Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Inače, zbog ovakvih stvari mi je žao da više ne živim u Zg, ali ne možeš imati sve
    Razmišljam da nešto slično pokušam isfurati u svom gradu, mislim da bih mogla okupiti zainteresiran kružok, za početak možda u večernjim satima u knjižnici...
    ovo bi mogli i preko pp

Zastupam stav da će dijete dobiti više ako vidi da ima roditelje koji zastupaju svoje vrijednosti (u ovom slučaju ireligioznost), znaju ih racionalno objasniti i obraniti, i kojih se neće odreći zbog banalnog utapanja u masi (samo da ne bi bili drugačiji od drugih).
    Osobno ne bih željela odgojiti svoje dijete koje će se bojati biti drukčije i koje će gaziti svoja uvjerenja i stavove, ili olako odbacivati, samo zato što većina tako ne misli ili radi.
    meni je bilo zanimljivo gledati kako je moje dijete postalo empatičnije (prema svim vidovima nasilja i bullinga, posebice u školi) i čvršće u svom stavu (jako se ražalosti i ljuti kad netko govori homofobne stavove) samo kroz jedno iskustvo - a to je odlazak na ovogodišnji gay pride i upoznavanje s gay (i transrodnim) osobama i saznavanju o njihovom položaju u društvu. morala sam joj objasniti što se dešavalo na rivi (i zašto striček nije otišao popraviti zube umjesto što je bacao kamenje ) i kakav je položaj lgbtiq osoba u hr. i da je takva homofobija za našu obitelj nešto strašno i nedopustivo. to je konkretna mržnja koju mi direktno osuđujemo i na žalost smo u ovom društvu u manjini.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    (i zašto striček nije otišao popraviti zube umjesto što je bacao kamenje )

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    ovo bi mogli i preko pp
    Može, javim ti se kad uhvatim vremena.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove