Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
    Htjela sam samo još nadodati kako smatram da je djecu najbolje odmalena upoznavati sa različitostima te je to gotovo siguran put da razviju empatiju i razumijevanje svijeta oko sebe.
    Apsolutno, mislim da je to pravo obogaćenje... uz istovremeno svijesnost di se živi i kako je moguće da će neki reagirati na to to i to... da ono ne dođe stila waldrofska škola u naše škole pa totalni šok i ono ????.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Apsolutno, mislim da je to pravo obogaćenje... uz istovremeno svijesnost di se živi i kako je moguće da će neki reagirati na to to i to... da ono ne dođe stila waldrofska škola u naše škole pa totalni šok i ono ????.
    pa u tome je i pravi izazov takve vrste odgoja. mi smo njoj u priči oko gay pride više potrošili vremena objašnjavajući različite homofobne stavove naših sugrađana, nego naše vlastite stavove. nismo htjeli da dijete doživi šok ako joj netko osjeti potrebu reći da su gay ljudi - bolesnici. u biti je tako i sa svim drugim stvarima koje činimo "mimo naroda", bilo da koristimo AS ili da ne idemo u crkvu ili da ne zagovaramo naciju i ne vijemo barjacima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •