Citiraj ronin prvotno napisa Vidi poruku
to na naš račun(moje škole)..
ja sam shvatila da je to na račun vaše škole ("raspela već imamo dovoljno")

Nitko tko je imalo normalan ne može reći da je to u redu! Da li je to cilj kojim mi težimo?
a zašto bi morali težiti ladicama? ili si muško ili žensko? ili si hrvat ili srbin? ili si bijelac ili crnac? kad ih ima, koji su i muško i žensko (da takvi su se rodili s oba spola, ima ih koji su se rodili u jednom, ali osjećaju da su drugi spol), ima ih koji za sebe ne mogu reći ni da su hrvati ni da su srbi, jer su iz miješanog braka, pa ni da su bijelci ni da su crnci... zašto ne bi postojala opcija da se čovjek izjasni da se ne osjeća nijedno od navedenog?! zašto je to pakao? nitko nikoga ne tjera. svi koji od toga zaziru i dalje se mogu izjašnjavati kao, rasa: bijela spol: žensko, nacionalnost: hrvatsko, državljanstvo: hrvatsko, vjeroispovijest: katolik... nekima od nas je teško ispuniti stavku nacionalnost ili vjeroispovijest. nekim drugima je teško reći da su žensko, kad se osjećaju kao muško.

i nekako mi nije jasno ovo za rod,.. heteroseksualnost nije rod. pa me zbunjuje to stalno ponavljanje... hetero, queer (pa onda još podmuklo doda), pedo i incesty.