sandice hvala na kavici, baš mi treba da se razbudim...
Vibramo za sve čekalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, posebno za tebe da nam ne poludiš do 14-ogi naravno za tvoju betu.
Poseban pozdrav azoo parovima, a vibrice šaljemo za Tanjicu, Sos15, Postoji nada, ciska i njihove muževe koji danas imaju MT, vibramo za što više plivača ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sanda~~~~~~~ za prekrasnu betu da nam javis ili + na testicu ako se odlucis![]()
meni paše samo virtualna kava....
i ja se nadam plusiću....Brunna već sam luda
hehhhehe
draga hope31![]()
Dobro jutro zelim svima! Bas nam je burno i prohladno, tako da se pridruzujem ispijanju toplih napitaka u zagrljaju mekane dekice!
Potpisujem Inesz i dodajem da sam ja u ovulatornim ciklusima u lutealnoj fazi ucestalo imala i tjelesnu temperaturu 37-37.2, a nisam bila na utricima i nisam bila T. Lud je taj progesteron!
Sanda, vjerujem da si sad vec jaaako nestrpljiva i napeta i ja se na tvom mjestu ne bi vise mucila, nego lijepo 12 dnt izvadila betu...![]()
draga ako se patiš toliko uradi testić da se riješiš mukai javi nam jedan lijepi prelijepi plusić
pojavilA SE DRUGA BLIJEDA CRTICA?????
i mm ju je vidio od prve????
i šta sada? sada sam tek luda![]()
sanda ne mora jos znaciti da je kraj,izvadi betu da budes sigurna,meni je 11 dpt popodne pokazao jako blijedu crticu a 12 dpt je bio + ali na onom intim plus testu
Uopce te necu tjesiti.... Jer kao prvo mislim da je debelo prerano za test, kao drugo meni se jedva vidjela crta 14 dnt i to trodnevnog, i to na plivinom testu od 70 kn! Tako da taj minus nebi ni ukojem slucaju uzela za ozbiljno, a pogotovo ne na nekom testu sa interneta koji je ko zna gdje i ko zna koliko stajao.... Nema tugovanja ako oces radit test strpi se jos dan dva... I onda s nekim tek kupljenim u ljekarnim ima ih i po 25 kn ali su propisno skladisteni! I test bi trebao biti onaj za rano otkrivanje trudnoce! I jos napomena ja sam primala boostere pa je crtica jedva bila vidljiva
eto vidis ponovi ujutro test i bit ce tamna crta![]()
Bruna, hvala što si nas se sjetila. Mi se polako spremamo za krenuti na klniku. Trema je strašna, ali prežvjećemo i ovaj dan.
Puno je lakše uz forumaše, posebno što osim vas niko ne zna šta nas danas čeka.
sanda, plus je tu, sad beta!
sos, i svi ostali azo parovi-sretno!!
nadam se da si mm i ja nismo umislili drugu crticu....vidjet ću sutra!
Sanda čestitam! Sad čekamo drugi testić, pa betu!Dobro da si se makla iz Os!
Svim azoo parovima
Mali mimi, ovaj put slabo mirujem, malo su tome pridonijele razne obaveze, malo Crinone s kojim sam se preporodila i toplo preporučam svima, malo misao da su bile 3st mrve pa im ne dajem šansu kao 8st (koja sam ja mater!) ali svjesna sam postotka uspješnosti... Tako da sam u petak imala nekakvo izlaganje (doduše kratko), jučer 2 svadbe. Išla sam na kraju na obje jer bi mi stvarno bilo žao da sam ih propustila (bilo je odlično) jedino nisam plesala ništa i to mi je jako falilo jer obožavam ples, kakav god bio! S MM sam otplesala jednu kratku laganicu i to je to! Biti će šta ima za biti! Možda im mamina aktivnost paše pa se odluče ostati!![]()
Posljednje uređivanje od Snekica : 09.12.2012. at 10:52
Evo da i ovdje dam potporu azoo parovima koje danas čeka MT.Ovih dana već je bilo tužnih ali i sretnih vijesti na azoo temi pa misli da im je potreba podrška svih nas.Ja sam pogotovo osjetljiva na ovu temu jer smo mi prolazili slično i znam da sada vlada golema trema i iščekivanje.Zato. sretnooo!
Joj, medeni, tvoj post mi natjera suze na oči, mada sam si naredila da nema suza (bar dok dragi ne uđe u salu, da me ne vidi). Jedino me tješi tvoja slika, da ćemo i mi dočekati jednu takvu slatkicu.
Sos,"zabranjujem" suze(ajde možda koju radosnicu kad sve prođe).sada trebaš biti jaka zbog muža.Ne brini, u pravim je rukama.
vibram za sve tanke crtice da postanu debele.
vibram za lijepe i pravilno rastuće bete.
viibram za srčeka i mirne trudnoće.
vibram za lagane porode, zdrave bebe, sretno odrastanje i radosan život.
kod mnogih testova nakon propisanog vremena očitavanja, dolazi do naknandne pojave blijede crtice, koja zapravo ne znači pozitivan test, već ta blijeda crtica nastaje usljed drugih kemijskih interakcija koje se događaju među kemijskim spojevima u testu ( i urinu).
naravno, treba slijediti i druge upute poizvođača testa (npr. ako je naznačeno da se testira sa prvim jutarnji urinom, to je naznačeno sa razlogom)...
(znam da ovakv sadržaj posta nije popularan, ali mislim da je nužan. znam kako je silno željeti, znam da je ponekad u silini naših želja i emocija teško zadržati se nogama na tlu, znam da je teško biti realan i postupati ispravno sa testovima i ispravno ih očitati).
sve to je ljudski i svima šaljem najbolje želje i tone dobrih ~~~~~~
Sanda samo pozitiva... ja osobno sam 9 dnt i to blastica imala negativan test .tek 12 dnt se vidjela blijeda crtica isto na tim internetskim testovima da bi 14 dnt beta bila 625
sanda nikada mi se nije pojavila druga crta, ni u vremenu koje je zadano, a bogami ni nakon vremena
vec sam razmisljala da si nacrtam jednu pa da i to dozivim
kad budem ugledala tu dugu crtu vjerojatno cu se onesvijestiti
Sanda ~~~~~~~~~~~~
sanda ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja sam jutros piskila testic cisto da lakse docekam sutra, a sta rec blijeda crtica na njemu, mamicu joj jos nije opala do kraja