Pokazuje rezultate 1 do 50 od 64

Tema: Kuda sa kristalom?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Imam i ja nešto kristala. To je bio in poklon za vjenčanje prije skoro 22 god. kad sam se udavala
    Sad mi zauzima mjesto u kuhinji koja je i onako mala, ali još nisam imala onaj finalni poriv da sve pobacam.

Imam još i drugi problem....hrpu kukičanih tabletića i stoljnjaka koje je radila moja pok. nana (baka). Još mi je i sad njena slika pred očima gdje onako pogrbljena sa naočalama debljine pepeljare marljivo kukiča i veseli se što će nam to ostati u dotu. I sad ti imaj srca pa se riješi toga .

Sad sam malo pronjuškala po njuškalu i ljudi stvarno sve to prodaju...npr. ovaj oglas http://www.njuskalo.hr/sudje-posudje...-oglas-4650620

Još samo fali umjetno voće pa da idila bude potpuna

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
    Imam još i drugi problem....hrpu kukičanih tabletića i stoljnjaka koje je radila moja pok. nana (baka). Još mi je i sad njena slika pred očima gdje onako pogrbljena sa naočalama debljine pepeljare marljivo kukiča i veseli se što će nam to ostati u dotu. I sad ti imaj srca pa se riješi toga .
    Ajme ja to nemam srca, iako još ne vidim scenarij gdje ću te stoljnjake staviti na stol, nikad se ne zna, ukusi se mijenjaju. Ja imam jedan stolnjak koji je moja pokojna prabaka tkala, a pokojna baka heklala čipku na rubu. Dobila sam ga kad sam se udavala, i prekrasan mi je. Ali ne moš to stavit kad npr. imaš goste na večeri, pa da netko prolije crveno vino po njemu.
    Pitam ja baku "pa kad si ti stavljala takve stolnjake?". Veli ona "pa za blagoslov kuća".
    A ja ateistkinja, baš mi nema spasa

Pa ga samo nekad izvadim i gledam

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
    Imam i ja nešto kristala. To je bio in poklon za vjenčanje prije skoro 22 god. kad sam se udavala
    Dobro si i prošla. Moja bivša gazdarica se udavala možda godinu-dvije poslije toga, i veli da je dobila desetak setova onih malenih šalica za kavu - bijelih na hrvatski grb.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •