Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1245

Tema: Što očekujete od uvođenja zdravstvenog/spolnog odgoja u školi?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da ljudi koji uvode nisu svjesni (ili još gore - nije ih briga) toga da u učionici sjede i djeca koja su zlostavljana, ili koja imaju određenu traumu, i njima neće biti nimalo lako sudjelovati u tim radionicama ne temu prvog iskustva i slično. Neće biti nikome lako, i ja prva se ne bih dovela u situaciju da se o tako osjetljivim pitanjima otvaram pred grupom random odabrane djece (što učionica jest). Da li biste vi o svojim iskustvima pred kolegama s posla, u detalje? Pa još uz obvezu da vas se ocijeni koliko ste otvoreni?
    Ifigenija, nešto si pobrkala!
    Nema veze s vjerskim odgojem - da ja očekujem ovakav scenario u školi nema tog zakona koji bi me spriječio da smjesta ispišem dijete iz škole....

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj no@ prvotno napisa Vidi poruku
    Ifigenija, nešto si pobrkala!
    Nema veze s vjerskim odgojem - da ja očekujem ovakav scenario u školi nema tog zakona koji bi me spriječio da smjesta ispišem dijete iz škole....
    Nisam pobrkala. Pročitaj tekstove autora programa, njihove programske agende, način rada i vanjske institucije s kojima surađuju...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam pobrkala. Pročitaj tekstove autora programa, njihove programske agende, način rada i vanjske institucije s kojima surađuju...
    potpis
    nisam rječita, a k tome sam i u gužvi na poslu pa ne stignem odgovoriti onako kako bih htjela
    sve stvari u 4. modulu koje se tiču spolnosti i obitelji ZA MENE kao vjernika su neprihvatljive
    po meni, krišćanstvo se ne može secirati i uzimati iz njega oko što ti paše a ostalo "modulirati" prema sadašnjoj generaciji ili reći, vremena su drugačija
    iščitala sam detaljno kurikulum, isto tako i popis literature
    stavovi udruga, na temelju čijih je izdanja sastavljan, ne mogu se provlačiti kroz školski kurikulum, ili možda mogu, ali ih moja djeca neće slušati
    eh, da - također sam imala priliku čuti od kolegica koje rade u jednoj zagrebačkoj osnovnoj školi, o sadržaju jedne radionice (milsim da je riječ o 5. razredu al nisam sigurna), hvala lijepa, al mog sina će to zaobići

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •