Pa nebih znala kako je osjećati se lijepo i privlačno neovisno o muškarcu. Pa neznam ni da li to samopouzdanje doprinosi prijevari.
Moj osjećaj privlačnosti (kako sebe vidim) ovisi o promatraču, u njegovim očima nastaje moja privlačnost - sama sebe ne promatram na taj način, a bježim od odmjeravajućih pogleda (u tim intimnim trenucima, ne inače u normalnoj ljudskoj interakciji). Iz tog razloga mi je ključ intime osoba s kojom se upuštam u intimu, pa mi netko nepoznat i ne blizak ne pali trigger (pojednostavljeno: ne palim se na strance

)
Ako promatram problem s drugog aspekta - samouvjerena sam na mnogo drugih polja i na tim područjima se drznem ulazit u svakojake situacije, nebitno poznajem li ljude oko sebe ili ne, pa se pitam kako bi bilo da sam samouvjerena i po pitanju vlastitog izgleda...
Ali opet mi nema logike da će privlačna žena (samoj sebi privlačna i privlačna drugima) samo zato jer je privlačna, biti sklonija prevari. Možda će bit sklonija flertu (onom bezopasnom očijukanju, primanju komplimenata na račun svog izgleda...) jer je već otupila na to. Ali mislim da od flerta do prave prevare ima jaaaako puno, da su to dvije različite kategorije, nemjerljive. Zaključujem da je odgovor na tvoje pitanje NE, nisu sklonije prevari samo zbog izgleda.
lucij@ :hug: :hug: