Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2014

Tema: glazbena škola?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Sve bi to bilo lijepo da nema one audicije na kojoj otpadaju djeca po vrlo neobičnim kriterijima

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    Sve bi to bilo lijepo da nema one audicije na kojoj otpadaju djeca po vrlo neobičnim kriterijima
    Ima škola i bez audicije
    (samo, tamo je takva navala na upis da je gotovo nemoguće upasti na željeni instrument mi smo imali puno sreće i jako dobar stjecaj okolnosti)

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    ...ili se upisuju djeca za koje čovjek ne bi očekivao... Ja sam mislila da je moj stariji beznadan slučaj, ali smo ga ipak poslali na audiciju da vidimo kak ispadne i upao je! Poslije se pokazalo da su profesori na audiciji imali pravo, a ja sam podcijenila svoje dijete misleći kako ništ od njega... Ima čvrstu četvorku iz solfeggia i to iz diktata (svaka čast). Očito ljudi znaju. Kod nas ponekad preporuče da se dijete vrati iduće godine ako ne prođe audiciju od prve, ali savjetuju da ga u međuvremenu upišu u neki dječji zbor da "propjeva i prosluša".

S druge strane, u moje vrijeme moglo se upisati samo satove iz instrumenta ako nisi prošao na audiciji, ali tada nisu bile takve gužve i država je široke ruke podupirala takve škole. Koliko znam, danas državne glazbene škole ne nude tu mogućnost.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 30.11.2012. at 22:50

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •