Pokazuje rezultate 1 do 50 od 64

Tema: Kuda sa kristalom?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja nemam ništa kristalno. sve što sam imala (dobila) - dala sam dalje. imala sam osjećaj da taj kristal upija negativnu energiju (pljuckajte, baš me briga ) - i bio mi je energetsko opterećenje. prodisala sam kad sam to maknula.

jedini kristali koji su kod mene doma su "kamenje" koje skuplja moja kćer, i redovno ih čisti.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa Vidi poruku
    ja nemam ništa kristalno. sve što sam imala (dobila) - dala sam dalje. imala sam osjećaj da taj kristal upija negativnu energiju (pljuckajte, baš me briga ) - i bio mi je energetsko opterećenje. prodisala sam kad sam to maknula.

jedini kristali koji su kod mene doma su "kamenje" koje skuplja moja kćer, i redovno ih čisti.
    Nisam za ovako nešto nikad čula, ali sad mi se sve posložilo... Ja godinama ne dam kristal u kuću (ništa) ni od mame ni od svekrve jer mi je...ufff.... baš nekak odbojno. Čak mi nije ni grdo nego baš odbojno. Imam par čaša koje njima stavim na stol za posebne prigode, ali zdjele, vaze i slično mi dižu dlake na leđima i pobrinula sam se da ih nema ni na vidiku ni po ormarima. Nikad nisam razmišljala zašto bi to bilo tako, a ovo mi je super obrazloženje. Fala!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •