zašto? ako odgovor nije preintiman.

šalim se anemona.
meni je ovo tvoje daleko od ideale.
nisam lili, al nekako, koliko god mi je bilo teško se odvojiti, godina dana mi je bila taman mjera. u stvari, da budemo skroz iskreni, obzirom da je ta godina dana padala u svibnju, taman mjera bi mi bila početak rada u rujnu. al ne možeš sve sad baš uskladiti.
ovo kako kaže peterlin, dosta mi je bilo kuće i baš sam željela ići raditi.
e sad, niti ja nisam bila spremna za jaslice, oboje su krenuli s dvije godine i 4 mjeseca.
do tad smo imali čuvalicu. bila je super, od povjerenja, al nisam ni ja previše zahtjevna što se toga tiče. igrali su se po cijele dane, bili su malo kod nas doma, malo kod nje doma, kako je čuvalici odgovaralo, puno vani u parku. jedino što smo jedva jedvice to financijski izdržali.
osim toga, potpisujem vertex.
ako ne bude druge, nego jaslice, samo da znaš, pored grupe od m su ovi mali jasličari. sad je kraj rujna, lagala bih kad bih rekla da je početak mjeseca bio pjesma. ali sad, ja ih uživam gledati, preslatki su i presmiješni. znam i zakasniti na posao radi njih

kad onako sjede za stolom i doručkuju, kad ovi veliki dođu kod njih pa se nešto kao igraju, kad jurcaju s onim autićima - guralicama po hodniku, kad sjede tetama u krilu (prve dane je svaka teta imala jednog u rukama, bez obzira koja je grupa

)...