Quote Originally Posted by klaudija View Post
Kod nas često ne pale ni te kratke upute, a fizički ne mogu baš uvijek biti prisutna jer je njih troje i vrlo često bi trebala biti na 3 mjesta odjednom.. zabrane definitivno ne pale, djelujem koliko mogu, nekad jednostavno ne mogu..

evo danas su išle u dvorište igrati se, ja pogledam kroz prozor a ova na vrhu ograde, samo što se ne prevrne.. srce mi je stalo, izletila sam van i skinula je.. to nije ni prvi a sigurno ni zadnji put.. svaki put(kad vidim) skinem ju, kažem da je opasno ali ništa..ne dopire do nje.. mislimd a sam problaa sve žive metode, ali ne ferma me nimalo..

Ifi, preporuku za tablete molim
Normabel Nije to dugo trajalo, brzo sam skužila da me krunica jednako dobro uspava, ili još bolje, ali da sam bila u banani - bila sam neko vrijeme :/

Što se tiče metode - u sobu, svaki put kad izađe, mirno mu objasniš da mora natrag u krevet. I tako tjedan dana po pet sati svaku večer. Idući tjedan - dva sata, a onda povremeni ispadi i živčanjenje... njegovo... naše tek posljedično i nakon stotog upozorenja da je vrijeme da ide u krevet.

Jako je dobro izmoriti ih pošteno. Oni obično imaju preveč energije, ali tu je kvaka 22 - umoran si, i gledaš zaleć, a trebalo bi ić na nasip i tjerat dijete trčat :/ Nije lako... Vi cure s aktualnim problemom tih aktivnih kikača si rentajte zajedničkog trenera za dva sata dnevno Da sam opet u toj situaciji, tako bih...