Stranica 79 od 288 PrviPrvi ... 2969777879808189129179 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,901 do 3,950 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

prag_mm avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    evo me.. doktorica me primila odmah , na 3d uzv bebe su super , kaže ona imaju pravilne dvije posteljice nigdje nikakvih hematoma sve je baš onak uredno i lijepo.
    srčeka smo čuli..
    poslala me za svaki slučaj vaditi crp i leukocite u hitni labos tak da sad za pola sata će biti nalaz ..
    kaže možda sam stavljanjem utrogestana zakačila neku žilicu pa se preko noći to nakupilo i izašlo ujutro.
    sad više ne krvarim nema ništa..

ali jako sam se uplašila
    Tikica78

Tocno znam kako ti je. Tako je i mojoj dragoj bilo,i to mazda tocno u ovo razdoblje prosle godine. Razmisljali smo da cak i kupimo ulotzrazvuk. Ona je dva puta krvarila na isit nacin i svaki put smo trcali na hitnu.Hvala Bogu bili su jako ljubazni i sve je bilo ok. Neki su to prepisali pucanjem kapilara i velikim vrucinama.
    Sve je proslo Ok i danas nasa Marija je pravi mali andeo sa 7,5kg u 4 mjesecu
    Samo sto manje stresa i sve ce biti ok (znam i ja sam se zivcirao kada su nama to govorili)

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj king prvotno napisa Vidi poruku
    cure drage,
    nisam još rodila ali imam ovaj tjedan carski.Tlukaci...samo miruj, sada si i ti već dobro dogurala. Mene jedino ove vrućine ubijaju, premda u sobi imamo klimu.
    ČESTITAM i radujem se sa svim novim trudnicama
    Sretno i još malo izdrži.....

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

prag_mm puno ti hvala na ovim riječima... hvala svima jer znam da ste svi vi ovdje zaista prošli ili prolazite isto kao i ja, jedino vi možete iskreno shvatiti kakav me strah uhvatio..
    danas sam ok, ništa me ne boli ne steže, samo malo bude smeđe na wc papiru kad idem piškiti.. valjda će i to prestati da počnem uživati u pupici!

danas sam ja popričala s mojim zvjezdicama u pupi i dogovorile smo se da ostaju tu do kraja

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

tikica78, ja sam isto krvaruckala sa 6-7 tjedana...hvala bogu sve je bilo u redu. imala sam neki hematom koji se čistio, a napravio se od formiranja posteljice. A možda ti fali i malo progesterona. Probaj ginekologa tražiti crinone gel. Ista stvar kao i utrogestani, samo puno učinkovitije jer ništa ne curi i bolje se zaljepi kak je meni dr objasnio. Koristi se sa aplikatorima i to samo jednom dnevno, tak da ne čačkaš 3 puta ko sa utrogestanom. Doktori baš ne vole prepisivat taj gel jer je skup ali ja sam ga na svu sreću dobila i preporodila se od utrogestana...

Sad smo 10+3, krvarenja nema i hematom je nestao...
    Posljednje uređivanje od amyx : 03.07.2012. at 19:37

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ježić, Lua, Sela, Tina... mamice drage! I ja debelo kasnim (pogotovo za Selu i Luu), ali zato čestitam deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebeeeeeeeeeeeelo!!!
    Mazite se, volite i pazite svoja mala zlata!

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

amyx pa jel se može kupiti to? ne mora mi dati na recept.. ja ionako i utrogestan kupujem na privatni recept, ne znam ni tko mi je soc, gin tak da uvijek tražim od dr.L da mi napiše privatni recept i kupim.. baš ću ga pitati za taj gel..hvala ti punoooo

paty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

pozdrav svim trudnicama
    imam pitanje za trudnice koje su pred termin.
    Dali i vi imate problema sa oticanjem nogu?
    ja sam sada u 37 tj.i užasno mi natekla stopala.

goodwitch avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

tikica78 crinone gel ti je jedna kutija oko 400 kn,stvarno se ne isplati kupovati jer ide na recept..u kutiji ima 15 aplikatora,znači trebale bi ti 2 kutije mjesečno...

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

a dobro puno hvala , pitat ću doktora onda .

thaia28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ja crinone kupujem u ljekarni u Zagorskoj jer u većini ostalih u kojima sam pitala nemaju pojma što je to (da ne spominjem kako sam socijalnom ginekologu morala slovkati ime jer nije nikada čuo za njega, a dobila sam recept tek nakon što sam ginekologu rekla kako imam pravo na njega)

goodwitch avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

tikica samo neka ti dr.L napiše kao preporuku,s tim soc. ginekologu koji ti šalje rp. u apoteku i ne moraš niti ići k njemu osim 1.put da mu pokažeš povijest bolesti...ja sam dizala u ljekarni na V.V. i uvijek sve ok...( a soc. ginekologa bi trebala detektirati jer ćeš ga trebati prije ili kasnije tokom trudnoće

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Kod mene u ljekarni nemaju gel, ali kad mi treba náruče mi ga bez problema. Kosta 300 kn, ali na racunu pise na teret hzzo. Tikice, nemoj kupovati nista na sto imas pravo preko hzzo-a. I ovako nas dosta pljackaju. Cuvaj novcice za bebe.

Sezen avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj paty prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav svim trudnicama
    imam pitanje za trudnice koje su pred termin.
    Dali i vi imate problema sa oticanjem nogu?
    ja sam sada u 37 tj.i užasno mi natekla stopala.
    i meni isto,zapravo počela su mi naticati u 36.tjednu,danas 38+3 i manje su mi natečena.pokušaj čim više biti
    u horizontali i noge na povišeno.a još malo i kraj je tako da ćemo izdržati.
    ja sam jučer bila na pregledu i sve je ok,zatvorena sam skroz tako da mislim da ću dočekati termin,a htjela bi
    naravno čim prije jer loše spavam i užasno je vruće.ali beba odlučuje kad

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ima li tko problema s oticanjem nogu, a da je na početku trudnoće? ujutro sam u normali, a popodne počnem oticati......čak mi ni ležanje ne pomaže... jel to normalno?

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Mari mar i meni je isto tako.......natiču mi noge dole oko zglobova i to je počelo od kad su krenule ove vručine........i jako su mi
    teške i bolne cijele noge kao da imam muskulfiber a ja sam na početku trudnoče danas sam 10+1tt.
    Pijem Prenatal od Solgara u kojem ima magnezija ali sad ću još uzeti dodatno magnezij jer su mi počeli i grčevi u listovima.
    Sad sam zadnjih par dana doma i od had više držim noge u horizontali stanje je bolje.......dok sam sjedila na poslu po 8 sati bilo je grozno......ne bi mogla
    doma u istim cipelama u kojima sam došla

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mari mar...u istom smo problemu...ja sam u 20 tj. i zadnjih par tjedana je koma...kak kaže bubiloo - od kad traju te vrućine....al meni niš ne pomaže - ni držanje na povišenom, ni ležanje....niš...koma....ko će izdržat do kraja još.... sretno nam bilo

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Molila bih info - jel koja od Vas bila u zadnje vrijeme kod dr. Kosa u poliklinici Ginekos na 3d? Koja je cijena? Ja idem za tjedan dana, a zaboravila sam pitat...jel još uvijek 600kn ili su digli šta? Hvala na odg! Pozdrav svima i držite se hladovine

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Lovekd, ja sam bila na anomaly testu 13.06. I dalje je cijena 600 kn.
    Tikice , javljam se samo da te utješim jer imam i ja nekoliko epizoda crvenog iscjetka u početku trudnoće. Točnije, onaj dan kad sam napunila točno 12 tjedana bio je zadnji taj crvenkasti iscjedak. To nisu bili neki izljevi, ali pisala sam si u dnevnik da su bile nešto veće od kovanice od 5 kn i tako četiri puta. Uvijek nakon toga imala bi smeđi iscjedak i to nekih tjedan dana, tako da sam u tih prvih 12 tjedana par dana bila zaista "čista". Naravno, na ultrazvucima uvijek sve uredno, nemaju pojma otkud krvarim. Bila sam u 12 tj. čak i na 3d radi toga, da će možda bolje vidjeti, al ništa.
    Ja sam znala imati i smeđkaste iscjetke i prije menstruacija i po tjedan-10 dana (uvijek sve ok), možda moj organizam jednostavno tako funkcionira.
    Uglavnom, najbitnije je da su smeđi iscjetci prestali negdje s 15-16 tjednom do kad sam i koristila utrogestane (uvijek vaginalno), a od 14 tjedna sam ih postepeno smanjivala.

Danas smo puna 22 tjedna i zasad je sve ok. Zato, misli pozitivno i razmišljaj o tome da se to tvoje bebe prilagođavaju u maminoj buši, bit će sve ok...

Sretno i ostalim trudnicama a novim mamama i bebama sve najbolje!

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Njoka, puno hvala na odg Sretno do kraja trudnoće

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Meni noge isto počele oticati u 36.tjednu. Kaže doc da je od vrućine i puno hodanja. Rješavala sam to tako da legnem i stavim noge malo na povišeno, tuširanjem nogu naizmjence hladnom i toplom vodom. I svakako smanjiti unos soli.

I još nešto bih podijelila sa vama... možda nije neko otkriće, ali meni je pomoglo. Kada mi se beba znala smjestiti visoko pa pritisnuti pluća zbog čega sam imala osjećaj nedostatka zraka, samo sam gornji dio tijela kratko nagnula prema naprijed i mogla sam udahnuti punim plućima i nastaviti normalno disati u uspravnom položaju. To mi je bilo pravo otkrivenje, uz žvakače od mentola sa kojima sam rješavala žgaravicu u roku 5 min.

Bližimo se kraju trudnoće, sada smo 38+4, otvorena 1 prst i čekamo dan D kao i do sada puno šetajući. Nadamo se da će porod proći školski kao što nam je prošla trudnoća koju bih poželjela svakoj trudnici. Mali miš je bio dobar prema mami cijelo vrijeme i jedva čekamo da ga vidimo Pozdrav svim trudnicama i mojim terminušama!

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Njoka, meni se isto točno na 12. tjedana pojavilo lagano krvarenje ali prvo i nadam se jedino...odmah sam bila na hitnoj..prepala sam se ko nikad.....razmišljam da odem sad na 3d da vidim da li negdje postoji još koji hematom pa da se ne izbezumim ako mi se to ne daj Bože dogodi ponovo...utrogestane koristim i dalje...mučnine totalno prestale, ali miris mi je i dalje ko psa tragača rekao bi MM...nanjušim čim popije i čašu pive
    Molim savjet, jeste mirovale nakon krvarenja jače ili onako normalno (puno ležanja)?? Imam osijećaj da bi me moj ginekolog skupa s MM-om stavio pod stakleno zvono, a ja već lagano ludim....

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Sto se tice krvarenja ja sam od pozitivne bete pa sve do 14-og tt krvarila i to dosta. U pocetku sam mirovala iz straha,ali mi je dr rekao posto nema hematoma da previse ne lezim vec da hodam da krv izlazi van. I tako sam radila. Ali svi smo mi drugaciji. Nisam nosila teske stvari ali sam dosta hodala. Zivimo na 5-om katu i nemamo lift. Strah je velik i trebate raditi ono sta osjecate da vam odgovara.Ako imate koji hematom nije se za saliti sa takvim stvarima.

A sto se tice uzroka mojeg krvarenja-nitko nezna sta je bilo. Posljedica implantacije u pocetku,a poslije samo rijeci:neke zene krvare i po cijelu trudnocu,mozda cete biti jedna od njih.

Nadam se da ce sve to prestati i da cete imati urednu i skolsku trudnocu do kraja.Cestitke novim trudnicama,mamama i tatama kako sadasnjim tako i buducim.

VRIJEME ZA VASA CUDA U ZIVOTU JE STIGLO!

Maybe baby avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009
    258

Početno

Evo i mene da se tu javim, mada me još uvijek malo strah... Mi smo danas 10+1. I ja mogu reći da stvarno nemam nekih posebnih simptoma..osim cica . zasad je sve ok. Jedva čekam pregled i uzv 9.7.

prag_mm avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj bili prvotno napisa Vidi poruku
    Njoka, meni se isto točno na 12. tjedana pojavilo lagano krvarenje ali prvo i nadam se jedino...odmah sam bila na hitnoj..prepala sam se ko nikad.....razmišljam da odem sad na 3d da vidim da li negdje postoji još koji hematom pa da se ne izbezumim ako mi se to ne daj Bože dogodi ponovo...utrogestane koristim i dalje...mučnine totalno prestale, ali miris mi je i dalje ko psa tragača rekao bi MM...nanjušim čim popije i čašu pive
    Molim savjet, jeste mirovale nakon krvarenja jače ili onako normalno (puno ležanja)?? Imam osijećaj da bi me moj ginekolog skupa s MM-om stavio pod stakleno zvono, a ja već lagano ludim....
    bili

Mojoj dragoj su rekli poslje krvarenja samo da pripazi tj nema kucnih polova,teskog dizanja i pošto smo na moru nema puno na sunce. U svakom slucaju smo prakticirali vecernje setnje. Sjecam se da smo jako bili prepadnuti i da mi je draga jedno vrijeme i lezala a doktor na hitnoj je rekao da se nezna zasto se desavaju krvarenja u trudnoci i kad bi znali da toga nebi bilo. Mislim da je dusevni mir najbitniji i nulta stopa stresa. A MM-u umjesto pive daj usisivac u ruke.

Zelimo ti puno srece i sto mirniju trudnocu

mistic avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Evo nas danas sa UZV. Sada smo 30+5 tt i sve mjere odgovaraju tt, teški smo oko 1700 gr sve je super...
    Samo kad bi ove vrućine malo popustile da se lakše diše. Ja nemam problema s oticanjem nogu, sva sreća, ali ne mogu bez klime jer se stalno cijedim, gdje god odem majica mi bude skroz mokra i ne mogu doći k sebi a nije ni baš lijepo za vidjet....

Maybe baby dobrodošla i samo hrabro, nemoj da te bude strah, uživaj u trudnoći

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj prag_mm prvotno napisa Vidi poruku
    bili

Mojoj dragoj su rekli poslje krvarenja samo da pripazi tj nema kucnih polova,teskog dizanja i pošto smo na moru nema puno na sunce. U svakom slucaju smo prakticirali vecernje setnje. Sjecam se da smo jako bili prepadnuti i da mi je draga jedno vrijeme i lezala a doktor na hitnoj je rekao da se nezna zasto se desavaju krvarenja u trudnoci i kad bi znali da toga nebi bilo. Mislim da je dusevni mir najbitniji i nulta stopa stresa. A MM-u umjesto pive daj usisivac u ruke.

Zelimo ti puno srece i sto mirniju trudnocu
    Hvala na savjetu za mirovanje i želje, inače sam dosta smireni tip ali sam se totalno prepala...moram se ipak još malo posložiti u glavi jer se ipak ne radi više samo o meni Joooj MM usisava, pere kupaonicu, stavlja veš prati, zaljeve cvijeće...ma stvarno se ne žalim po pitanju kućanskih poslova ni malo, čak je i u nekim stavrima detaljniji od mene Nadam se da bude to se nastavilo i kad dođu naše mrvice ))))

prag_mm avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

bili

za usisivac sam se salio (jao meni kad mi se draga dokopa kompa)

Inace nasa Marija je prava maza i manipulantica Jutros zateknem dragu priljubljenu uz kraj lezaja sva skupljena i s nogama van lezaja. A nasa princeza zauzima cijeli lezaj plus dva metra dodatnok prostora pa tek onda idu veliki jastuci kao zastita Izgleda da je to sudbina svijuh nas dok ih nedobijemo skidamo zvijezde a kad ih dobijemo opet skidamo zvijezde za njihov osmjeh i srecu
    oprostite sto sam skrenuo s teme ali ponjelo me...

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

moram na tren i ja skrenut sa teme i reći da smo ja i moj buco već istjerali muža iz kreveta...on jada spava na kauču...a buco se raširi koliko je dug i širok i uživa...ponekad uzme sve sebi i istjera i mamu)

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

oticanje nogu: ajoj....meni su otekle već od 5mj trudnoće....a nije bilo vruće...prvo bi svakako za svaki slučaj trebalo provjeriti proteine u mokraći,tlak i ogtt.smanjit unos soli ili skroz izostavit ali i unos šećera koji također navlači vodu..dizat noge u zrak što češće...meni ništa nije pomoglo..a nakon poroda su mi baš stopala još više natekla jedno 7 dana...sve sam ispišala nakon poroda da je voda svugdje drugdje nestala kao rukom odnešena ali valjda još u stopalima nije stgla jer sam dost hodala...

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    prag_mm puno ti hvala na ovim riječima... hvala svima jer znam da ste svi vi ovdje zaista prošli ili prolazite isto kao i ja, jedino vi možete iskreno shvatiti kakav me strah uhvatio..
    danas sam ok, ništa me ne boli ne steže, samo malo bude smeđe na wc papiru kad idem piškiti.. valjda će i to prestati da počnem uživati u pupici!

danas sam ja popričala s mojim zvjezdicama u pupi i dogovorile smo se da ostaju tu do kraja
    Ja sam imala jednodnevni spoting točno 4.tjedna trudnoće i 8.tjedna trudnoće. Oba puta sam bila na UZV kod doktora sa vag.sondom.
    Od tada isključivo pijem utrogestane i ne dam se gledati sondom osim za rani kombinirani probir na kratko ( 2 min) prekjučer i sve je OK bilo ovaj puta na pregledu u 12.tjednu trudnoće.
    Utrogestane nema potrebe gurati i riskirati infekcije i krvarenja kada si već trudna. Prije služi za pripremu sluznice i tada smo sve koristile dole...

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

1977 i ja sam tako mislila ali evo svi tu kažu da utrogestani bolje djeluju ako se stavljalju a i ja sam za što manje čačkanja dolje.
    moja gin. kaže da po danu pijem a po navečer da stavim (i ona ne voli da se dolje puno dira), a moj mpo dr. kaže stavljaj i sad ti znaj...
    ja ih stavljam ipak jer se bojim za bebe.

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Tikice ja sam ih pila.Glavno da ih unosiš nekako.

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ja sam pila utrogestane. Bili smo na pregledu,sve je u redu i ne moram više mirovati!

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja za sada imam savršenu blizanačku trudnoću pa neću puno coprnijati tu o tome
    Da mi cice nisu 2 broja narasle i da se od njih mogu namjestiti na spavanje, te da nisam djecu već 3 puta vidjela na uzv-u, ne bi vjerovala da sam trudna a kamoli da nosim dvoje
    Sretno cure... vjerujem da nije lako sa svim tim simptomima ali sjetite se da smo njima ipak blagoslovljene na kraju

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tikice pusa tebi i mrvicama! Po malo ti zavidim na takvoj trudnoći ali neka ima i takvih a znaš i sama za ta mala čuda smo spremne na sve

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

meni čak ni cice nisu narasle, nemam ama baš nikakvih simptoma, čak me to malo i brine

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ma blaženi simptomi i ne simptomi samo nek su oni nama dobro.. a za utriće budem ih i ja pila onda , hvala vam..

MALECKA avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hej moje trudnice....evo da i ja konačno načrčkam nešto na ovoj temi... Meni i mom limaču je danas 21+4 i malac lijepo napreduje... imala sam lagano krvarenje od 11- 16 tjedna nisu skužili od čega, ali sada je sve ok. Malac je straga i nisko, ali dijagnoza nije palceta previa - vele da je još prerano da ako ne dođe do promjena da tu dijagnozu postavljaju sa cca 30 tj., ali većinu vremena smo u horizontali. Još uvijek morama stavljat Utrogestane 3x2 pa me zanima kak vi stojite s time? Dal ste morale uzimat do kraja, a ako ne kad su vam ih maknuli? Naručila sam se samoinicijativno na 4D UVZ tamo u 24 tjednu, pa me zanima da li zbilja vide više i kakva su vaša iskustva s time?

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

MALECKA, nisam (više) trudnica, al evo da probam odgovoriti... utrići se obično postupno prekidaju pri kraju prvog tromjesečja - posteljica do tada u potpunosti preuzima lučenje progesterona tako da, ukoliko nema nikakvih problema, više nisu potrebni. vjerujem da su tebi nastavili s terapijom zbog tog krvarenja i smještaja posteljice jer neki dr-i zastupaju teoriju da dulje korištenje utrogestana smanjuje šansu komplikacija i prijevremenog poroda.

što se 3D i 4D tiče, nekoliko mi je dr-a reklo da dobar ultrasoničar i na običnom 2D uzv-u vidi sve što je potrebno vidjeti, a da su 3D i 4D više šminka za roditelje koji pomoću njih dobiju prekrasne sličke i snimke bebe. mi smo bili na 3D anomaly scanu kod dr.Kosa (toplo preporučujem) i imamo krasne filmiće naše curke u 2. tromjesečju.

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj MALECKA prvotno napisa Vidi poruku
    Hej moje trudnice....evo da i ja konačno načrčkam nešto na ovoj temi... Meni i mom limaču je danas 21+4 i malac lijepo napreduje... imala sam lagano krvarenje od 11- 16 tjedna nisu skužili od čega, ali sada je sve ok. Malac je straga i nisko, ali dijagnoza nije palceta previa - vele da je još prerano da ako ne dođe do promjena da tu dijagnozu postavljaju sa cca 30 tj., ali većinu vremena smo u horizontali. Još uvijek morama stavljat Utrogestane 3x2 pa me zanima kak vi stojite s time? Dal ste morale uzimat do kraja, a ako ne kad su vam ih maknuli? Naručila sam se samoinicijativno na 4D UVZ tamo u 24 tjednu, pa me zanima da li zbilja vide više i kakva su vaša iskustva s time?
    Eto, ja idem idući tjedan, u petak na 3d/4d kod dr. Kosa u Zg. Uglavnom, kad sam zvala rekla mi je ženska da je najbolje na tu pretragu ići između 18 i 22 tj. E sad...ja ti nemam pojma, al valjda je ok i kasnije, to nisam pitala. Možda se javi netko od cura koje su bile i kasnije pa ti kažu više! Pozdrav i sretno do kraja tebi i tvome mališanu

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Malecka, zaboravila pitati - kod koga ti ideš? Jel ideš u Vž ili Zg?

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

anomaly se radi između 18-24 tt. mi smo bili s 18+koji dan i dr.Kos nam je rekao da bi bilo bolje da smo došli 2 tjedna kasnije jer bi tada slike bile bolje. ali to samo zbog slika - on i s 18 i s 24tt vidi sve što je potrebno...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Aaaaaaa dugo nisam tu zavirila, koliko novih trudnica!

Cure svima želim mirnu i savršenu trudnoću.
    Tikica 69, tebi poseban zagrljaj!

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ja planiram prvi 4d uzv napraviti sa 11tjedana ..

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ja sam hospitalizirana do poroda,a to ce biti za 2tjedna. javim vam detalje.

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

evo da se i ja malo javim.Nije me dugo bilo.U cetvrtak sam bila na uzv.decec ima 2800gr.a danas sam 35+5.U ponedeljeka idem na 2 po redu CTG.Prosli je bio super.Idem u Merkur,tamo i mislim roditi.Vec sam polako nestrpljiva
    E da.
    kingje prekjucer rodila zdrave trojke.Nadam se da se nece ljutiti na mene sto sam vam javila prije nje

MALECKA avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj lovekd prvotno napisa Vidi poruku
    Eto, ja idem idući tjedan, u petak na 3d/4d kod dr. Kosa u Zg. Uglavnom, kad sam zvala rekla mi je ženska da je najbolje na tu pretragu ići između 18 i 22 tj. E sad...ja ti nemam pojma, al valjda je ok i kasnije, to nisam pitala. Možda se javi netko od cura koje su bile i kasnije pa ti kažu više! Pozdrav i sretno do kraja tebi i tvome mališanu
    Idem tu u Vž-u u polikliniku Sunce. Kad sam zvala rekla mi je sestra da ga je najbolje raditi između 22 i 28 tjedna t, pa sad valjda je tak .... Nisam baš prezadovoljna sa svojim ginićem, ja bi da najradije da sam mogla skroz na kombinirane kod dr. Alebića, ali malo mi je naporna vožnja Vž - Zg pošto moram mirovati (a i dr. mi nije obavezan dati uputnicu jer kao vođenje trudnoće mogu obavljat kod njega) - pa reko preventive radi da napravim i taj UVZ. Uglavnom ležuckala sam ja malo i u bolnici i trebalo bi biti sve dobro, a i nema više krvarenja.... javim iskustva kad obavim

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Vidiš, kod svakoga drugačije očito Ja sam sa 17 tj bila kod Mamuzića, al nisam baš...hm, zadovoljna...pa idem još jednom u Zg Malecka, jesi dobila pp? Poslala sam ti...

MALECKA avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Jesam, odgovorila sam

MALECKA avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj lovekd prvotno napisa Vidi poruku
    Vidiš, kod svakoga drugačije očito Ja sam sa 17 tj bila kod Mamuzića, al nisam baš...hm, zadovoljna...pa idem još jednom u Zg Malecka, jesi dobila pp? Poslala sam ti...
    Ma znam svaki drugačije govori - ja bi najradije u Zg, al me muči vožnja. Ah kad smo mi u Vž-u u deficitu sam ginićima!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •