Stranica 7 od 10 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 474

Tema: Može li se prijevara oprostiti?

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj eris prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je sex stvarno bitan, naravno tu je i ljubav, i sve ostalo lijepo što dođe sa brakom, ali ako je sex ok, onda je to sitnica, ali ako sex ne valja ili ga nema, onda je to zaista bračni problem. a puno nas ovdje piše o nedostatku želje za sexulanim kontaktom sa partnerom, i onda se čudimo šta se desi. Ja jasno kažem da sam htjela frenda ne bih se udavala jer imam zaista super frendove i danas, ja sam htjela mužjaka, sa kojim ću da rodim djecu, da mi bude uzbudljivo, da drhtim u njegovim rukama, da se on na mene može osloniti kada mu je teško, ali i JA na njega, da se trudimo razumjeti jedno drugo, i postati najbolji sudružnici tokom zajedničkog života. I zato, kada sa 34, 35 godina pričamo o tome da nam je sex stran, budimo spremne na drugu strane te medalje, jer jedan od glavnih uzroka muške prevare(kao češće) je nezadovoljstvo sexualnim životom sa trenutnim partnerom.
    Prevaru bih oprostila ako bih imala priliku da i on meni oprosti.....

I meni je sex jako važan i volim ga (nisam ni hladna ni zakopčana do grla, dapače smatram se strastvenom i spremnom na eksperimentiranje radi osvježavanja braka), i vjerujem podacima da muževi/dečki češće varaju ako im sex ne štima u vezi, ali što je sa činjenicom da mnoge žene (među njima i ja) imaju problema sa sexualnom željom ako su zabrinute hoće li imati sutra za kruh, tko će platiti djeci užinu u školi, nove cipele, stanodavac zove za stanarinu, banke zovu za kamate... u takvim okolnostima mislim da su rijetke žene koje se mogu odvojiti od stvarnosti i imati nepromijenjenu, jaku sexualnu želju. A gotovo sam sigurna da nijedna od nas ne želi leći i raširiti noge samo da bi se muž/dečko oslobodio stresa i udovoljio svojoj potrebi i želji. Koliko sam skužila muškarce, njima je sex između ostalog i ispušni ventil za stres pa im nije problem žicat ženu/curu svakodnevno bez obzira na neplaćene račune, pozive iz banaka, rupi na cipelama i praznom frižideru.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

hbg, bar je seks besplatan. ako se već ne možeš niš drugo priuštiti, večere, ni pišljivo kino, moš se seksat

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

cvijeta

mamasch,
    ne znam što bi ti rekla, mislim, svima nam treba mali odmak od stvarnosti, samo si muškarci to lakše priušte nego žene. Ne mora to nužno biti druga osoba, može biti izlazak ili neki gušt samo za sebe, ali svakome od nas to treba.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    hbg, bar je seks besplatan. ako se već ne možeš niš drugo priuštiti, večere, ni pišljivo kino, moš se seksat
    LOL Potpisujem Cvijetu

I moja seksualna želja ne ovi baš puno o neplaćenim računima, čak i briga oko neplaćenih računa prijeđe u malu scenu očajavanja, pa se rasplačem, pa veliki i hrabar MM dođe utješit i eto...sve se nekako usmjeri na sex. Pa nam bude lakše. Makar opet kod neme nije ništa normalno. Dok u većini parova muška strana inicira sex, pa se ženska strana kao nešto izvlači, nije od volje, boli glava (štojaznamšto) Kod nas je obrnuto, ženska strana inicira, a muška se ponekad izvlači. Ponekad prihvati poziv.
    I baš kao Eris, i meni je seks jako bitan, i meni je MM "mužjak", partner, privlačan - i tako smo postavili stvari od početka i tako mi je OK da bude.
    One aseksualne muškarce koje samo super hot žena može probuditi iz letargije nisam nikad doživljavala kao potencijalne.

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mamasch, stvarno je to situacija u kojoj ženi nije ni do čega, ali njemu jeste.
    Međutim, dosta prevara bude, u naizgled sređenim porodicama. A kada bi me prevario u trenutku kada sam najranjivija, kada mi je dijete bolesno, neko drag mi umro, ili sam ja ostala bez posla, nikada, ali nikada mu to ne bih oprostila, taman, kada bih do kraja života crkavala za njim, a on poderao koljena klečući za mnom.
    I još jedna stvar, dugo vremena sam smtrala da su djeca najbitnija u našem braku, ali sada gledam to ovako, sreća pojedinca, pa onda zadovoljstvo i sreća naše zajednica je najbitnija, pa ako je on ila ja nesrećan sa mnom, sa nama, ili sa samim sobom, djeca ne smiju biti prepreka da se on ili ja izliječimo od tog osjećanja, ma kako to teško sada zvučalo. Moraš prvo voljeti i cijenti sebe, i to veoma jako!

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Iskreno, sanjam dan kada će MM doći doma i reći "sve je poplaćano, više te neće zvati iz banke, niti moji poslovni partneri (da, da, mene zovu jer se on često ne javlja na telefon pa ja glumim tajnicu), imamo do prvoga za klopu!". Mislim da ne bih 5 dana izlazila iz kreveta sa njime, samo da nadoknadim sve propušteno... Ovako ja zadnjih par godina vučem i kemijam, i onda mi on još jadničak ako ne dobije sex tjedan dana kuka i cvili i prijeti da će si platiti negdje nešto za 200 kn. Ali sranje je što mene mora žicat tih 200 kn...

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj mamasch prvotno napisa Vidi poruku
    Iskreno, sanjam dan kada će MM doći doma i reći "sve je poplaćano, više te neće zvati iz banke, niti moji poslovni partneri (da, da, mene zovu jer se on često ne javlja na telefon pa ja glumim tajnicu), imamo do prvoga za klopu!". Mislim da ne bih 5 dana izlazila iz kreveta sa njime, samo da nadoknadim sve propušteno... Ovako ja zadnjih par godina vučem i kemijam, i onda mi on još jadničak ako ne dobije sex tjedan dana kuka i cvili i prijeti da će si platiti negdje nešto za 200 kn. Ali sranje je što mene mora žicat tih 200 kn...

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

luce,

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo ti razloga za komunikaciju!

A sad ozbiljno - takve krize ljude često razdvajaju, ali i spajaju dok zajednički traže rješenje. Ja se ne smijem sjetiti kako je mm-u bilo dok sam ja radila na drugoj strani grada, djeca u jaslicama (mlađi je imao samo godinu dana kad sam počela), radila od jutra do sutra, on im je bio i mama i tata... Ja umorna i u fazi "boli me glava i sve drugo" i nije valjalo sve dok nisam shvatila da MORAM u životu naći mjesto za njega i za našu djecu, pa sam promijenila posao. Meni je laknulo, a onda i svim ostalima. Istinabog, bilo je razloga za stiskanje (nakon dva porodiljna jako dobro sam znala što znači biti bez kune) ali to nije moglo potrajati. Najteže nam je bilo kad nismo mogli razgovarati ili smo zaboravili na to...Nisam hvatala krivine, ni mm, iako je to bilo baš pogodno vrijeme za tako nešto. Nezadovoljstvo je raslo, bilo je dana kad bih se najradije spakirala i pokupila, ali dragi Bog ima načina da nam pokaže što nam zapravo treba - tada sam shvatila koliko mi znači mm i koje sve stvari uzimam zdravo za gotovo, pa sam se resetirala. Promjena je bila nužna. Riješili smo sve na najbolji način, ali da sam u toj fazi doznala za nekakvu prijevaru, sa sadašnjom pameću dobro bih razumjela razloge za to. Kako bi mi tada bilo, ne razmišljam. Moram priznati da je komunikacija u krevetu često spašavala stvar i u ovakvim kriznim vremenima.

nine avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

uvik slušam kako su muški ti koji žicaju sex, a ženama se ne da i onda se čudim sebi, da nisam trudna još bi posumnjala u svoj spol

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ma komuniciramo mi i previše oko para, u tome i jest problem zato što se već dulje vrijeme sve svodi na novac, zarađivanje istog i trenutačno prosljeđivanje istog. Ne uspijevamo se opustiti i provesti vrijeme zajedno bez razmišljanja ili pričanja o novcu i egzistencijalnim problemima koje imamo, ne uspijevamo opušteno zaigrati jamb, pogledati film ili otići ranije u krevet pa se prvo maziti a onda... Kada i odemo ranije u krevet, odmah se bacamo na sex, jer smo zagorili oboje ko vojnički lončići, i onda se sve svede na upražnjavanje potreba a ne na guštanje i bliskost. A to mi više nedostaje od samog sexa. Nedostaje mi maženje radi maženja, poljupci radi ljubljenja.
    I kako sada imati razumijevanja za njegovu hipotetsku prevaru kada se ne možemo poljubiti u prolazu a da me odmah ne pita kada ćemo leći... U čemu ja griješim?

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mamasch, žurim i nemam sad vremena tipkati, ali sam htjela reći da svakako ne opravdavam prevaru, ni pod kojim uvjetima, ni iz kojih razloga, samo analiziram, jer sam takva po prirodi.
    Ali sam htjela reći kako različito reagiramo na probleme koje nosi svakodnevnica.

Ono što ti mogu reći iz iskustva, a da nema veze sa seksom, samo sa malim bijegom od svakodnevnice jer je moja u jednom momentu bila zaista neizdrživa, ono, za prolupati - moraš naći nešto za sebe, neku malu stvar koja tebi čini zadovoljstvo. Sitnice koje činim za sebe na svakodnevnoj bazi, a to su stvarno sitnice - otići biciklom na posao, pojesti ručak u miru, sheklati neku igračku za svoju djecu, odigrati s njima partiju monopolija, otići na Hrelić u nedjelju ujutro - te stvari su mi pomogle da stanem na noge, da ne mislim samo o brigama. Jer, iskreno, imam ih preko glave, samohrana s dvoje djece, on ih mjesecima ne viđa i ne doprinosi financijski, dakle zaista samohrana, možeš misliti. Nemam se s kime ni posvađati oko novaca, odgoja ili sexa

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    a hbg, nek neko vrijeme i stoji na mjestu, na ledu. ja bih se itekako durila. ako mu je stalo, preživjet će i duže durenje. ako nije, onda je ionako svejedno.
    ne nužno. kod mene durenje izaziva kontraefekt. kratko vrijeme ću tolerirati, ali dugo durenje nikad. a kad durica odluči da se dovoljno durila, meni osobno je to prekasno. prošao voz.

tako da definitivno potpisujem adio mare. nije to sol na ranu, ali o durici jako puno ovisi hoće li veza krenuti i nastaviti. sve dok se duri, nema komunikacije. što je duže nema, teže će se vratiti

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ma meni je samo koma te osjećaje koje osjećaš nakon prevare nazvati durenjem. to mi je ono, totalno simplificiranje, obezvređivanje osjećaja.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

meni je durenje za sve kategorije. od mališe koji se duri jer nije dobio igračku, prijateljskih odnosa zbog gluposti do prevarenih partnera

iza svakog tog durenja (nazovi to kakogod) je nekomunikacija. a to uništava sve pokušaje
    Posljednje uređivanje od magriz : 25.10.2012. at 11:09

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

svimbam te!

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A što ja znam..meni je bitno da mi se on poveti, da ja osjetim da sam njegova br1, princeza, kraljica, naj, naj u svakom pogledu. Budući da ja to ne osjećam..da potražim na drugom mjestu?

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Trina, na tragu si moje dileme... obzirom da ja ne osjećam da sam Ja MM-u na prvom mjestu nego moja khm "prijateljica" (ako se kužimo), a on osjeća da nije on meni na prvom mjestu nego novac (samo zato što sanjam da računi budu plaćeni i frižider podmiren...), hoćemo li se početi međusobno varati?

On meni ne bi nikad oprostio, niti ja njemu.
    Da se mi lijepo raziđemo?!?!, pa neka si on nađe ženu koja će davati piip kad god on poželi i neće pitati za dućan i kredite, a ja se bogato udam za nekog debelog koji me neće tražiti piip ali će plaćati režije i stan.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

joj, anđo, ajd se molim te ne iščuđavaj toliko tom durenju iza svakog posta
    ja ne negiram i ne obezvrijeđujem ičiju bol nakon prijevare,
    ali se podrazumijeva da bi nakon nekog vremena trebalo krenuti dalje.
    ili ne?
    ako je prevareni odlučio dati drugu priliku onda mora raditi na daljnjem odnosu isto kao i onaj koji je varao
    možeš ti biti u "čudu" neko vrijeme, a onda moraš povući neke poteze u životu: ili ostaješ ili ideš van
    u stvari, svatko to za sebe otprilike već zna kada se dogodi, a kako ne bi kad vidim da se zna i unaprijed
    i ako ostaješ, svi daljnji problemi na tu temu, odnos namjerno vozan po ledu i tako dalje...
    se više ne može klasificirati nikako drugačije nego kao durenje.

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

To jel se može ili ne može oprostiti, ne znaš sigurno dok ti se ne dogodi. Ja to vidim nekako ovako:
    1. kažu sve se može ako se hoće, pa je prvo pitanje želi li se oprostiti (to je ključno)
    2. prihvatiti da se to dogodilo (da je to činjenica iz prošlosti koja se nikada neće promijeniti)
    2. važno je znati uzrok zašto se to dogodilo (barem bi trebalo biti važno)
    3. biti ziher da se neće ponoviti (koliko - toliko)
    i onda bi se moglo dalje (teoretski)

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj kate prvotno napisa Vidi poruku
    To jel se može ili ne može oprostiti, ne znaš sigurno dok ti se ne dogodi. Ja to vidim nekako ovako:
    1. kažu sve se može ako se hoće, pa je prvo pitanje želi li se oprostiti (to je ključno)
    2. prihvatiti da se to dogodilo (da je to činjenica iz prošlosti koja se nikada neće promijeniti)
    2. važno je znati uzrok zašto se to dogodilo (barem bi trebalo biti važno)
    3. biti ziher da se neće ponoviti (koliko - toliko)
    i onda bi se moglo dalje (teoretski)
    Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    ali se podrazumijeva da bi nakon nekog vremena trebalo krenuti dalje.
    ili ne?
    ako je prevareni odlučio dati drugu priliku onda mora raditi na daljnjem odnosu isto kao i onaj koji je varao
    možeš ti biti u "čudu" neko vrijeme, a onda moraš povući neke poteze u životu: ili ostaješ ili ideš van
    u stvari, svatko to za sebe otprilike već zna kada se dogodi, a kako ne bi kad vidim da se zna i unaprijed
    i ako ostaješ, svi daljnji problemi na tu temu, odnos namjerno vozan po ledu i tako dalje...
    se više ne može klasificirati nikako drugačije nego kao durenje.
    Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    iza svakog tog durenja (nazovi to kakogod) je nekomunikacija. a to uništava sve pokušaje

sve ovo X X X

... treba vidjeti zbog čega se varanje dogodilo, ako je to nestanak ljubavi, onda se nema o čemu razgovarati, niti što praštati. Naravno, sve ovisi o načinu na koji nam je to dano do znanja. Zaboljelo bi me, jako, kada to ne bih doznala od njega, u četiri oka, mislim kako bi tada moje povjerenje u njega kao odgovornu osobu bilo jako (ako ne skroz) narušeno, a upravo takvo međusobno povjerenje je ono što bi nam trebalo za nastavak veze kao bivših supružnika i roditelja zauvijek zajedničkog djeteta. Jer voljela bih u tom slučaju da, iako rastavljeni, i dalje oboje odgajamo naše dijete, jer ono ima potrebe za stvaranje i nastavljanje odnosa s oba roditelja.

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj quinda prvotno napisa Vidi poruku
    Zaboljelo bi me, jako, kada to ne bih doznala od njega, u četiri oka, mislim kako bi tada moje povjerenje u njega kao odgovornu osobu bilo jako (ako ne skroz) narušeno, a upravo takvo međusobno povjerenje je ono što bi nam trebalo za nastavak veze kao bivših supružnika i roditelja zauvijek zajedničkog djeteta. Jer voljela bih u tom slučaju da, iako rastavljeni, i dalje oboje odgajamo naše dijete, jer ono ima potrebe za stvaranje i nastavljanje odnosa s oba roditelja.
    Slažem se da bivši supružnici trebaju komunicirati u svezi odgoja, čuvanja i brige za zajedničko djete/djecu, ali to nema baš nikakve veze s uzrocima raspada braka. Kad se brak raspada, nestaje povjerenje među supružnicima koje spominješ. Na njima je zadatak da se izdignu iznad povrijeđenosti i svega lošeg što je obilježilo raspad njihovog odnosa kao supružnika, i izgrade jedan novi, "postbračni" odnos... a na dobrobit zajedničkog djeteta/djece.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Pa nebih znala kako je osjećati se lijepo i privlačno neovisno o muškarcu. Pa neznam ni da li to samopouzdanje doprinosi prijevari.
    Moj osjećaj privlačnosti (kako sebe vidim) ovisi o promatraču, u njegovim očima nastaje moja privlačnost - sama sebe ne promatram na taj način, a bježim od odmjeravajućih pogleda (u tim intimnim trenucima, ne inače u normalnoj ljudskoj interakciji). Iz tog razloga mi je ključ intime osoba s kojom se upuštam u intimu, pa mi netko nepoznat i ne blizak ne pali trigger (pojednostavljeno: ne palim se na strance )
    Ako promatram problem s drugog aspekta - samouvjerena sam na mnogo drugih polja i na tim područjima se drznem ulazit u svakojake situacije, nebitno poznajem li ljude oko sebe ili ne, pa se pitam kako bi bilo da sam samouvjerena i po pitanju vlastitog izgleda...
    Ali opet mi nema logike da će privlačna žena (samoj sebi privlačna i privlačna drugima) samo zato jer je privlačna, biti sklonija prevari. Možda će bit sklonija flertu (onom bezopasnom očijukanju, primanju komplimenata na račun svog izgleda...) jer je već otupila na to. Ali mislim da od flerta do prave prevare ima jaaaako puno, da su to dvije različite kategorije, nemjerljive. Zaključujem da je odgovor na tvoje pitanje NE, nisu sklonije prevari samo zbog izgleda.

lucij@ :hug: :hug:
    ni ja se ne palim na strance!

pitam jer si nekako tako sročila post da mi je zazvučalo na trenutak kao da tvoja vjernost djelomično ovisi od činjenice što si samo svom mužu privlačna, tj. samo se s njim ti osjećaš privlačno. mada ja evo u to čisto sumnjam , iako te ne poznajem ali imam dovoljno godina da znam kako žene često nepravedno ocjenjuju same sebe i često se smatraju neprivlačno iako recimo okolina misli suprotno. rekla bih da je sve u osjećaju i da on ne mora imati podlogu u stvarnom životu.
    vjerujem da je riječ o mojoj lošoj interpretaciji tvog posta.

ja se osjećam ok. sa sobom, nemam manire superzavodljive vamp žene, dapače, nije mi to inače neka špica.
    ali kako da kažem, vremenom sam stekla određenu udobnost u vlastitoj koži pa se to manifestita i na van; iako bih sad sama sebi našla prekonekoliko mana, što karakternih, što tjelesnih ( i pokoju mentalnu ).
    jednostavno sam naučila zavoliti sebe. imala sam prilika i prilika za malo zastraniti ali nije moj " cup of tea". prekomotna sam brate u životu da bih se skrivala, lagala, grizla...
    s mužem imam ok. odnose, ponekad me neizmjerno naživcira, ponekad mi se srce topi od neke dragosti i miline kad o njemu mislim ili kad je kraj mene ( ali do jednoga neizmjerno držim -. a to je da mu mogu normalno i iskreno pogledati u oči i biti ono što jesam)

dakle ne da nisam zagovornik ikakvog varanja nego sam čisti puritanac po tom pitanju ali se recimo uvijek pomalo u sebi začudim kako su ljudi po tim pitanjima isključivi i kako lako osuđuju druge. ono, ne vidim ni da je u toj sferi sve bijelo ili sve crno, niti da je netko automatski svinja od čovjeka jer počini preljub.
    uglavnom se moj zaključak svodi na to da nikada ne znamo nečije prave razloge, motive, ili okolnosti i da treba ljude ipak gledati kroz prizmu stvorenja koja griješe, jer je to ljudski.

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Da Quinda, to bi bilo idealno kada bi roditelji mogli ostati u dobrim odnosima nakon rastave ali da se mogu slagati vjerovatno se ne bi rastali.Ali tu dolazi jos jedna stavka;vjerovatni novi partneri,znaci jos dvoje ljudi u igri.Znaci jos teza vjerovatnost slaganja,.Posaljem svoje dijete tati,tamo je ona nova npr. ne kuha,ne pere,tko zna u kakav krevet stavlja moje djete ,osisa kosu npr.mojem djetetu ili bude sve idealno ali pola ljetnih praznika moje dijete nije samnom.Te se vrati pa mi kaze druga mama je bolja prema meni ili place jer nije bilo lijepo ili ne mora nista takvog ni reci vec mi je previse.Daleko od toga da i ja ne moram biti sretna ali ako cu birati srecu djeteta ili svoju izabrat cu srecu dijeteta a ne mogu vjerovati zapravo nisam jos takvu djecu upoznala koja su presretna nakon rastave.Ovg trebaju biti svjesni oba partnera i dobro razmisliti prije poteza ,posebno tate jer ce svoju djecicu vidjati samo vikendima i praznicima,zakon je uglavnom na zeninoj starni.Iako cak u Bibliji rastava radi preljuba je opravdana,hahaha,sto valda nesto znaci.Prevara je ono krajnje.I dodajem da ima i opravdanih rastava ali ima ih bezbroj jer su ljudi mislili samo na svoju guzu...

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

da Superman tako bi trebalo biti,u potpunosti se slazem

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Trina, na tragu si moje dileme... obzirom da ja ne osjećam da sam Ja MM-u na prvom mjestu nego moja khm "prijateljica" (ako se kužimo), a on osjeća da nije on meni na prvom mjestu nego novac (samo zato što sanjam da računi budu plaćeni i frižider podmiren...), hoćemo li se početi međusobno varati?

On meni ne bi nikad oprostio, niti ja njemu.
    Da se mi lijepo raziđemo?!?!, pa neka si on nađe ženu koja će davati piip kad god on poželi i neće pitati za dućan i kredite, a ja se bogato udam za nekog debelog koji me neće tražiti piip ali će plaćati režije i stan.

mamasch, pa morala buš mu nekaj dati ak će plaćati stan i hranu

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

luce, ti to mene zahebavaš? sunce ti kalajisano, pa dat ću mu, štajaznam, 1xmjesečno... ovaj moj me traži svaki dan...

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Uostalom, treba tražiti debelog i bogatog sa riješenim stambenim pitanjem, a ne mladog i vitkog podstanara.

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A čuj, mora se ispucati. Još kak je ova današnja situacija da ima sve manje posla... moraš mu dati više obaveza pa da već u 7 navečer bude ko krepana mačka, kao što smo mi normalni ljudi
    Posljednje uređivanje od lucij@ : 25.10.2012. at 15:02

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ne, treba tražiti mladog i vitkog sa riješenim stambenim pitanjem, i još k tomu bogatog.

Hm, da...tada će mu vjerojatno trebati "dati" više od jednom mjesečno.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

zavisi, ako je to bogatstvo sam stekao znaci da jaaako puno radi, od jutra do sutra, da je iscrpljen. pitanje jel mu se uopce seksa

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Fala Bogu pa se možemo sprdat na vlastiti račun!
    Ja ga zezam da je pubertetlija, a on mi odgovara "pa kaj ti nije bolje da još uvijek hoću i mogu, nego da razvalim pivsku škembu i gledam nogomet po cijele dane".
    Naravno da mi je drago da je želja još uvijek tu samo njegov muški mozak nikako da shvati da su plaćeni računi meni najbolji afodizijak. Plati brate stanarinu i režije pa tamburaj do idućeg prvog u mjesecu.

Šalu na stranu.
    Iskreno, uopće si ne mogu zamisliti što bi se to između MM-a i mene trebalo dogoditi da ga prevarim (ili on mene). Ako bismo se prestali voljeti, pa lakše je da se raziđemo nego da se varamo u potrazi za zadovoljenjem psihofizičkih potreba. Jednostavnije je, manje povrijeđenih osoba i ružnih riječi, manje komplikacija, nema skrivanja i laganja.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne, treba tražiti mladog i vitkog sa riješenim stambenim pitanjem, i još k tomu bogatog.

Hm, da...tada će mu vjerojatno trebati "dati" više od jednom mjesečno.
    U tom slučaju nije problem dati svaki dan.
    Računi plaćeni, stambeno pitanje riješeno, frižider pun, pih, nije bed dati ni dvaputdnevno.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

supermen, skupa s onim što sam napisala i potpisala: ukoliko me mm jednog dana prestane voljeti želim to doznati od njega, u četiri oka, tada ne bih izgubila povijerenje u njega kao osobu. Bila bih povrijeđena (i žalosna) do bola, ali se ne bih osjećala prevarenom. shit happens.
    I tu ne vidim nikakav problem za građenje daljnjih odnosa.
    Problem vidim u muljanju, laži i izbjegavanju istine. Kakav god bio naš daljnji odnos. A da i taj problem treba nadići, slažem se u potpunosti.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj lucij@ prvotno napisa Vidi poruku
    A čuj, mora se ispucati. Još kak je ova današnja situacija da ima sve manje posla... moraš mu dati više obaveza pa da već u 7 navečer bude ko krepana mačka, kao što smo mi normalni ljudi

On može i hoće i kad je najkrepaniji.
    Ubije oko 10 minuta na kauču i "vozi Miško"!

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

On može i hoće i kad je najkrepaniji.
    Ubije oko 10 minuta na kauču i "vozi Miško"!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

uh ma sam spora.... dok shvatim da me muž vara, ako me vara... bit ćemo nemoćni za išta (s obzirom da smo sada već sijedi)...

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

lucij@, glavu gore draga

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Da ne ubijemo temu...

Nevjeru se (vjerojatno) može oprostiti, ali ja ne spadam u taj klub. Niti MM.

Voljela bih popričati s nekim tko je oprosti. Čisto da vidim na što liči daljnji zajednički život. Bez obzira imaju li djece.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    ni ja se ne palim na strance!
    s mužem imam ok. odnose, ponekad me neizmjerno naživcira, ponekad mi se srce topi od neke dragosti i miline kad o njemu mislim ili kad je kraj mene ( ali do jednoga neizmjerno držim -. a to je da mu mogu normalno i iskreno pogledati u oči i biti ono što jesam)

dakle ne da nisam zagovornik ikakvog varanja nego sam čisti puritanac po tom pitanju ali se recimo uvijek pomalo u sebi začudim kako su ljudi po tim pitanjima isključivi i kako lako osuđuju druge. ono, ne vidim ni da je u toj sferi sve bijelo ili sve crno, niti da je netko automatski svinja od čovjeka jer počini preljub.
    uglavnom se moj zaključak svodi na to da nikada ne znamo nečije prave razloge, motive, ili okolnosti i da treba ljude ipak gledati kroz prizmu stvorenja koja griješe, jer je to ljudski.
    Debeli X, u potpunosti isto kod mene

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

mamasch buahahahahahahah Vozi Miško, tata će da robija

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa postoji jos jedna mogućnost.
    Da recimo sama budeš/postaneš bogata, uspješna, mlada i lijepa......nastavi niz.
    U tom slučaju ne moraš lomiti glavu, jel jednom dnevno ili jednom mjesečno.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    Pa postoji jos jedna mogućnost.
    Da recimo sama budeš/postaneš bogata - nisam materijal za to, uspješna - to već jesam, čim sam ostala normalna pored MM-a, blizanaca, podstanarstva, besparice, 4 kredita, katastrofalnim obiteljskim odnosima..... nastavi niz, mlada - nema povratka, smiješi mi se 36-ta, i lijepa- ja sam sebi napokon, nakon puno godina, LIJEPA......nastavi niz.
    U tom slučaju ne moraš lomiti glavu, jel jednom dnevno ili jednom mjesečno.

Dala bih ja svaki dan, samo da me kamatari ne ganjaju...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dala bih ja svaki dan, samo da me kamatari ne ganjaju...
    Ja dam često, da ne mislim na kamatare. Udri brigu na veselje

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Ja dam često, da ne mislim na kamatare. Udri brigu na veselje
    Voćkice, da nisi u kakvoj uroti sa MM-om?!?! To su točno njegove riječi: "Ja tražim non-stop, da ne mislim na dugove!"

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

meni je i u zezanciji tesko citati o tom davanju
    Posljednje uređivanje od leonisa : 25.10.2012. at 17:27

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    meni je i u zezanciji tesko citati o tom davanju
    pogotovo ako je za kauč

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Hahaha, još se sjećate!! Oduševljena sam.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

takvo nešto je nezaboravljivo i bez oduševljenja

Stranica 7 od 10 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •