Stranica 69 od 112 PrviPrvi ... 1959676869707179 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,401 do 3,450 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

melem, ne želim biti ničiji branitelj, zbilja, ali ne kužim što ti je to točno dr.R krivo rekao imala si povišen TSH i rekao je da ga treba sniziti... gdje je tu problem? je li ti napisao takvu preporuku? mužev nalaz je bio normozoo koliko sam skužila. ne razumijem se u detalje, ali ne vidim ni tu problem - normo je normo, tj. oplodni materijal je u redu...

mislim da većina ljudi ipak više problema ima s pronalaženjem endokrinologa koji imaju sluha i za MPO i kojima TSH unutar referentnih vrijednosti nije uvijek uredan nalaz.

(a od mase, mase ljudi koje znam a da idu R nikada, ali baš nikada nisam čula da je prema nekome bio bahat i bezobrazan. nadam se da mu je samo bio jako loš dan.)

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Snupi,racunaj danas kao 1dc..

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Nije me uputio, izbacio me van maltene ,a kod njega sam bila prvo.
    Tuka nad tukama, pojma o pojmu nisam imala, trazila sam neko objasnjenje, smjernice.
    Ja nisam bas lagan slucaj, 35g.,nikad trudna,operiran miom,pronadjena endometrioza, povisen TSH.
    To je bilo sto sam imala...
    Mm je imao enterokok, sto je bilo vidljivo u nalazu eritrocita u normozoo...da ima upalu.
    Nakon toga se spustilo pod utjecajem isto na asteno...nismo znali, nismo lijecili, R. nije vidio..povisene leukocite.
    Znaci nije ga procitao.
    Imala sam spontani.Bila sam prosle godine kod njega, a zatrudnila ove u srpnju...izmedju je ivf.
    Znaci nije bilo ciri-biri i ja zatrudnila.

Ponavljam nekome super, meni je los i cula sam od vise cura da zna biti arogantan, ali mene takve stvari inace ne diraju, ukoliko obavi sve kako spada.
    Inace, kod njega sam dosla po preporuci uvazenog biologa, koji mi je rekao sniziti isto, znaci znala sam sto trebam,
    Pa sam izabrala MPO strucnjaka ispred endokrinologa, da mi objasni kako i zasto.
    Koja greska, po mene i mm.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Melem žao mi je da si imala tako neugodno iskustvo, ja nikad nisam bila kod njega. Milasova hvala na informaciji, cijelo jutro pokušavam dobiti Petrovu ali se nitko ne javlja na telefon. Znaci onda po tome sutra počinjem sa pikanjem.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku
    Melem žao mi je da si imala tako neugodno iskustvo, ja nikad nisam bila kod njega. Milasova hvala na informaciji, cijelo jutro pokušavam dobiti Petrovu ali se nitko ne javlja na telefon. Znaci onda po tome sutra počinjem sa pikanjem.
    Draga računaj kao danas da ti je prvi dan....znači sutra počinješ sa pikanjem...sretnoooo...inače i mora početi ići prava m i to ju moraš dobiti do 17 h da bi računala kao prvi dan...

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hvala jer me zbunilo jer dok sam isla u Mb onda sam pocinjala sa 7 danom i imala dugi protokol.

Ftičica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

dobro jutro svima,
    bez obzira kaj ne komentiram puno vaše postove, samo da znate da čitam i da svima držim najveće fige na svijetu!!!!!
    znam da ima puno tema otvorenih, ali ja se nekako držim ove svoje prve Petrove, pa bum samo rekla da sam dobila termin u sisku 14.11. i da bum tamo i otišla jer mi se ne da čekati još i zvati dalje jer ovih tjedan dana bum na iglama, a kamoli da mi netko kaže tek za mjesec dana.. i samo ću pitati, ako netko možda zna nekoga ko je bio u Sk na hsg - jer se dobije neki anestetik ili slično?
    gospođa koja me naručila je bila vrlo diplomatska i rekla " bu te vidli s doktorom"!!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Necu te plašiti ali ja sam išla bila sam pripremljena na sve i svašta. Na kraju me upoće nije boljelo jedino mi je bilo muka od kontrasra.Traži analgetika ako nisi tolerant na bol, ne samo radi boli nego ako ti su zastopani jajovodi da ne ne bude boljelo, ako ides na rengenski, sa njim se navodno vide sve anomalije, jedino kaj ne ležiš na ginekološkom stolu već na stolu za retgen, pa ti govore sad se okrenite na ljevu pa na desnu stranu- tak je bilo meni. Ftičica sretno da prođe što bezbolnije.

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-d

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

čestitam

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Drage moje
    Beta se krasno uduplala, 11dnt je 450!!
    Koje olaksanje..

Snupi,sretno s pikanjem

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hvala draga, drago mi je da ti je uspjelo iz prve!! Nadam se da i to mene čeka.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

bravo milasova!

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Cure treba treba mi pomoc
    Veceras ili sutra bi trebala dobiti mens. te se moram naruciti za laparo kod dr.Streleca. Dali znate jel ima tamo netko dezuran da se uspijem naruciti? Strah me je da nitko ne radi vikendom.
    Hvala vam unaprijed

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hm mislim da se naručuje samo preko tjedna, tak je bilo dok sam ja išla na laparo.A koji dan ciklusa su ti rekli da bi radili laparo? Probaj nazvati ali zovi rano ujutro.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Radno vrijeme: pon.-pet. 8 - 16h -Odjel za endoskopsku kirurgiju
    Narudžbe na telefon: +385 (0)1 4604-723

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Rekli su mi da 1dc nazovem i narucim se! Bila bi tuzna da preskocim ovaj ciklus jer cekam vec dugo da se nekaj pokrene. A i nalazi navodno vrijede mj.dana

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

I Strelca je jako teško dobiti za laparo, želim ti puno sreće jer postoji mogučnost da ti ponude Čorića, Zorića ili Kalafatića.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

A anesteziologa si rješila?

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Radno vrijeme: pon.-pet. 8 - 16h -Odjel za endoskopsku kirurgiju
    Narudžbe na telefon: +385 (0)1 4604-723
    Hvala ti puno

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

koliko su ti stari nalazi, jedino što sam vadila dva put su bile krvne pretrage, one vrijede 3 mjeseca jer su me selile iz mjeseca u mjeseca . Jer kad sam ja trebala biti na redu su im riknuli laparoskopi.

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

A anesteziologa si rješila?
    nisam jer se za to ne narucuje pa sam mislila ici anes. slijedeci tjedan

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

To je broj za sve naruđžbe ali reci da ideš na laparo kod dr Strelca.

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

koliko su ti stari nalazi, jedino što sam vadila dva put su bile krvne pretrage, one vrijede 3 mjeseca jer su me selile iz mjeseca u mjeseca . Jer kad sam ja trebala biti na redu su im riknuli laparoskopi.
    Nalazi su mi od 19.10. I svi su ok

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Obavi sve i onda anesteziologa kod njih, morala budes doci u 8 ujutro javis se na šalter sa papirima i onda ideš tamo di je anesteziolog i pripremi se na čekanje do pola 10 , dok ne prođu vizite. Dok ga čekaš tamo imaš jednu listu za popuniti vezano da li si bila kakvih operacijama, da li alergična na kakav lijek, da li piješ,pušiš , koliko imaš kg.... i onda te pozovu i još si onda on sve prepiše i javiš se natrag sestri koja ti veli kad si na redu za laparo

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Snupi veliko ti hvala za info

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

I želim ti puno sreće i naoružaj se sa strpljenjem!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo,nakon kratkog krvarenja u petak,danasnja beta na 14dnt je 1697!!
    Snupi,zelim ti isto sto i sebi..
    Naravno,kao o svima ostalima u postupku

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Predpostavljam da je to bilo samo implatacijsko, hvala draga a tebi super nastavak ovog divnog početka.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Milasova oprosti ne čitam baš sve postove koju si imala terapiju?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Snupi,samo pitaj

Gonali- 4dc , 3 komada
    5-10dc , 2 kom
    Ceteotide 8-10 dc po jednu

I stoperica,Ovitrelle 11dc

I bingo!!!

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo,nakon kratkog krvarenja u petak,danasnja beta na 14dnt je 1697!!
    Snupi,zelim ti isto sto i sebi..
    Naravno,kao o svima ostalima u postupku
    Draga čestitam 100 putaaaaaa......
    Ja jedva čekam siječanj.....sretno i čekamo prvi UZV.....kissy

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Mary123 i ja tebi želim da ti što prije prvi mjesec i velika pusa!!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

dođe- sorri hormoni me peru

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mary123 i ja tebi želim da ti što prije prvi mjesec i velika pusa!!
    Hvala...ma ide brzo vrijeme..evo još mjesec pa po lijekove....u kojoj si ti fazi?

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Počela sam se pikati u petak, imam za sad samo menopur . Startala sam sa 2. danom ciklusa :2,3,4. dan- 5 prašaka i dva otapala, 5,6,7 dan 3 praška i jedno otapalo- u četvrtak uvz pa budemo čuli kaj dalje. Uz sve to i pijem bromergon

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Počela sam se pikati u petak, imam za sad samo menopur . Startala sam sa 2. danom ciklusa :2,3,4. dan- 5 prašaka i dva otapala, 5,6,7 dan 3 praška i jedno otapalo- u četvrtak uvz pa budemo čuli kaj dalje. Uz sve to i pijem bromergon
    Ja sam imala gonale...sve zajedno u prvom postupku 22 gonala...tak da nemam uopće pojma o ostalim terapijama..kao sada i tvojoj...sretnoooo..čekamo zajedno s tobom prvu folikometriju...kod kojeg si doktora?

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Arkanđela Mihajla

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Da,jos malo ces i ti, Mary, docekati svoj dobitni postupak..

Snupi,da bude puuno folikulica u cetvrtak

Hvala na cestitkama- jos nisam svjesna

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Melem33 vratila si mi nadu da je to moguće i doma obaviti
    Dugo ovdje nismo imali prirodnu trudnoću, baš mi je drago zbog tebe!
    Milasova, nema šale, ha? Odprve!
    Objema želim mirnu trudnoću i zdrave bebache!

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Ftičica prvotno napisa Vidi poruku
    dobro jutro svima,
    bez obzira kaj ne komentiram puno vaše postove, samo da znate da čitam i da svima držim najveće fige na svijetu!!!!!
    znam da ima puno tema otvorenih, ali ja se nekako držim ove svoje prve Petrove, pa bum samo rekla da sam dobila termin u sisku 14.11. i da bum tamo i otišla jer mi se ne da čekati još i zvati dalje jer ovih tjedan dana bum na iglama, a kamoli da mi netko kaže tek za mjesec dana.. i samo ću pitati, ako netko možda zna nekoga ko je bio u Sk na hsg - jer se dobije neki anestetik ili slično?
    gospođa koja me naručila je bila vrlo diplomatska i rekla " bu te vidli s doktorom"!!
    Ja sam išla na hsg u Sisačkoj bolnici i radio mi ga je dr. Rebić. Osoblje je jako ljubazno, sestre su super. Jedino kaj je malo, ajmo reći, smješno, na koji način je organizirana sama pretraga. Naime, u zgradi ginekologije ti sve naprave (dakle pripreme ti sve, sondu provuku i to) i onda te tako s tom instalacijom "dole" stave na pokretni krevet, prekriju te dekicom i furaju u drugu zgradu (zgradu radiologije) gdje te slikaju. Doktor cijelo vrijeme ide s tobom. U svakom slučaju bude brzo gotovo. Prije same pretrage dobiješ inekciju voltarena, a ja sam si i doma popila 1 voltaren. Sretno sutra!!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Sirena slično je i u vžu samo te voze u kolicima, nadam se da nije jako boljelo? Stigao moj AMH nalaz stanje je 8,8 a parametri su od 0- 75,7.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Sirena slično je i u vžu samo te voze u kolicima, nadam se da nije jako boljelo? Stigao moj AMH nalaz stanje je 8,8 a parametri su od 0- 75,7.
    ne mogu reći baš da je bilo bezbolno, ali brzo je bilo gotovo, tako da je brzo i zaboravljeno... a i bilo je davno (u veljači 2012)...

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Iskreno što više kopam po sebi. idem na pretrage koje se "pošaljem sama" tipa vađenja hormona , ne znam šta reči, nego zašto me nitko prije nije poslao, zašto mi nikad nije dao nikad nikakav odgovor i rekao sve je u redu sa vama a očito nije. Nadam se se samo da je sad terapija dobro pogođena i da budem bar imala dobar broj folikula i nešto što se bude dalo zamrznuti, jer ovo već graniči sa zonom sumraka. Da li cjelo vrijeme idem krivim lječnicima, ne znam,pozitivna sam ako i uvijek i znam da bude sve ok u četvrtak . Sve što se dogđa se sa razlogom zato drage moje, ako vas muče nedoumice intuicija slične mojima slušajte ju i tražite što više savjeta, kao što je i MOe rekla. Valjda če te nači lječnika koji će postaviti vašu pravu dijagnozu.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Da,jos malo ces i ti, Mary, docekati svoj dobitni postupak..

Snupi,da bude puuno folikulica u cetvrtak

Hvala na cestitkama- jos nisam svjesna
    Ja se nadam da će biti to uskoro...tj....ovaj u siječnju da će biti dobitan...živim u nadi...heheheh..
    Ti mi se čuvaj draga...čekamo prvi uzv....

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

snupi, totalno te kužim ovo u vezi samodijagnosticiranja i samoupućivanja. A što ćeš, moraš si sama pomoći kad oni koji trebaju zahire. dakle, uzv u četvrtak. bit će super!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

i hope so i jedva čekam. pozitiva do neba nema druge!!!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj Ftičica prvotno napisa Vidi poruku
    dobro jutro svima,
    bila sam jučer u petrovoj na kontroli sa CB, ali doktora Šimunića nije bilo, pa sam čekala da me netko primi 3 sata!!!!
    došla sam na kraju kod doktorice Šprem koja je bila divna tih 5 minuta koliko sam s njom pričala..
    moram napraviti HSG - rekla mi je da idem u Zabok, dala ime doktora i ja već zvala sad ujutro, ali do njega je teško doći, pa ako ću imati sreće hvatam ga u subotu ujutro...
    dala nam raditi novi sg i to kod njih.. i za to se mora naručiti i termini puni do sredine prosinca, jučer bila..
    pa to je sve sporo ko puž... sad ću kopati malo po internetu za cijenu i mjesto za ići privatno HSG jer mi je gospođa u bolnici zabok rekla da doktora baš i nema u bolnici često..
    sorry što upadam ovako nenadano ali ja sam otišla sa povijesti bolesti u laboratorij u petrovoj na kojem piše napraviti spermiogram i ona mi je odmah dala termin u četvrtak a bila sam u ponedjeljak na konzultacijama. tako da probaj tako otići tamo sa tim poviješću bolesti i reći im da su doktori rekli da to obaviš najkasnije za tjedan dana. laži malo. ja sam isto rekla da mora biti do petka gotov.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj črkica prvotno napisa Vidi poruku
    Curke spremam se na aih u prirodnom ciklusu sljedeći tjedan. Svi se čudom čude kako to da idem i u startu mi ne daju nikakve šanse.
    A ja idem jer čekam termin krajem 11.za ljekove pa da pokušamo ovako, mislim da ništa ne gubim.
    Jel to stvarno toliko beznadno?
    draga mislim da si i ti kao i ja kod prof. kasuma i od srca ti želim da ti uspije odmah iz prve bez ikakvih ljekova. nemoj slušati druge što govore već slušaj svoje srce i svoj instinkt. puno sreće ti želim.

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Curke moje, trebam malu pomoć. Naime u srpnju ove godine sam radila prvu inseminaciju u Petrovoj i tada sam dostavila sve papire koji su bili potrebni. Kopirala ih i dala sestri. Inseminacija nije bila uspješna. Iza toga sam napravila još dvije u Splitu privatno, također negativne. Doktori se slažu da bi trebala ići na IVF. Imam termin u veljači 2013.g. Sad me samo zanima kako dalje. Kad se trebam javiti u Petrovu? Koji je postupak? Ništa nemam pojma i cijela sam izgubljena. Nadam se da Vas ne pilam, ali ako mi VI ne pomognete, ne znam što da radim. Hvala Vam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •