Možda je ipak malo fulano ovo "misle da vjeruju", onda isto možeš reći "većina ateista u stvari misli da su ateisti, ali vidi kad dođe stani-pani ili kad se približi starost svi su oni odbjegle ovčice". U ostalom, nebitno je što će biti kad bude, niti jel' sad kao varijanta a), b), c)... meni je baš fora u tome nekako.. U stvari... ta stvar može pružiti priliku baš o mojoj "omiljenoj lekciji" tj. da nije sve u dosljednosti - jedni ovako, jedni onako, ali to ne znači to to i to i slično. Ja se dosljednosti... uzene ekstremno pa pretvorene u rigidnost i najviše bojim i najviše mi smeta kad me netko želi "svrstavati". Iako ću je upozoriti i na neke... koji put očekivane "pravilnosti" i vjerojatnije kombinacije vrijednosti. U stvari... meni se čini da odrastanje uključuje baš to iskustvo višeznačja, nedosljednosti, tu neku "dijalektiku" da se pravila slijede, mijenjaju i formiraju nekim tvoji tempom.... i svijest o tome da je moguć istovremeni odmak od pravila, ali slijeđenje istog principa koje je pravilom zadano.