Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku
Pirica, držim fige da se tvoje mrvice uhvate! Moje su bile 4-stanične pa je sve ok! Želim i tebi tako! I naravno, da ti vrijeme do 6.12. proleti!

Snupi, čuvaj, mazi i pazi svoje mrve! ~~~~~~~~~~~ za ogromnu betu!

Milasova, tako mi je drago! Čestitam na tvoja dva hrabra srčeka! Vidiš da su pravi borci! Želim ti prekrasnu trudnoću do kraja! Neka te maze i paze, a ti samo odmaraj posebno ako imaš ikakvo krvarenje... Želim ti da se sve normalizira, da prestane krvarenje i da možete uživati vas troje!

Bab draga naša trudnice, želim ti i daljnje krasno duplanje i da i ti za par dana ugledaš prizor kao i naša Milasova! A za ostalo bih ja na tvom mjestu zvala dr. za savjet... Sretno!

Rose želim ti da sve bude ok i da za 8 mjeseci u naručju imaš neko malo stvorenje (ili dva)!

Mischica_zg, držim fige da sve bude ok i da možeš lijepo van bolnice nastaviti uživati sa svojom veselom bebicom!

J&D, drži se! Nadam se da će uskoro sve biti ok da se možeš maknuti iz kreveta i uživati u trudnoći.

Crvenkapice ~~~~~~~~~ za ponedjeljak i lijepu betu!

2hope, sad si me podsjetila na sve ono fino što volim kad je svinjokolja... njam... a do tad se poslužujem nekim toplim napitkom!

Svim hrabrim damama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ovo je tako lijepo napisano da moram potpisati!!!! Malo sam lijena za pisanje još sam ošamućena od anestezije. Punkcija prošla ok,jajnici još bole pa mirujem. Od 7 folikula dobili 4 js. Bila sam tužna što ih je tako malo,al kad je biolog curi do mene došao reči da od 3 folikula nema nijednu js ipak sam bila sretna jako zbog moje 4. Žalosno da sam tako morala shvatiti....sutra zovem lab da čujem dal su se oplodile. Biolog mi je odmah rekao da je spermiogram katastrofa i da će biti ICSI.