Moje isprike gđi Ivanas, ali eto na žalost forum nije koncipiran po principu: - Bok ja sam XY,evo moje priče. U strahu su velike oči i naravno da je taj njen post meni zamaglio vid. Istina nisam pročitala 955 postova od gospođe, već samo forum na temu posvajanja romske djece na kojem je i gđa Kompas. Gđa Ivanas je upućena i u postupak inozemnog usvajanja, dakle uz novinske napise o djeci iz Konga koja stižu u Zadar... Što reći, ponadali smo se...
Dio koji vam je nejasan, mogu vam razjasniti. Postoje djeca u HR koje je "agentica" dovela u HR, međutim ti roditelji se ne žele javiti. Ono što mi svi želimo saznati je li razlog nejavljanja strah jer postoji realna mogućnost da djeca nemaju domovnice i bit će deportirani natrag u Kongo ili jednostavno ti roditelji ignoriraju druge potencijalne roditelje. Dakle s jednim jedinim slučajem djeteta koje ima hrvatsko državljanstvo i živi u HR, a rezultat je rada i zalaganja gdje Kompas, ovaj PDF bio bi suvišan.
Jednom kad krenete u proces, na žalost, ne možete odustati. Novac je tu irelevantan. Razlog nije za javnu objavu.

Odgovori s citatom