Pokazuje rezultate 1 do 50 od 64

Tema: Kuda sa kristalom?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Pojma nemam, ali nekako mi se čini da bi hipstere prije zanimali emajlirani lončići i drugo suđe, pa djelovi porculanskih setova i sl. Baš ih ne vidim među kristalom.
    A starije žene, obično već imaju neku svoju kolekciju (koja već zauzima dosta prostora u stanu/kući)i u kojoj guštaju teško da od malih mirovina odvajaju za dodatne nove kristalne primjerke.

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj no@ prvotno napisa Vidi poruku
    Pojma nemam, ali nekako mi se čini da bi hipstere prije zanimali emajlirani lončići i drugo suđe, pa djelovi porculanskih setova i sl. Baš ih ne vidim među kristalom.
    A starije žene, obično već imaju neku svoju kolekciju (koja već zauzima dosta prostora u stanu/kući)i u kojoj guštaju teško da od malih mirovina odvajaju za dodatne nove kristalne primjerke.
    Imaš pravo za hipstere, mislila sam općenito na sve staro posuđe što svatko ima doma. A što se gospođa u godinama tiče, vidjela sam ih da se svađaju tko je prvi ugledao kristalnu zdjelu.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

bit će za cca mjesec dana kad malo zatopli, kad se uvučem u garažu ...
    cijeli set za ručak beby roza porculana, komplet za čaj, ... komplet svih vrsta kristalnih čaša, ...

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj MikiMama prvotno napisa Vidi poruku
    bit će za cca mjesec dana kad malo zatopli, kad se uvučem u garažu ...
    cijeli set za ručak beby roza porculana, komplet za čaj, ... komplet svih vrsta kristalnih čaša, ...
    oznacavam si
    jer me zanimaju porculanske salice za caj i kavu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •