florjan prvotno napisa
Sada će biti polako dvije godine da se borimo supruga i ja sa dijagnozom, meni je naravno kao i svima prvo bio to veliki šok, pogotovo kod androloga koji je prvi postavio dijagnozu, koma ne može se ništa po njemu i gotovo, tada mi je ovaj forum strašno puno pomogao sa informacijama i iskustvima ostalih parova, ali brzo sam postao svjestan činjenice okrutnosti da se o ovome malo zna i da se skoro nitko ovime u hrvatskoj ne bavi. Punkciju nisam radio čisto iz razloga što su šanse jako male, svjestan sam da su i za micro-tese šanse male, ali to smo odlučili da će mo napraviti i vidjeti da si kasnije ne predbacujemo. U međuvremenu sam probao dosta ovih prirodnih stvari ali nažalost bez uspjeha i čekao otvaranje klinike u Sarajevu za micro-Tesu pošto je postupak koji radi najmanje štete a i na njemu su šanse najveće. U hrvatskoj se niti klasična TESE ne radi uz zamrzavanje materijala (navodnio da sada na Merkuru rade ali na Rebru još ništa) što je za nas sa nulama na SG-u koma, mislim da bih umro da napravim punkciju ili Tesu i da nađu nešto i ne zamrznu, a kasnije možda više nikada ništa, čisto to je razlog. Sada trenutno pijem onaj Argin-maks za muškarce (dodatak prehrani koji povećava cirkulaciju "tamo" dolje kod muškaraca) što su preporučili i suprugu forumašice aboni76 dole u sarajevskoj klinici mislim da ne može škoditi, pa će mo vidjeti
Pozdrav