Nisam ja govorila o ukusu, dali je nešto lijepo ili ne...već o satnju i iznošenosti odijeće. Zaista mi je žao ali mislim da svatko pa i odokativno može ocijeniti što je isprano ili iznošeno (rastegnut okovratnik, šira nego duža majca, izblijedila boja,itd...) nebitna je marka ili tko ju je koliko jednom platio.
Netko voli štrikane i plete vestice iz 80-tih, osobno ja ne ali ako je stvar veoma očuvana zašto je ne prodati, samo naravno ne po nekim "navedimo" dobrim cijenama.
Iako stvarno svaka roba ima svog kupca mislim da ima toliko odijeće od nas svatko u ormaru da bi ju poklanjat svaki mjesec mogao a da ne osjeti manjak mjestau ormaru.
Evo mi čekamo drugu bebicu jer od prvog bebača imam toliko da su se još tri bebice obukle i još sam prodavala stvarčice,nosili u dj. dom, ali mi recimo sad fale male tutice za prvi mj. dana pa mi je to bio interes kupiti na rasprodaji, toga nisam imala nešto ni sa prvim previše pa mi sada svakako treba.
Zato i govorim o tuticama i malim veličinama 50/56 koje su imale takve cijene koje sam navela i opis stanja artikla.
Želimo pokušati i sa platnenim pelenama pa sam za tim išla i napisala što sam našla...
Nisam gledala veće veličine od 4 god. ali za tu dječicu se moglo probrati i izabrati.

u ormaru.
Odgovori s citatom