Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nina3009 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Curke bok,

Dr.Luči je mom mužu dao da pije klomifen 20 dana.... jel koja od vas imala sličnih iskustava tj. vaši mužvi?

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj nina3009 prvotno napisa Vidi poruku
    Curke bok,
    Dr.Luči je mom mužu dao da pije klomifen 20 dana.... jel koja od vas imala sličnih iskustava tj. vaši mužvi?
    Klomifen se daje muškarcima kod oligospermije jer djeluje na dva načina - okreće funkcionalnu supresiju na centralnoj hipotalamus-hipofiza osovini, te povećava udio slobodnog testosterona. Rezultat liječenja može biti povećanje broja spermatozoida (negdje sam imala studiju na engleskom s konkretnim rezultatima i ako te zanima pošalji mi pp, pa ću potražiti).

U nekoliko sam studija čitala o bitnosti praćenja PSA markera kod testosteronske terapije (iako clomifen nije testosteron, uzrokuje povećanje testosterona), pa možda da pitate Lučija za detalje.

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj nina3009 prvotno napisa Vidi poruku
    Curke bok,

Draga mm je dr. Č sa VV dao da pije klomifene dva miseca, tako da nemaš razloga za brigu.
    Nama je dg azoospermija

nina3009 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj Loly prvotno napisa Vidi poruku
    Draga mm je dr. Č sa VV dao da pije klomifene dva miseca, tako da nemaš razloga za brigu.
    Nama je dg azoospermija
    U 11. mjesecu imamo spermiogram ponovo, nadam se da će se vidjeti rezultati U protivnom, rekao nam je da probamo sa donacijom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •