Pokazuje rezultate 1 do 50 od 313

Tema: Da sam ja Vlada.....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja sam među onima koji dobivaju naknadu za prijevoz, putujem autom na posao. Sustav prigradskog i gradskog prijevoza nije razvijen kao u npr. Njemačkoj, pa mi ne dolazi u obzir da 2 sata putujem na posao umjesto 45 minuta. Prijavljena sam tamo gdje stvarno živim, a sad će se i meni i onima koji lažu o svom prebivalištu ta naknada smanjiti na 75%. Umjesto da uvedu reda u sustav i kazne one koji su lažno prijavljeni i na tome zarađuju, svi smo stavljeni u isti koš. Naravno, jer među tim "snalažljivima" ima puno tzv. uglednika kojima bi se možda zamjerili, pa su onda odlučili uzeti svima. Iskreno, izgubila sam svaku nadu da će u ovoj državi ikad biti reda.

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

I ja sam prijavljena gdje i živim, na posao sam oduvijek išla autom jer bi mi autobusom trebalo tri puta više vremena, uz presjedanja i najbolji dio - do najbliže autobusne stanice imam lijepu šetnju/skale (što mi nije problem), ali zatim nemam gdje preći put nego bi trebala pretrčavati magistralu u okuci preko pune crte. Svaki dan, da bi došla na posao.
    Zbog toga ću i djecu morati voziti u školu otkad krenu pa sve dok nekome ne padne na pamet riješiti ovaj problem (u što sumnjam poznavajući ekipu iz naše vesele male općine ).
    Organiziranog autobusa koji bi moju djecu (i ostalu djecu iz susjedstva, naravno) vozio u školu - nema.

Tako da i te, naočigled poštene i učinkovite mjere, imaju svoje velike minuse.
    Na kraju ispadne da uvijek ispaštaju oni koji se ne znaju snaći (a upravo ta "snalažljivost" u Hrvata nas i jest uništila).
    Posljednje uređivanje od Pcelica Mara : 19.07.2012. at 13:01

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Mishkica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam među onima koji dobivaju naknadu za prijevoz, putujem autom na posao. Sustav prigradskog i gradskog prijevoza nije razvijen kao u npr. Njemačkoj, pa mi ne dolazi u obzir da 2 sata putujem na posao umjesto 45 minuta. Prijavljena sam tamo gdje stvarno živim, a sad će se i meni i onima koji lažu o svom prebivalištu ta naknada smanjiti na 75%. Umjesto da uvedu reda u sustav i kazne one koji su lažno prijavljeni i na tome zarađuju, svi smo stavljeni u isti koš. Naravno, jer među tim "snalažljivima" ima puno tzv. uglednika kojima bi se možda zamjerili, pa su onda odlučili uzeti svima. Iskreno, izgubila sam svaku nadu da će u ovoj državi ikad biti reda.
    Same here. Živim u Zadru, a radim u srcu Like-80 km u jednom smjeru do posla. Jedini bus ujutro u 6 i za natrag popodne u 15. Kad u Lici padne snijeg i zadere bura na Velebitu ne prometuje. A ja ću ili sjest i plakat ili platiti 50 % goriva iz svog džepa. A ako ne budem imala za gorivo, što je sasvim realno, što ću onda....ne doći na posao i dobiti otkaz valjda.....
    Posljednje uređivanje od sunnyday : 30.07.2012. at 15:48

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •