Pokazuje rezultate 1 do 50 od 185

Tema: Roditeljski promašaji...a i pogoci-)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam koliko mi možemo objektivno sagledati naše greške i uspjehe
    nešto što nam se u ovom trenu čini kao greška, u budućnosti uopće ne mora biti
    aBd da doživimo zrelost i roditeljstvo svoje djece tek onda ćemo možda moći vidjeti što smo napravili
    a pitanje da li ćemo i onda moći, možemo li mi sami suditi o tome
    nešto što ja zamjeram (u sebi) svojoj materi, ona ne smatra da je pogriješila
    tako je bilo i gotovoa otkad imam svoje dijete sve više je razumijem i manje zamjeram
    tako da bi bilo dobro da se tu nađemo za 20-tak godina
    Slažem se s a70v. Meni osobno ne bi škodilo da sam prema starijoj bila nešto stroža ili više
    inzistirala na nekom redu npr. Ali ja sam bila tako zaljubljena u nju da nije bilo šanse da vidim
    da nešto radim krivo (a nije da mi se nije govorilo). Al opet, sam pao, sam se ubio. Hoću reć,
    opet se meni to obilo o glavu, jer kad je krenula u školu (i kad sam rodila drugo)
    shvatila sam da me neke stvari nerviraju (tipa da dopustim presvlačenje tri puta dnevno
    i tako neke stvari koje donose višak posla u kući)
    S druge strane, bliske smo jako i u principu je ona poslušno dijete, iako moram priznati da je jezikova juha nekad neizbježna, a ne voli
    je, (a tko je voli uostalom), pa pokušava vrdati.. i tako.
    Posljednje uređivanje od Dijana : 20.07.2012. at 09:16

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se s a70v. Meni osobno ne bi škodilo da sam prema starijoj bila nešto stroža ili više
    inzistirala na nekom redu npr. Ali ja sam bila tako zaljubljena u nju da nije bilo šanse da vidim
    da nešto radim krivo (a nije da mi se nije govorilo). Al opet, sam pao, sam se ubio. Hoću reć,
    opet se meni to obilo o glavu, jer kad je krenula u školu (i kad sam rodila drugo)
    shvatila sam da me neke stvari nerviraju (tipa da dopustim presvlačenje tri puta dnevno
    i tako neke stvari koje donose višak posla u kući)
    S druge strane, bliske smo jako i u principu je ona poslušno dijete, iako moram priznati da je jezikova juha nekad neizbježna, a ne voli
    je, (a tko je voli uostalom), pa pokušava vrdati.. i tako.

Tako je i kod nas.
    Prva cura, mažena i pažena ko princeza. U centru pažnje...A onda došao braco, pa naravno da je pala u drugi plan, mali zahtjevan...a ona traži svoja stećena prava...I meni se to obilo u glavu, iako su se sada nakon skoro 2g stvari posložile.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •