-
vjerujem u energiju, i da kad cinis dobro cinis dobro
vjerujem da je zivot dar, ali svaki zivot, ne samo ljudski
vjerujem da mi ljudi nismo tu na zemlji da bi gospodarili zivotom i smrti (pocevsi od ratova pa do proizvodnje zivotinja koje su proizvedene da bi ih se ubilo)
vjerujem da svako ima pravo na roditeljstvo, to ukljucuje MPO i pravo homoseksualnim parovima na djecu i brak sa festom ako to dozivljavaju kao potrebno
postujem ljude, postujem zivotinje i postujem prirodu i ideja je raditi sto manju stetu, pomoci gdje mogu i to svaki put kad mi se pruzi prilika. obozavam taj osjecaj davanja (pocevsi od dobrih emocija, vremena potrosenog za nesto dobro i davanja novaca za dobre stvari
malog ucim isto to i vidim da ga isto uce u skoli. toleriram strku oko uskrsa, bozica i svetog nikole jer je sva ta konzumeristicka carolija sa poklonima djeci nesto posebno (a i nama starcima koji to sve skupa debiliziramo da bi ih vidjeli odusevljene kad odmataju te poklone)
ne smetaju mi ni zene u muslimanskoj odjeci, pokrivene, zamotane a ne smetaju mi ni zene koje secu polugole, pofarbane obrijane na piercinge i tetovaze. stvarno mi je genijalno viditi svu tu razlicitost oko sebe (ja sam dosadna domacica pofarbana na dosadnu smedju boju ali farba nije testirana na zivotinjama i kojoj je jedino bitno da su cipele veganske)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma