Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1245

Tema: Što očekujete od uvođenja zdravstvenog/spolnog odgoja u školi?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ok.
    al nemoj onda raditi problem od radionica i nekakvih suludih ideja da će se djeca ispovjedati.
    reci lijepo da ne želiš da čuju da je masturbacija normalna, da homoseksualci nisu bolesni ljudi i da predbračni seks nije zlo.
    nije suluda ideja da će se djeca ispovjedati
    dio spolnog odgoja je senzbilizacija na određene pojmove (ovi koje ti navodiš npr),čime se želi ukinuti urođeni stid ili obiteljski odgoj i to se provodi upravo u JA izjavnoj form. Vršnjačke manje skupine kao grupe podrške za oslobađanje od "okova predrsuda" su također dio programa tako da - da ispovjedanje intime je dio programa.
    Velika Britanija je prva i najopširnije krenula sa spolnim odgojem u školama još 70-tih. Sada je prva po maloljetničkim trudnoćama, razvodima i samohranim roditeljima da o novcu koji je isplaćen traumatiziranoj djeci po sudskim tužbama zbog nestručnih školskih filmića i vježbi i ne govorimo. Eto to je svjetli primjer koji mi sljedimo. Bravo!
    Posljednje uređivanje od pikula : 29.10.2012. at 17:11

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    Sada je prva po maloljetničkim trudnoćama, razvodima i samohranim roditeljima da o novcu koji je isplaćen traumatiziranoj djeci po sudskim tužbama zbog nestručnih školskih filmića i vježbi i ne govorimo. Eto to je svjetli primjer koji mi sljedimo. Bravo!
    za novac ne znam, al nije prva u europi po broju razvoda, broju djece rođene izvan braka i broju maloljetničkih trudnoća.
    http://epp.eurostat.ec.europa.eu/tgm...00013&plugin=1
    http://epp.eurostat.ec.europa.eu/tgm...00018&plugin=1

našla sam i te maloljetničke trudnoće, al više ne mogu nać da me ubiješ

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •