Citiraj barny prvotno napisa Vidi poruku
Poštovani gospodine Mars
predpostavljam da i sami znate da je sam čin posovojenja vrlo delikatna stvar i da
naravno nisam obavezna sa vama ili bilo kime podijeliti svaki detalj svojeg procesa.
Vidim da ste zabrinuti za moj postupak ali eto kod mene je sve u najboljem redu i sve
ide prema planu.

Šta se tiće gospođe ASR u potpunosti potpisujem sanbull, jer je gospođa
totalna amaterka i vrlo neprofesionalna osoba, ali vi isto tako morate razumjeti da mi ne možemo izaći u javnost
i pljuvati po dotićnoj dok god ne stignu naša djeca. I ne brinite, iz pouzdanih izvora
znam da je već dosta djece stiglo u Hrvatsku, pa mi je čudno da već ako ste si dali truda niste
i to saznali. Dok vi planirate i istražujete unutarnje i vanjske neprijatelje, ja čekam svoje dijete.
Također ako vas bilo šta interesira možete se slobodno javiti na moj mail barny3426@yahoo.com vrlo rado
ću vam pomoći sa informacijama koje imam
Draga Barny, hvala Vam na odgovoru, jer odgovor sam dobio. Zapravo sam samo i htio vaše i dojmove ostalih klijentica. Za informacije koje sam dobio od naših cijenjenih institucija nisam se oznojio. Sve se to može saznati unutar sat vremena. Žao mi je što sam očito jedini koji je to napravio i objavio.
Ljutnju kojom je vaš post intoniran, doživio sam kao jaz spram gđe ASR. To mi je dovoljno da joj se ne javljam više, jer postoji drugi način za usvojenje djeteta u DRC, a to je independant adoption. Izgleda teže, ali smatram da je frustracija uzrokovana neučinkovitošću vlastitim radom i afričkim službama podnošljivija od posljedica amaterizma i bešćutnosti treće osobe. Taj dojam smo stekli nakon prvog razgovora s ASR. Drago mi je da ste to i potvrdili. U krajnjoj liniji, neću joj se javljati niti ju preporučivati. Dapače. Vaš me post, na kojem se još jednom usrdno zahvaljujem jako motivirao za gore spomenuti način samostalnog usvojenja. Čestito je od Vas da ste svoj dojam podijelili sa svima i nesebično ustupili privatni kontakt na koji ću vam se javiti saznam li nešto što ne bi bilo u skladu s pravilima foruma za objavu.
I što Vam znači dosta djece, ja znam za neku djecu koja su tu, ali nisam dobio podatak da jesu ili nisu državljani RH, zašto? Ne znam? Možda je ovo moje "zašto" razlog zbog kojeg nam se ne javljaju Vita, Sunbull prijateljica, Noa...
Svakako, želim Vam puno sreće, jer uistinu će vam biti potrebna unatoč hrabrosti.