Pomalo je simpatično kako bi neki uveli reda, u ovo, ono, dijelili otkaze, rješavali se mutnih djelatnika, rezali povlastice itd. a od svega toga ne bi učinili ništa jer podijeliti otkaze nije samo tako lako. Nije lako ni rezati povlastice, plaće, a još je najteže boriti se s mutnim ribama. Zato sam ja sretna što nisam vlada.

Svjesna sam da se štediti mora, sam pitanje je hoće li takva štednja doprinjeti razvoju. No eto uzeli su nam regrese, a sada će krenuti rezati i javne firme. Trebali su skidati prvo sebi, onda javnim firmama, naručito HŽ, HEP, HAC i HRT, e onda su trebali dirati nas.
Krivo mi je jedino zbog načina na koji "uvode reda" u prijevoz. Pa nisam im ja kriva što ne znaju srediti kontrolu prebivališta ljudi. Uvijek nađu krivi način kako će to rješavati. Potpuno mi je nepravedno da moja kolegica koja putuje autobusom na posao dobije veću nadoknadu, odnosno potpunu, a ja samo dio. Ne kužim poantu, osim da se ljude tjera da koriste javni prijevoz.

Pčelice nije tema, ali ovakve mi izjave nisu jasne, zapravo prilično su iritirajuće.
Citiraj Pcelica Mara prvotno napisa Vidi poruku
Meni nisu dali ništa, osim upropaštene mladosti zbog loše diplomacije koja je završila ratom (i privatizacijom )
Pa mislim nakon cijele uzurpatorske agresije ona kaže da smo si sami krivi za rat jer smo imali lošu diplomaciju.