Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Ivka nigdje u zakonu ne piše da ti moraš odraditi 2 prirodnjaka, piše da HZZO pokriva 6 postupaka od cega 2 moraju biti prirodna. Ti možeš odraditi 4 stimulirana a ova 2 ne moraš nikad.
    Btw odradeni postupci su resetirani tako da imaš pravo na 4 nova stimulirana postupka.
    Sretno svim curama u Vg~~~~~~~~~~~
    Morat ću sama sebe citirati i ''ispraviti''.
    Naime danas sam dobila mišljenje jednog MPO-ovca da će se ipak prije stimuliranih morati odraditi ova 2 prirodna postupka.
    Moram priznati da ja to nisam tako shvatila a vjerujem da će i doktori imati razna tumačenja dok ne dođu pravilnici pa te molim ivka13 da ipak provjeriš sa doktorima u VG kako oni razmišljaju i javiš nam ovdje.

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo,
    ako nitko ne dobije odgovor na prethodno pitanje, ja ću pitati prof. Kunu sutra, jer imam termin u 12 h za konzultacije. Nadam se da ću odraditi to, jer postoji mogućnost da ga nema - po riječima njegove tajnice, bez obzira imala dogovorreno ili ne...... Meni je sutra 6 dc, te ću vidjeti i pitati, ako mogu u prirodnjak odmah ovaj ciklus.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Citiraj zelimo_bebu prvotno napisa Vidi poruku
    Evo,
    ako nitko ne dobije odgovor na prethodno pitanje, ja ću pitati prof. Kunu sutra, jer imam termin u 12 h za konzultacije. Nadam se da ću odraditi to, jer postoji mogućnost da ga nema - po riječima njegove tajnice, bez obzira imala dogovorreno ili ne...... Meni je sutra 6 dc, te ću vidjeti i pitati, ako mogu u prirodnjak odmah ovaj ciklus.
    sretnoooooooo

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

ja sam stekla dojam da sve bolnice sad furaju polustimulaciju bar tamo gdje su mi frendice trenutno,VV,Cito,VG svi idu par dana klomifen (Cito Femaru) pa menopur.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj laky prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam stekla dojam da sve bolnice sad furaju polustimulaciju bar tamo gdje su mi frendice trenutno,VV,Cito,VG svi idu par dana klomifen (Cito Femaru) pa menopur.
    ovo bi mi bilo čudno, prečudno. Ima smisla kod low respondera da furaju neke polustimulirane jer se stimulirani ne isplate ili bi bilo logično ako štede pa si na taj načn naplate full stimulirani a ustvari su koristili manje lijekova. Aj provjeri jesu li te frendice a) low responderi ili b) jel npr. taj Cito postupak HZZO-ovski

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Naime danas sam dobila mišljenje jednog MPO-ovca da će se ipak prije stimuliranih morati odraditi ova 2 prirodna postupka.
    Moram priznati da ja to nisam tako shvatila a vjerujem da će i doktori imati razna tumačenja dok ne dođu pravilnici pa te molim ivka13 da ipak provjeriš sa doktorima u VG kako oni razmišljaju i javiš nam ovdje.
    Tek ću u petak zvati da se naručim na konzultacije (čekam nalaze kod svog doktora) pa neću još neko vrijeme imati info. Ako tko sazna prije, neka javi.

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Meni ovo iskreno nema smisla (mada sam na svom dosadašnjem MPO putu shvatila da u Hrv puno toga nema smisla), pogotovo kod onih cura koje su već prošle određeni broj postupaka...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •