a sto da imate ruzno prezime uz koje se bas nista ne slaze (subjektivan dojam, naravno)?![]()
a sto da imate ruzno prezime uz koje se bas nista ne slaze (subjektivan dojam, naravno)?![]()
Ja sam htjela Ljubica pa me muž podsjetio da bi ju svi zvali LJUBOOOO, što mi je odmah zazvonilo -NE! A Ljubica...aaaaaa, raj -CA izvuče osmijeh kad izgovaraš! Šteta! Glupi nadimci!
Svekrva voli ime Una jer je odrasla na Uni. Rijetko i slatko, ali nije mi dovoljno interesantno...
Meni je lijepo ime Jelena, čak i Srna- znam malenu koja divno nosi to ime-nomen est omen!
Mislili smo Vanja (znači Božji dar)ako bude i cura i dečko. Rijetko ime, sviđa mi se! Za dečka sigurno, a ako nam dođe cura- još razmišljam. Ipak, to mi je bila prva opcija pa možda se vratim na nju.
A sad sam se sjetila svog tate koji je uvijek kod imena spominjao kako mu je lijepo VIVIJA, simpa, nikada nisam čula za nijednu Viviju, ali ako budem, definitivno će me asocirati na tatu!
Glavno mi je pravilo kod odabira da nije strano ( sa y,x,w,hehe!), da ne vuče nadimke, rastežuće naglaske, da je rijetko i da mi se slaže uz prezime! Ja sam Zec (hint-zekana, hehe!) pa sam od Srne tužno odustala jer bi mogla biti pre PLAHA! A i sva "voćna" imena ne idu. Ipak, mnoooogo je još imena, a najsmešnije je koliko fantaziram o ženskim imenima, a za muško sam zagrizla i ne puštam... još mjesec i znat ćemo!![]()