je sasvim druga priča, al to ovdje nije navedeno.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja isto razumijem što je anledo rekla, i to pišem od početka - i zato je anatomin muž taj koji zna kakva je bila situacija u njegovoj obitelji, i što su o tetinom ljetovanju u njihovoj vikendici mislili njegovi roditelji. Možda je teta čuvala djecu na moru svake godine po mjesec dana, možda je kuhala za radnike koji su gradili kuću, možda je miješala mort kao moji ujak i ujna, i možda su zato roditelji anatominog muža smatrali za normalno da teta dolazi u kuću kad joj je volja - a možda uopće nije tako.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja ću ponoviti da se mogu uživiti u takvu situaciju jednog dana, i naravno da ću uvijek moći doći kod rodbine, al onda kad mi kažu da NJIMA odgovara, i tu je cijela poanta ove teme......

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ljudi nema me preko vikenda, pa ako nam izbrišu temu , molim neku dobru dušicu moje generacije ( ovi mladi su svi nakratko nasađeni XD ) da mi putem pp-a prepriča što se dogodilo u vikendici, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz

nadam se da neću aktere prepoznati u crnoj kronici.

e da teško je to s nasljedstvom, ljudi podivljaju kad se radi o običnoj livadetini onkraj svih šumskih puteva, a kamoli o kvalitetnom ljetovalištu koje možeš pretvoriti u izvor prihoda ili barem da ti se kuća sama održava od najma apartmana .

i da postoje jako inertni ljudi, koji dopuštaju da se netko drugi sekira i bori za njih, dok oni ostaju sa strane .

zato smatram da je mm od anatom jedini kvalificiran da se obračuna sa belzebubom, a ne ona

( dugo godina sam ja bila aždaja, a mm micica mucica, kad sam shvatila da me je perfidno zaj ...o i stavio u ulogu aždaje, ja sam okrenula ploču, sad svatko sređuje svoje belzebube XD )

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

l
    i da postoje jako inertni ljudi, koji dopuštaju da se netko drugi sekira i bori za njih, dok oni ostaju sa strane .
    vrijedno cmrljim u zg i obećam prepričati.....
    ajmo malo razumijevanja za obzirne ljude (ko što sam ja i anatom i njm), pa ih zovimo preobzirnima i predobrima, a ne inertnima

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

samo da znate da se broj čitača povećao na 332

nećemo brisati, pa praznici su, možemo semalo opustiti

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

hvala apricot.

u ime starih dobrih forumskih vremena .

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Vidim, ovdje tulum.

Bome, sam i ja znatizeljna, sto ce nam Anatom u ponedjeljak ispricati.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da je nepotrebno analizirati ima li teta novca ili nema, to je sasvim sporedno. Vjerujem da Anatom i njm ne bi imali ništa protiv plaćanja troškova tetinog jednomjesečnog boravka na moru (mislim na režije) kad bi se ona normalno ponašala prema njima, ne ostavljala trulu hranu u isključenom frižideru, ne produživala boravak svake godine za novih tjedan-dva i slično. Vjerujem i da je Apri jednim dijelom u pravu kad kaže da je riječ o staroj i usamljenoj osobi koja (samo) traži društvo bliskih joj ljudi. Meni je tete jednim dijelom žao, jer znam da postoje ljudi koji jednostavno ne znaju s drugima, nikad nisu naučili uvažavati druge i pristojno komunicirati, što ne znači da im drugi nisu potrebni i da se ne osjećaju usamljenima. Stoga bih zaista pokušala riješiti stvar na način da ne dođe do svađe i da teta i dalje može provesti na moru tih mjesec dana koji joj toliko mnogo znače.

Međutim, uza svu usamljenost i starost i činjenicu da je ta gospođa Anatominom mužu jedini rod, ne treba zatvarati oči pred svime što je Anatom napisala; meni se teta čini kao osoba koja istinski ne poštuje ni Anatom ni njm-a i koja se na neki način dobro zabavlja pomičući njihove granice - od toga da dolaze na more prije nje i sređuju kuću za njezin boravak, do toga da iza sebe ostavlja svinjac koji će netko drugi morati počistiti (a ostavlja ga svjesno, jer se čak svađa kad se spomene mogućnost uvođenja pravila). Pozivanje nepoznatih ljudi u tuđu kuću samo je još jedno pomicanje granica, ta žena jednostavno ide dalje i gleda dokle može ići. I dok joj se ne postave granice, ići će sve dalje i dalje i dalje.

Iz mog iskustva, kad se ljudima takvog karaktera pokušavaju uspostaviti granice, tj. promijeniti pravila igre, znaju biti izuzetno neugodni i spremni su složiti pravu pravcatu scenu, od šoka, nevjerice i zaprepaštenja do suza, plača, ucjene i prijetnji.
    Jako dobar i istinit post. Sažetak cijele situacije. Koja je zaista delikatna. Jer ako anatom i NJM postave granice i udalje tetu (makar s policijom) pitat će se godinama je li baš tako moralo biti. Jer su predobri ljudi i još jako mladi...Ako ne postupe tako ostat će bez svoje vikse...

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ma lako za suze i nevjericu i šok
    što se ima šokirati?
    fino sebi ugađa na tuđi račun
    sumnjam da žena od toliko godina ne može povezati neke stvari
    a istodobno može fino povezati da sebi ugodi na sve moguće načine
    jok, ne vjerujem u to...

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Svatko dobije ono što zaslužuje.
    Ako se nema hrabrosti zauzeti se za sebe i svoju familiju, onda neka joj teta uzme vikendicu.
    Ima jedan bonus dodatak: djeca gledajući svoje roditelje se uče modelu ponašanja, pa ako se ne zna roditelj postaviti onda će i dijete nastaviti tako. Anatom, bi li voljela da je tvoje dijete takvo ?

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mare, da se na trepavice postaviš ne mogu te zamislit ko tetu aždaju!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Ana i mamino zlato prvotno napisa Vidi poruku
    Svatko dobije ono što zaslužuje.
    Ako se nema hrabrosti zauzeti se za sebe i svoju familiju, onda neka joj teta uzme vikendicu.
    Ima jedan bonus dodatak: djeca gledajući svoje roditelje se uče modelu ponašanja, pa ako se ne zna roditelj postaviti onda će i dijete nastaviti tako. Anatom, bi li voljela da je tvoje dijete takvo ?
    Jako dobar bonus dodatak. Dobro postavljeno. Čak mislim da ni anatomini pokojni svekiji ne bi bili sretni da mogu vidjeti svoju djecu i unuče u tuđoj viksi za praznike jer teta uživa u njihovoj.
    Mora da su i oni imali isti problem s tetom ali mislim da nisu ni sanjali da će i njihvou djecu nastaviti maltretirati.

zloćko avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

MM i ja smo imali sličnih problema s mojim starcim, tj tatom. Stalno je nešt cavlijo, moljako, kuko, itd a mm bi pokorno šutio i brzo bi ispunio traženo, dok mu jedan dan nije puko film, i rekao , neću... da ne duljim, sad je naaaaaaaaaj gori zet, al barem ima svoj mir...
    Stalno sam se pitala dal je to trebalo baš tako, al ovaj mir, neživciranje nemaju cjenu, trebalo je baš tako... strogo i kruto pa nek je u pitanju i otac...

Puno sreće...
    Posljednje uređivanje od zloćko : 23.06.2012. at 12:30

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Anemona, jesi čuvala djecu od sestre ili brata?

Hm, kako da napišem a da ne puknem od smijeha. Recimo to ovako s njima sam u istoj kući i boravim s njima svaki dan 8 sati na dan, vrlo aktivno.
    Na žalost nemaju vikendicu na moru.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj ljiljan@ prvotno napisa Vidi poruku
    Jako dobar bonus dodatak. Dobro postavljeno. Čak mislim da ni anatomini pokojni svekiji ne bi bili sretni da mogu vidjeti svoju djecu i unuče u tuđoj viksi za praznike jer teta uživa u njihovoj.
    Mora da su i oni imali isti problem s tetom ali mislim da nisu ni sanjali da će i njihvou djecu nastaviti maltretirati.
    djeca gledaju, djeca uče

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

biti cu maksimalno kratka:
    dosli sinoc u kucu.gosti kartaju vani.netko se okrene i veli-ma gle jel ovo iva?
    ona se dize od stola (bila mi je okrenuta ledima) i govori -sad sam ljuta i ide prema meni.ponavlja sa ljutom facom potiho(da dugi gosti ne cuju) sad sam ljuta.
    a ja u soku.jedino sto sam mogla je bilo-dobar dan teta.iznenadenje.a ona meni opet -pa kak ste mogli-znate da imamo goste(opet potiho)
    a ja ultra glasno i na rubu zivaca velim-pa sto se bojite.nespavamo tu.dosli smo vas samo pozdraviti.

uzas, dobro da nas nije sterala van.
    nismo obavili razgovor jer kao sto sam planirala necemo to pred gostima.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

majko mila (((

pa dođe mi da je gađam krompirima

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ako nakon ovoga još netko ima snage tvrditi da je ta tetka ok. svaka mu čast
    anatom
    Posljednje uređivanje od flopica : 23.06.2012. at 16:39

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

i tetanusi jel vidite koga ste podržavali , babac je prava La Usurpadora !

Anatom , ne znam što bih ti napisala, ali tm bi napokon trebao lupit šakom po stolu i tetu stavit na njeno mjesto .

Razgovor koji planirate, obavite što prije i promijenite brave .

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

La Usurpadora, nego što...

disciplina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ajme anatom dobro si se suzdrzala. Meni se kosa digla na glavi samo dok sam citala. Teta bi zbilja trebala jedan dobar reset

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mene zanima jel anatomin muž išao pozdraviti tetku.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne mogu vjerovati
    a sto kaze TM?
    Posljednje uređivanje od aleksandra70vanja : 23.06.2012. at 17:13

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Đizas!

Draga, mislim da je vrijeme da TM krene u akciju. Ne ti, on.

Sutra kad ovi odu, a on kod nje. Odmah. Ona će sigurno imati još što za reći... pa će prva napasti. Nek ju pusti da se ispuše, da izrazi sve što ima... a onda nek ju samo pita čija je kuća. Ako odgovori da je vaša... ok, onda su i pravila ponašanja naša. I onda polako recite sve što želite. Za početak da nek se pokupi i da je opet dobrodošla sljedeće godine u svibnju.
    Da bi vi kao obitelj bili sami.

Koja zmija i gadura!
    Posljednje uređivanje od Mojca : 23.06.2012. at 17:19

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Joooooooj....... Evo ga...stav tete. Ona je LJUTA. Ma nemoj....NEMA S NJOM RASPRAVE. Ako anatom krene u raspravu postoji sansa da ce ustuknuti ili nedaj bog jos gore, rasplakati se od muke i nemoci. A ako i uspije natjerat tetu da je slusa, teta ce je ignorirat i nastavit po svom. Ili jos gore, inatit se i nenajavljeno dolazit u vikendicu. Babu treba ignorirati. Promijeni bravu i to joj javit kad ode, prvom prilikom. Koji stav na tudjem teritoriju. Jooooooj. Sterala bih ja to istu vece, bagra. Pa nek tuzi i nek se zali i ljetuje u lavoru. Skupa sa svojim gostima. Samo sad treba cekati racune od vode i struje. Budi bedasta i nemoj joj ni spomenuti racune...

Koji stav. Ona je ljuta jer je Anatom dosla na svoje. Obraz ko djon. Mozes je pljunut, ona se obrise i gazi dalje.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ona i muz skupa. Jedan drugom trebaju biti podrska. Dok je jedan gura van, da je drugi vuce van.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

promijenite brave .
    Bravo! Kako se ovog nitko nije sjetio? (Jest da nisam baš pažljivo sve čitala.) Bojim se da bi anatom uz svoju popustljivost morala na kraju prodati kuću. Ne bi mogla financirati troškove dok teta bere prihod od najma vikse (sad sam sigurna u to).
    Draga moja Karlovčanko ponosna sam na tebe! Anatom poslušaj je -kad teta malo ode na kontinent ti promijeni brave. Nema druge.
    Maria 71 još jednom - bravo za ideju.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Inače, nije ovo baš usamljen slučaj. Pričala mi žena koja je kao mlada s obitelji živjela u Makarskoj svoje doživljaje. Zamislite ujutro se spremate na posao, izlazite iz spavaće prema kupaoni a u predsoblju spava muževa rodbina...u dnevnom boravku isto tako...veći dio ljeta.
    Ja bih uzela sobu u hotelu.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Teta je definitivno koma, naravno sad ide ali (nemrem si pomoči, uvijek pokušavam vidjeti i drugu stranu) koliko pamtim anatom se čula s tetom i teta je rekla da je pozvala prijatelje na vikend, na kartanje.
    Anatom na to nije rekla ni bu ni be.
    Da je rekla, teta kako se usuđuješ, odmah otkaži, mi dolazimo za vikend dolje i želimo imati prostora u kući, bilo bi opravdano.
    Ovako je teta najavila goste, nitko se nije usprotivio i onda anataom nenajavljeno bane. Teta je u šoku, jer su se "dogovorile" da je ona dolje s prijateljima.
    Teta je s pravom ljuta.
    Ona je vjerojatno podmukla, ali jednostavno koristi dok može, a ti si anatom prešutno dozvolila da dovede prijatelje, zar ne?

Zašto joj nisi još telefonom rekla ne, ne možeš dovesti prijatelje?

Ovoj sapunici nema kraja.

Jedini kraj je reči NE!!!

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Iskreno, teta godinama koristi priliku, zar netko stvarno vjeruje da bi teta trebala nakon 20/30 godina takve situacije reči: o najdraži moji oprostite, evo odlazim i ne vračam se, zaslužili ste da odmarate u svojoj kući???

Teta samo koristi priliku, a nitko joj se ne protivi u tome.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

:ina niz:

Iskreno što si anatom mislila napraviti svojim odlaskom dolje?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •