-
S obzirom da svaki put na rasprodaju dođem malo kasnije, dakle ne čekam pred ulazom i nisam odmah u 9 tamo, najčešće ostane već probrano, odnosno ovo o čemu se piše, prilično iznošeno s previsokom cijenom. Imala sam priliku vidjeti dok sam čekala kod preuzimanja novca da su se neki vraćali s punim vrećama neprodanog. Vjerovatno ovakve robe o kojoj pišemo... (i komentiraju, ništa otići ćemo sutra na Hrelić i to prodati). Dakle svakako bi trebala biti stroža kontrola, al onda opet kad se tako gleda, moglo bi se destiti da kad netko donese 30 kom robe, 15 mu u startu kontrola kaže da ne može prodati ili da spusti cijene. I onda ispada da uopće neće biti robe. U biti, što želim reći, kad bi se više toga odbijalo, možda bi se trebao povećati broj dodijeljenih šifri, da na kraju ne ispadne da nema baš robe za prodaju... Odnosno da se ne smanji ukupna zarada ako se neke cijene još spuste.
Isto sam za opciju brze blagajne (do 5 artikala) jer je to upravo ono radi čega dosta ljudi odustane od kupnje kad vidi koliki je red, a ima samo 3 stvarčice... Definitivno se ne bi trebalo svađati s ljudima da je to samo brza blagajna, pa ako ima i 7 progledati kroz prste. Ljudi će biti sretniji i zadovoljniji. A na kraju , ako i nema nekoga samo s 5 artikala, za to vrijeme ta blagajna možda može primati i ove s više komada da nema praznog hoda... Kasnije kad malo gužva splasne, ta blagajna može postati "normalna".
A što se tiče navoda da prvi put prodavatelj ponudi najbolje što ima, pa sve lošije. S tim se djelomično slažem, ali djeca rastu... Odnosno, ako sam ponudila najbolje u veličini 68 što sam imala, slijedeći put ću ponuditi najbolje u veličini 74...Svima je u interesu ponuditi najbolje jer će se tako više prodati. I da ne razumijem kako neki zaista mogu prodavati robu u lošem stanju. Robicu koju sam prodavala je nosila samo moja curica, i to par puta jer ima robe za izvoz, ali sam ju još specijalno uredila, potrimala mucice, odrezala končiće koji vise, iščešljala krzno na kapuljači od jakne... Jer znam da će se tako lakše prodati i "dobiti" na cijeni. Bit ću sretna ja prodajom, kupac kupljenim i Roda donacijom novca.
Posljednje uređivanje od helly7 : 01.10.2012. at 11:46
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma