Evo nakon onih početnih postova, mi smo sad u turbo zahtjevnoj fazi, iskušava naše granice van svih granica
Počela je faza histerije, vrištanja, udaranja.... mislim da smo duboko ušli u terrible twos fazu
Primjer od danas: Prije popodnevnog spavanja dogovorimo se za crtani, inače prije spavanja pogleda Pocoyo - Vrijeme je za spavanje, ali danas je tražio Pingua, i ja mu pustim Pingua, završi Pingu, i ja mu kažem da sad ide leći, a on kaže da bi sad pocoya, ja objasnim da si je sam izabrao crtić, odgledao ga i sad je vijeme za spavanje, na to on krene vrištat, ja kažem da neće ništa s tim postići, da drugi put izabere Pocoya, ali sad mora ići spavati, na to krene takva histerija, iskašljavanje ( to radi kad plače na silu, svaki put mislim da će povratiti ), i to je trajalo punih 20 MINUTA!!!Nakon što se napokon smirio, muž ga je posjeo i krenulo je objašnjavanje, na to on klima glavom i sve super, zaspao je u sekundi i probudio se kao da ništa niej bilo. Ovo se dešava sve češće u zadnje vrijeme i doslovno smo ludi više!

Nakon što se napokon smirio, muž ga je posjeo i krenulo je objašnjavanje, na to on klima glavom i sve super, zaspao je u sekundi i probudio se kao da ništa niej bilo. Ovo se dešava sve češće u zadnje vrijeme i doslovno smo ludi više!
Odgovori s citatom
. ta je znala plakati i nabrajati satima, ja sam bila preživčana na momente, pa smo se znale tako iscrpiti da poslije padnem ko pokošena... onda s vremenom naučiš kako što izbjeći, kako nešto drugo postići, kako preduhitriti ispade, kako sebe ponekad preduhitriti