sad cu pasti u depresiju, meni jos nije!!!!!
sad cu pasti u depresiju, meni jos nije!!!!!
ja jos uvijek nisam dobila naknadu! jeste svi koji ste u rba dobili?
rba voli maloooooooooo duljeeeeeeee držat novce sjelo je 18, al nešto kasnije
pa u kom područnom uredu si predala dokumente tamo nazovi, na internetu imaš kontakte...
ajmeee sta su napravili. uplatili su mi na pbz! uopce mi nije jasno zasto. broj tog racuna sam im bila dala da mi uplate jednokratnu naknadu, koju su mi na kraju uplatili na rba, a sve porodjajne su mi do sada uplacivali na rba. uopce mi nije jasno. a bas sam ih krenula zvati, ali naravno da su stalno zauzeti.
Cure,javite kad sjednu komplikacije na zabi.na moru sam,bez auta,bez neta(tipkam prek moba),bankomat mi nije usput pa mi je nezgodno ic provjeravat svako malo.
Posljednje uređivanje od Franny : 19.07.2012. at 23:41
Jesu sjele kome komplikacije? u pbz, još ništa![]()
Nije još ništa sjelo,franny javimo,nemaš brige.Ja sam stalno na ZABI!!
danas kasne sa djecjim onda...
inace vec oko 12h primim sms a danas nista jos...
u erste uvijek bude sa knjizenjem u 11 danas tek u 1 izgleda se njima bas ne radi
Nitenaja,puuuuno ti hvala na info<3.
Pozdrav,
planiram trudnoću i zanima me koliko zadnjih mjeseci se uzima prosjek plaće za porodiljni , prije je bilo 6, sad neki spominju 3?! HVALA PUNO![]()
Uzima se prosjek zadnjih 6 mjeseci.
hmm..planiraš..lijepo...mislim da je još uvijek 6 mjeseci prosjek: hvala Bogu rjesila se naknade i dobila u istom mjesecu i naknadu i prvu svoju plaću.... ..ufff ..uffff
hvala![]()
a cure kako je kad je razmak između roditeljskog dopusta i komplikacija u novoj trudnoći kraći od 6 mjeseci i ima manje od 6 isplaćenih plaća?
je li tada dopušten kraći rok za obračun naknade ili se pada na onih 1600 kn?
3 place su dovoljne za novi prosjek,bar je tako bilo..
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
sjela rodiljna u zabi
sjelo u PBZ
Nadam se da ce komplikacije danas...zadnje su mi![]()
I ja se nadam,dječji doplatak bude danas,a on je uglavnom kad i komplikacije![]()
I ja se nadam danas komplikacijama! I meni su zadnje!![]()
Jesu nekom sjele komplikacije? Nemrem vjerovat da nisu pustili, a danas je 20.!