Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    ina, ja to točno tako vidim, iliti vjerujem, da nema u smrti tj. nakon smrti ništa ružnoga. Nisam ja uvjerena u konačno nepostojanje, iako mi je i ono ok, ne plaši me. Ako te nema - nema te, šta ti ima bit loše? A ako je naša osobnost neka vrst postojanja koja nadilazi tjelesno, ona će ili nastavit postojat u nekom obliku tako da zadrži kontinuitet, ili će se pretvorit u nešto sasvim drugo što neće više imat veze s nama. Ja sam uvjerena da ni u jednom scenariju nema patnje niti nečeg što bismo osjetili kao ružno, strašno.
    e bas ovako i ja razmisljam, svidja mi se kako si to napisala

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    e bas ovako i ja razmisljam, svidja mi se kako si to napisala

Ja razumijem ovaj dio ako ne postojimo, nema nam što bit loše, a ne vjerujem u kontinuitet osobnosti koja nadilazi prestanak kontinuiteta naših tijela i onda negdje prelazi (osim što nas se sjećaju ovakvih, jedinstvenih, i voljenih - naši dragi i svi drugi). Vertex, s obzirom na pitanja tvoga sina, mislim da mu onda odmah moraš ponudit odgovore di to prelazi, kako, je li lebdi po zraku, je li gleda, odakle gleda, može li komunicirati itd. Puno ljudi ima rješenje u onome - pogledaj u svoje srce i čut ćeš što bi ti ja rekla - nešto u tom stilu.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 14.09.2012. at 14:47

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •