i

na sve nas skupa, teško je s tim razlikama - meni je kod te stvari, sasvim subjektivno, granica pomicanja relativno neprhivatljiva i onda bi ja mužu rekla to me smeta, nonengotiable, ajmo se oko toga dogovorit, a ja ću tebi nešto drugo pustit, i onda ajmo se toga držat. Sve ovisi di bi te kosti bile, meni je neprihvatljiv potencijal razvlačenja od strane pasa toga po susjedstvu ili balkonu i nema toga... "hoću, samo ne sad". Njemu je neki drugi potencijal neprihvatljiv - neprimjereno postupanje s nečim što je njemu bitno (od knjige, što je meni smiješno, a njemu je svetinja, pa nadalje).
Ja bi mu vjerojatno na nečemu njemu bitnom to probala zorno objasniti primjerom stila ... hoću... samo ne sad... samo ne sad... samo ne sad. Pa da vidi kako bi se osjećao, izbubljen očekivajući the trenutak, koji bi mu došao prekasno, za nešto što je njemu važno.
Vezano za rođendane - ja sam zaboravila godišnjicu braka, veze... koji put i njegov roćkas. On je zaboravio koliko mala ima godina. Nije mi to toliki biggie.
Bitno je nekako međusobno iskomunicirat što vam je bitno, oko čega ima rasprave, što je nebitno - pa još to međusobno uskladit i dogovorit neki kompromis prioriteta.
To ja onako... ko lafo bračni savjetnik, moš' milslit da je to kod mene pošlihtano, yeah right.