Pokazuje rezultate 1 do 50 od 474

Tema: Može li se prijevara oprostiti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Anemona žurim pa ću možda biti nejasna ali znači li to da npr. muž koji igra igrice jest automatski loš i zaslužuje rastavu?
    ili uzmimo bilo koju drugu manu koji si pobrojala, ova mi prva pade na um.
    možda je taj noćniigrač igrica u većini drugih stvari dobar, skrban, nježan.
    možda ženi druge njegove vrline slabe ovu manu, da tako kažem.
    malo karikiram, ali hoću reći da je teško određivati i klasificirati neke osobine kao nešto preko čega se nikako ne prelazi...

možda sam ja naivna odveć, ali meni ne leži trpanje ljudi u nužno loše ili nužno dobre
    mislim da svi mi imamo pregršt osobina koje nas čine i divnima i lošima, ovisi ko iz kojeg kuta promatra
    ali umijeće je ako iz čovjeka uspijemo izvući ono dobro i ako smo mirni u životu i suživotu s drugom osobom
    uh, malo sam zašla sad preširoko ali se nadam da me razumijete...

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    Anemona žurim pa ću možda biti nejasna ali znači li to da npr. muž koji igra igrice jest automatski loš i zaslužuje rastavu?
    ili uzmimo bilo koju drugu manu koji si pobrojala, ova mi prva pade na um.
    možda je taj noćniigrač igrica u većini drugih stvari dobar, skrban, nježan.
    možda ženi druge njegove vrline slabe ovu manu, da tako kažem.
    malo karikiram, ali hoću reći da je teško određivati i klasificirati neke osobine kao nešto preko čega se nikako ne prelazi...

možda sam ja naivna odveć, ali meni ne leži trpanje ljudi u nužno loše ili nužno dobre
    mislim da svi mi imamo pregršt osobina koje nas čine i divnima i lošima, ovisi ko iz kojeg kuta promatra
    ali umijeće je ako iz čovjeka uspijemo izvući ono dobro i ako smo mirni u životu i suživotu s drugom osobom
    uh, malo sam zašla sad preširoko ali se nadam da me razumijete...

Potpis.
    Mnogo toga ne bih oprostila, a preko mnogo toga bih prešla ne trepnuvši.
    Prevara spada u prvu kategoriju, i oko toga ne bih razmišljala ni sekunde.
    Možda sam zatucana, a možda samo zahebana, al je tak.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •