uhvatim se da teroriziram muža oko istih stvari kao moja mama nas... ups... ima nešto u odgoju mame...

Bitna činjenica- puno sam se toga naučila o spremanju i kuhanju, ali nisam IPAK postala uredna dok nisam otišla na fakultet.
E sad! Moram odati zahvalnost mami jer znam raditi sve što znam, trudim se potisnuti potrebu da pošizim oko nereda, ali nije to baš sve do mame. Jednostavno volim da mi je uredno. Kažu da čišćenje stvara olakšanje jer "krčiš" nered u svom životnom prostoru. Ja se baš tako osjećam, olakšano, i zadovoljstvo mi je sjesti nakon čišćenja u potpuno urednu sobu, kuhinju, kupatilo.
Ne bih se nazvala mahnito urednom, ali neurednost i prljavština me čini nervoznom. To je tako, što ću?! A moja neuredna strana je ODJEĆA. Ne volim ju spremati, a najviše mi smeta!
Ostavljam ja suđe za sutra, robu okolo, usisavanje za preksutra, pranje zavjesa za sljedeći mjesec, ehehehehe, svašta ja znam pomaknuti za neko "vrijednije sutra", ali najsretnija sam kad mi kuća blista i divno miriši! ŠTO JEST-JEST!