lisice svaka čast na iskrenosti i čestitam na novim sisama!![]()
lisice svaka čast na iskrenosti i čestitam na novim sisama!![]()
nije baš nešto što pričam frendicama na kavi. Nismo svi isti, fućkaš ga. Al kad se već krenulo ajde reko. Događa se, i svi ostanu živi.
![]()
Ja se uopće nebi čudila da mene moj vara. Od mene ionako ima samo živčanu babu koja stalno nešto prigovara i viče. A što ću mu ja, ako oće nek vara.
.. ali pošto ga doma čeka to tvoje čudo s oklavio bojim se da neće
Lisica, ne znam da li me vara, ali razmišljaš skroz ok. Ne samo svaka čast na iskrenosti, svaka čast tebi što si sebi uspjela pomoći, jer vidim da znaš šta radiš. Mislim da bih postupila isto kao ti, ali ne bih mu to unaprijed rekla![]()
Posljednje uređivanje od eris : 30.10.2012. at 10:31
Lisice kapa dolje. prije, kad sam bila mlada i naivnamislila sam kako su zene slabe koje oproste i ostanu u braku... a sad mislim da za ovo sto si ti ucinila i nacin na koji si ucinila trebas bit strasan kapacitet. pogotovo za dio da ga zelis sretnog uz sebe i da ne zelis dramu od svog zivota!
Cini mi se najgora varijanta ono kao oprostila sam mu pa mu to nabijati na nos...kakav je to jadan zivot za oboje. a u mojoj okolini je to cesto scenarij onih koji ostanu skupa...
zato jos jednom svaka cast!
A emocionalna prevara - šta mislite o tome?
Da li postoji ili je to samo mit?
Nisam čitala temu od početka , ima malo previše stranica
ali moje mišljenje je da mogu oprostiti , ali ne mogu zaboraviti.
Tako da taj odnos više nikad ne bi bio isti.
Kod mene je slično i s prijateljstvima.
Teško se s nekim zakačim , ali kad se zakačim , više to nije što je nekad bilo.
Upravo zbog toga što bih ja možda i mogla oprostiti ali nikako zaboraviti, i ne bih mogla sjesti za isti stol sa MM-om, i leći u isti krevet sa MM-om, e upravo zato niti ne uzimam u obzir mogućnost oprosta, odnosno nastavka zajedničkog života.
Poznajem se, ma nema šanse da bismo mogli nastaviti dalje zajedno.
Emocionalna prevara je za mene kad bi mm volio neku drugu, a ostao živjeti sa mnom. Da saznam da je takva situacija, to bi me mislim uništilo.
To što si on možda zamišlja akciju s kojom susjedom ili kolegicom, e to bi mi možda povrijedilo ponos (di ćeš s njom pored mene 'vako šesne), ali dok god to nije realizirao ja bih mogla živjeti u uvjerenju da to nije realizirao jer ipak voli samo mene.
A ne znam točno kako bi se to manifestiralo i kako bih ja to uopće primijetila. Pretpostavljam da bih primijetila da izbjegava provoditi vrijeme sa mnom, da mu moja blizina nije ugodna... mada bi to moglo govoriti da više ne voli mene, a ne nužno da voli drugu.
I stvarno bi me ubilo u pojam da znam da je sa mnom samo zato npr. jer će ga ćaća razbaštiniti ako ostavi zakonitu ženu s kojom ima djecu; jer je ona druga udata i nema namjeru ostaviti muža, pa mu je bolje biti sa mnom nego sam; jer se boji osude društva i utjecaja toga na svoju karijeru...