Pokazuje rezultate 1 do 50 od 697

Tema: Što ne valja/valja u vašem braku?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ma joj, sad ispada da ovaj moj niš ne valja a zapravo je bolji od puno muškaraca.
    On recimo pere prozore, usisa bolje nego ja, kuha nam kavu poslije ručka, opere suđe u 50% slučajeva, baci smeće, pere frižider (uvijek on, ja mu samo pomognem sitnice), slaže kuhinjske elemente, kupa djecu. Sve bez da mu moram naglasiti.
    U shoping idemo skupa, novce trošimp skupa. Ja platim kredit jer je na moje ime, on plaća sve režije i špeceraj. Slabo troši na sebe, ja puno više sebi kupim nego on sebi. Njega jedva možeš nagovoriti da su kupu poštene sandale ili hlače. A sve novce koje dobije na ruke stavlja na raspolaganje i trošim tko stigne uglavnom za zajedničke potrebe.
    I ne izlazi, ne ide u kladionice i sl.

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Ma joj, sad ispada da ovaj moj niš ne valja a zapravo je bolji od puno muškaraca.
    On recimo pere prozore, usisa bolje nego ja, kuha nam kavu poslije ručka, opere suđe u 50% slučajeva, baci smeće, pere frižider (uvijek on, ja mu samo pomognem sitnice), slaže kuhinjske elemente, kupa djecu. Sve bez da mu moram naglasiti.
    U shoping idemo skupa, novce trošimp skupa. Ja platim kredit jer je na moje ime, on plaća sve režije i špeceraj. Slabo troši na sebe, ja puno više sebi kupim nego on sebi. Njega jedva možeš nagovoriti da su kupu poštene sandale ili hlače. A sve novce koje dobije na ruke stavlja na raspolaganje i trošim tko stigne uglavnom za zajedničke potrebe.
    I ne izlazi, ne ide u kladionice i sl.
    račune, režije, šoping u dućanu (špeceraj), plac, kuhanje - isključivo on obavlja
    tu i tamo ja nekad skuham nešto, ako on nije stigao, a klincima treba dat jesti
    ostale kućanske poslove obavljamo 50-50 - osim veša, to je moj dio
    zato on radi sve poslove po dvorištu i vrtu
    organizacijski dio života je uglavnom moj, ali provođenje u djelo (razvažanje klinaca u školu/vrtić/aktivnosti) je 70-30 na njemu
    i tako
    ali sve je to došlo postepeno, tj. meni se podrazumijevalo, tako sam se postavila (a i okolnosti su takve da ja radim 3 dana popodne - pa hoće-neće mora bit s klincima)
    stvar je i u tome da je osjetljiv na zdravu prehranu i važno mu je (važnije nego meni) da jedemo zdravo (a i fino) - pa kuha

meni je dobro kad čitam ovakve teme, jer me podsjeti da ga ne smijem uzimati zdravo za gotovo i da mu kažem da vidim i cijenim što radi sve to

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i mala n., rodjena 8/2011. sigurno nista nije razumjela od tvoje price

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    i mala n., rodjena 8/2011. sigurno nista nije razumjela od tvoje price
    znaci ti ivaru nisi nista govorila ni obracala mu se dok on sam nije progovorio odnosno gledao te s razumijevanjem?

e kad ste me uzele na tapetu sad cu dodatno pojasnit....
    da,zdravo je hodat bos po zalima ali ovo nisu bili zali vec ostre kamencine po umjetno nasutoj plazi,jaaako bolno za hodit bos....no moj dragi i po tom terenu gari bez problema,kad ima djon-papak
    ugl,proslo je puuuno vremena dok sam se i ja dopotezala do njih,ono sto je netko napisao,pogled ovlas preko ramena jeli se zena prosula ili jos uvijek nabada bi bio dovoljan...pa bi mi eto zafrljacio te japanke....poanta je da se toga prije sjetio....

no dobro,sad cekam da mi spravi mojito pa idemo van,necu se zalit vise.....
    pogotovo nakon sto sam procitala Alkemicarkin post,sad me i sram....
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 27.07.2012. at 21:38

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

alkemicarka
    lupnuo i tvoj post i to sto opet osvijestis kako ustvari pojma nemas o ljudima s kojima toliko virtualnog vremena trosis

skulirana, ja stvarno ne razumijem
    ok, jes slatka bila ta gesta da ti je on jednom donio japanke
    ali da on mora mislit kad ide preko zala - i na svoje noge, i jos nosit malu, i jos na to da taj put ustvari triput predje jer je tebi nosio japanke?
    pa to vise nije dirljiva gesta, to je losa navika
    tvoja
    Posljednje uređivanje od ivarica : 27.07.2012. at 15:45

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •