Stranica 99 od 288 PrviPrvi ... 4989979899100101109149199 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,901 do 4,950 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja bi ovdje pisala od plusa, al svi sute do 12 t pa sutim i ja, jedva cekam da moje terminusice pocnu ovdje pisati
    gabi25, divno!
    cure, ko je prvi sad? sve bebe cekaju 2013?

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

trudnice naše drage, veelikaaaa pusa i puno puno zagrljaja i dajte se pliz malo pogladite po trbuščićama

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

He,he,evo i mene.Danas 9+4,bili na uzv,bebe ok,velike 3,1 i 3,3cm.Hematom jos curka,ali valjda nece dugo.

Gabi25,mare,tiki,linalena,tikica69,i ostale trbusaste i one koje ce uskoro biti [linalena] saljem vam valiki kiss.
    Posljednje uređivanje od Mury : 19.12.2012. at 13:09

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

bravo za mury i njenu slatku ekipicu!
    Posljednje uređivanje od Inesz : 19.12.2012. at 13:48

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    He,he,evo i mene.Danas 9+4,bili na uzv,bebe ok,velike 3,1 i 3,3cm.Hematom jos curka,ali valjda nece dugo.
    mi jučer 9+4: 3,01 i 3,08
    milasova, čekamo teeeeee! 3m terminuše

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Gabi25, mare41, Mury.... snažna su to dječica, sretno i dalje

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

cure drage.... puno sreće i da sve bude ok ~~~

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo drage moje i mene napokon na ovoj temu pisem o svojoj trudnoci!!!

Danas 9+5 bubica nasa je velika 3,14 cm

Presretni smo i sutra idem napokon doma!! Jupiiii

3M

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    cure, ko je prvi sad? sve bebe cekaju 2013?
    Ko je prvi za kaj ? Rodit ?
    Tikica69 i ja... ali mi čekamo da prođu blagdani pa da na miru odemo u bolnicu

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

milasova bravo za povratak kući!

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Sve neke lijepe vijesti...
    Milasova baš mi je drago da možeš konačno kući!!!!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku
    sve neke lijepe vijesti...
    milasova baš mi je drago da možeš konačno kući!!!!
    xxxxx~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tikica,amyx sretno i da porod prodje onak kako želite!
    milasova drago mi je što ideš doma, sretno!

kopiram post na zamolbu od plavo oko
    evo,danas podigla nalaz patologa,i djete i posteljica sve u redu,nalaz na bakterije i viruse nisu radili..i sad pitam dr zadru zakaj je do tog došlo,a odg je bio vjerojatno zbog hematoma,na tom mjestu se posteljica stanjila,i kad je hem iscurio da je bilo dovoljno da se krivo okrenem,sjednem,kihnem,il zakašljem da vodenjak pukne,al i samo krvarenje,tj krv je podložna bakterijama,pa je došla neka bakterija,da poslje menge obavezno napravim briseve,papu,da on nemre sad reči uzrok

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

tikice i amyx, sretno do kraja ~~~~~~~~~~~~~~~
    milasova (super za povratak kući) i sanda, lijepo je vidjet da ste nam se pridružile, sretno ~~~~~~~~~~~~~~~
    plavo oko, veliki zagrljaj šaljem

Meni danas počeo kolostrum teći....masirat ću se par puta dnevno da izađe to što treba izać, da mi se nebi kanalići zaštopali....bit će nešto od mene i moje proizvodnje (a ja sumljala )

svima

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Plavo oko

Ja za sutra imam dogovoren uzv (11+2) i nekako me hvata nekakva panika...U biti jedva čekam da dođem u fazu kada osjetim bebicu pa da budem malo smirenija... Inače, odlučila sam ne raditi kombinirani probir, posebice ako na uzv sve bude ok... vidim da su tu svi skoro radili taj test, no odlučila sam jednostavno ne razmišljati o tome da nešto neće biti ok. Držite mi fige da i dr. sutra to potvrdi...

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

plavo oko al nije mi jasno zašto nisu radili sve analize

sejla, a zašto ćeš masirati da izađe? mislim da nema potrebe
    meni je u obje trudnoće jako rano krenuo kolostrum, al nikad nisam masirala, niti sam imala problema sa zaštopanim kanalićima
    ono što treba izaći, samo izađe, mislim da nemaš brige oko toga
    to je moje iskustvo...

amyx, tikica i tikica ~~~~~~~~~~~~~~ za najljepši susret

3M

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

hvala Ginger na savjetu ma nekako sam mislila da je svakako dobro da to što se stvori treba izaći van umjesto da se zadržava, naravno nema toga sada puno nego tek toliko, po 5-6 kapi.

123beba, ma bit će sve ok sutra i vidjet ćeš svoju živahnu mrvicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

La-tica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Pozdrav svima, evo ja i nisam tako aktivna na forumu, ali htjela sam se javiti da sam danas 10+6tt i sve lijepo teče,
    na dva uzv beba uredne veličine, čekam kombinirani probir...Zahvalna sam dragom Bogu što je sve prošlo u najboljem redu i što sam sad ponosna trudnica...

LP svima

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Curke... Sutra sam na kombiniranom, jel netko zna, s znam da zna jer ste mi vec pisale o tome, jel moram za vadenje krvi na kombiniranom probiru biti nataste?

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

J&D, za vađenje krvi za kombinirani ne treba biti na tašte.

La-tice, sretno i dalje

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Hvala draga

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

sada mogu i ja na ovu temu ili moram čekati srčeko?!
    Posljednje uređivanje od sanda1977 : 20.12.2012. at 14:11

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Dobrodosla sanda

La-tica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

hvala sejla....

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Bio UZV danas na 36+1, počela se mutiti plodna voda, dobila inekcije dexametasona 12, spasmexa i apaurina 10. Pluća razvijena 96%.
    Ima netko iskustva? Prekosutra ujutro moram opet na pregled...nagovjestili da bi mogla i ostati taj dan na CR....beba 3.500 gr, moguče odstupanje max. 100 gr navodno statistički.

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj 1977 prvotno napisa Vidi poruku
    Bio UZV danas na 36+1, počela se mutiti plodna voda, dobila inekcije dexametasona 12, spasmexa i apaurina 10. Pluća razvijena 96%.
    Ima netko iskustva? Prekosutra ujutro moram opet na pregled...nagovjestili da bi mogla i ostati taj dan na CR....beba 3.500 gr, moguče odstupanje max. 100 gr navodno statistički.
    Meni zvuci ok... Doduse ja jos nisam rodila, ali je jako puno beba u obitelji, mislim da se ne moras brinuti, znam da je to glupo receno zbog toga jer se mi uvijek brinemo, ali beba ima ljepu tezinu mislim da nebi trebalo biti problema oko toga, a samim time sto su te pustili doma je znak da nije alarmantna situacija! Drzim fige da sve bude super!!!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

dvjema frendicama su išli na inducirani odmah čim su vidjeli da je zamučena jer navodno nije dobro da beba takvu guta...neki pišu na netu da je to samo sloj koji se spire bjelkasti s bebe jer je kao beba spremna za izaći....ništa konkretno i sigurno ne piše, ako je zelena onda je jako loše jer su fekalije, ali pravilo je da vidim po postovima da svi nadrapaju za par dana od kada im to skuže_____

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Pa uglavnom da mogla bi ili na stol ili u inducirani, ali smatram da se ne moras brinuti zasad za bebu, mojoj je sestri 7 dana bila zamucena voda i onda su inducirali porod!

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

plavo oko

meni su ekspresno nakon drugog ogromnog izljeva hematoma prepisali Eritromicin 4x2 punih 10 dana. Znam da sam bila jako zabrinuta zbog tolike dnevne doze antibiotika na samom početku trudnoće ali mi je dr odmah naglasio postojanje velike opasnosti od nastanka infekcije uslijed krvarenja.
    Hvala Bogu na predostrožnost mog liječnika.

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

1977 pretpostavljam da je najvažnije da te redovno prate, svaki ili svaki drugi dan, ali s obzirom na razvijenost same bebe možda i ne treba otezat i dugo čekat s porodom.
    Sigurnosti radi.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj 1977 prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam jesi li se krivo izrazila ili ja nešto krivo shvaćam, ali to da li je plodna voda mutna se NE vidi preko uzv-a - to se može vidjeti isključivo amnioskopijom. i zamućena plodna voda u 37. tt? hmmmm... i zašto pobogu dexametason u 37. tt??? bebina pluća su dovoljno razvijena da nema posljedica i nema šanse da bi bilo gdje drugdje dobila dex u tom tjednu. on se daje kad postoji prijetnja prijevremenog poroda i mislim da ga niti u jednoj bolnici ne možeš dobiti poslije 34 (a vjerovatno zapravo poslije 32) tt.

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

1977, ja se baš ne kužim u to no, držim fige da sve bude super i tebi i bebi! Sretno!!!!!

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Drage moje, je li neka od vas imala iskustva s povišenim CRPom u trudnoći?
    Zadnji brisevi i urinokultura su uredni, željezo na donjoj granici (što i nije tako neobično za mene, tako mi je cijeli život...)..

Hvala

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj sejla prvotno napisa Vidi poruku
    hvala Ginger na savjetu ma nekako sam mislila da je svakako dobro da to što se stvori treba izaći van umjesto da se zadržava, naravno nema toga sada puno nego tek toliko, po 5-6 kapi.

123beba, ma bit će sve ok sutra i vidjet ćeš svoju živahnu mrvicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Sejla nemoj masirati dojke!
    Naime, nakon poroda, kada beba krene dojiti javlja se refleks stezanja maternice. To je prirodan način "vraćanja svega na svoje mjesto". Tako, ako potičeš "rad" dojki prije poroda, mogao bi ti se javiti taj refleks - skupljanja maternice, tj. trudovi.
    Znam da po netu postoje teorije kako je masaža dobra, ali meni je dr. savjetovala da to ne radim, zbog gornjeg razloga.
    Nemoj se brinuti, doći će mlijeko nakon poroda, a kanalići će se raširiti...
    Sada ti se nema u biti kaj zadržavati - to su ti stvarno kapljice.

Sretno svim trudnicama! Uživajte u blagdanima i gladite bušice! Naša miška će za koji dan godinu dana pa se ovih dana sa sjetom prisjećam prošlog Božića i zadnjih dana trudnoće, a prepunog srca ljubavi i sreće divim joj se koliko je narasla u ovih godinu dana i od male pikulice postala pravi mali čovjek koji tako lijepo komunicira sa mamom i tatom!

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Uh, evo napokon da se i ja oglasim na ovoj temi, na temi koju sam uvijek rado čitala i potajno se nadala kako ću i ja jednog dana tu pisati o svojim trudničkim danima. I ostvarila mi se želja nakon 8 postupaka. Ukratko, moj nizak AMH, teški oblik muške neplodnosti (teška oligoasthenoterato na granici s azoo), loši embriji nisu nam davale velike nade i šanse. Sa svakim neuspjehom bila sam bliža odluci da odustanem i dignem ruke od svega, ali me opet vukla silna želja da i mi postanemo roditeljima. Ovaj zadnji, bingo postupak trebao nam je biti ako ne zadnji, onda sigurno predzadnji, jer neuspjehe više nisam mogla psihički podnositi. Nisam više imala snage svaki put po nekoliko mjeseci skupljati s poda komadiće svog razasutog srca. I znam da me sve vi na ovom forumu jako dobro razumijete.
    I da ne duljim, dogodilo nam se naše male čudo! Danas smo 13+3, za sad je sve u redu i počeli smo se pomalo i opuštati, ali još uvijek s nevjericom gledam trbuščić kako raste, još uvijek s nevjericom gledam na monitor u ordinaciji i pitam se - je li istina da je ono moja beba! Valjda će mi do poroda sjesti! Dragim mojim suborkama hvala na svakom savjetu, toploj riječi... koje su mi davale svih ovih godina, a onima koje još nisu došle do cilja rekla bih samo da nada uvijek postoji i da od nje ne treba tako olako odustati!

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

draga patuljchice hvala na upozorenju, nisam znala! Sretan skorašnji rođendan maloj Mateici

1977, držim fige da sve dobro prođe, a vjerujem da hoće jer je bebica lijepo velika i dovoljno je tjedana trudnoće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

anndu, dobro nam došla na temu i sretno do kraja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

La-tica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Moe, zbog čega si vadila CRP? On je upalni protein jetre inače. Koliki je?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Moe prvotno napisa Vidi poruku
    Zadnji brisevi i urinokultura su uredni, željezo na donjoj granici (što i nije tako neobično za mene, tako mi je cijeli život...)..
    Draga Moe! Ne želim te isprepadati nego samo napisati svoje iskustvo. Naime meni su u 24 tj počeli trudovi i nakon primanja u bolnicu ustanovljen povišeni CRP. Stavljena sam na tokolizu i najjače antibiotike ali CRP je i dalje divljao. Rodila sam u 25 tj. zbog neke infekcije koju na kraju nikada nisu izolirali. CRP počeo padati tek nakon poroda. Briseve radila u 23 tj. i sve je bilo čisto ...tako da ti toplo preporučam da ne shvatiš to olako i vidiš sa svoim ginekologom što dalje. Napominjem da je ovo što se meni desilo poprilično rijetko (tako bar kaže dr) ali se dešava. Kod tebe će sigurno sve proći u redu
    Posljednje uređivanje od leeloo77 : 21.12.2012. at 09:58

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Hvala
    Moe, koliki ti je CRP? Nesto povisen CRP je uobicajen u trudnoci, pa ako nije jako visok (mislim da se do 8 smatra nezabrinjavajucim) i ako je kks ok, vjerojatno nije nista.
    Dobrodosla u klub trositelja nadomjesnog zeljeza, ja sam u njemu vec vise od mjesec dana :bljak:

Anddu, La-tica, Sanda, 3M, Gabi25 i ostale hrabre trudnicice dobrodosle konacno na najljepsu temu na pdf-u!
    Mamama koje nestrpljivo iscekuju skorasnji susret zelim najljepsi susret sa njihovim srecicama!
    Svim suborkama koje jos cekaju svoje pozitivne bete ~~~~~~~~ da cim prije i one dosele na ovu lijepu temicu!

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

CRP mi je 12,7 mg/L. (referento je do 5);
    Doktor me poslao vaditi CRP uz redovitu krvnu pretragu (kks + glukoza). I odmah mi je rekao da je kod trudnica moguć blago povišeni CRP (mislim da je rekao do 20 da nije zabrinjavajuće), ali da ga je važno imati pod kontrolom... ako bi krenuo divljati da imamo "moju referentnu vrijednost" za usporedbu. Taj nalaz mi je od 10.12. Nisam se do jučer oko toga opterećivala... jer - sve je u granicama normale po doktorovim riječima - nismo se čuli ni vidjeli nakon nalaza. No jedna frendica mi je bacila "bubu u uho".
    Sljedeći pregled mi je 2.1. pa bih svakako to s njim prokomentirala.
    Ne znam ima li potrebe stvarati paniku... ili da i dalje opušteno i strpljivo čekam 2.1.
    Nekako imam osjećaj da je sve ok.

leeloo77 žao mi je radi tvog gubitka
    Hvala ti što si iskustvo podijelila sa mnom. Možeš li reći koliki je bio CRP? I jesi li ga radila i prije hospitalizacije?
    Thnx.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Moe nisam ga vadila dok nisam završila u bolnici. Kod primitka je bio oko 30 (ne sjećam se točne cifre),pa je pod antibioticima u slijedećih 7 dana došao do 120. Oprosti na mome možda malo dramatičnom postu (uvijek mi izjave ispadnu malo drugačije nego sam htjela) ali samo sam htjela napomenuti da to treba kontrolirati i da nije baš bezazleno. Glavno da tvoj doktor ima sve informacije .

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Dobrodosla u klub trositelja nadomjesnog zeljeza, ja sam u njemu vec vise od mjesec dana :bljak:
    Trošiš nešto da nadomjestiš nedostatak željeza?

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Anddu, La-tica, Sanda, 3M, Gabi25 i ostale hrabre trudnicice dobrodosle konacno na najljepsu temu na pdf-u!
    Mamama koje nestrpljivo iscekuju skorasnji susret zelim najljepsi susret sa njihovim srecicama!
    Svim suborkama koje jos cekaju svoje pozitivne bete ~~~~~~~~ da cim prije i one dosele na ovu lijepu temicu!
    sve potpisujem!

Citiraj leeloo77 prvotno napisa Vidi poruku
    Oprosti na mome možda malo dramatičnom postu (uvijek mi izjave ispadnu malo drugačije nego sam htjela) ali samo sam htjela napomenuti da to treba kontrolirati i da nije baš bezazleno. Glavno da tvoj doktor ima sve informacije .
    Nije dramatičan, sve ok.
    Pokušavam biti informirana, prikupiti iskustva drugih, i naravno vidjeti s doktorom što dalje.
    Važno da je sve pod kontrolom.

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ja sam ga vadila u Vinogradskoj, piše da je u trudnoći "normalan" do 15 (moj bio 15,1).
    Ginekolog nije pretjerano reagirao, samo smo ga pratili svaka dva tjedna.

CRP mi je 12,7 mg/L. (referento je do 5);
    Doktor me poslao vaditi CRP uz redovitu krvnu pretragu (kks + glukoza). I odmah mi je rekao da je kod trudnica moguć blago povišeni CRP (mislim da je rekao do 20 da nije zabrinjavajuće), ali da ga je važno imati pod kontrolom... ako bi krenuo divljati da imamo "moju referentnu vrijednost" za usporedbu. Taj nalaz mi je od 10.12. Nisam se do jučer oko toga opterećivala... jer - sve je u granicama normale po doktorovim riječima - nismo se čuli ni vidjeli nakon nalaza. No jedna frendica mi je bacila "bubu u uho".
    Sljedeći pregled mi je 2.1. pa bih svakako to s njim prokomentirala.
    Ne znam ima li potrebe stvarati paniku... ili da i dalje opušteno i strpljivo čekam 2.1.
    Nekako imam osjećaj da je sve ok.

leeloo77 žao mi je radi tvog gubitka
    Hvala ti što si iskustvo podijelila sa mnom. Možeš li reći koliki je bio CRP? I jesi li ga radila i prije hospitalizacije?
    Thnx.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam jesi li se krivo izrazila ili ja nešto krivo shvaćam, ali to da li je plodna voda mutna se NE vidi preko uzv-a - to se može vidjeti isključivo amnioskopijom. i zamućena plodna voda u 37. tt? hmmmm... i zašto pobogu dexametason u 37. tt??? bebina pluća su dovoljno razvijena da nema posljedica i nema šanse da bi bilo gdje drugdje dobila dex u tom tjednu. on se daje kad postoji prijetnja prijevremenog poroda i mislim da ga niti u jednoj bolnici ne možeš dobiti poslije 34 (a vjerovatno zapravo poslije 32) tt.
    Nemam ti više snage iskreno, nisam zaspala do 7 ujutro uopće, i meni je više sve nelogično i protkano ogromnim strahom, dobila sam hrpu
    slika s UZV-a gdje se jasno oko bebe vide bijele točkice kao hrpu malih zvjezdica npr. na noćnom nebu i onda na drugome mjestu skroz jasne slike bistre crne vode oko bebe. Rekao da se na mjestima zamuti na 10-tak minuta i onda odmuti i da beba oće sama van...
    36 tjedana je, ne 37, cepnuti će me sutra ziher zato mi je to i dao...

Ja se nadam da će sve biti OK i da ću uploadati lijepu slikicu i uživati napokon u životu nakon svih ovih nelogičnih sr..nja)

La-tica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Moe, još uvijek ti je onda CRP ispod granice, ako je za trudnice do 15.

Ali ga definitivno trebaš paziti, ako se javi temperatura ili neki drugi vrag, da te uplaši. Koliko znam CRP se prati za upalu i vjerodostojniji je od KKS ili sedimentacije.
    Mislim da nemaš razloga za brigu, ali svejedno načuli šesto čulo.

Hvala svima na dobrodošlici

La-tica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

dal ikoga od vas zabole jajnici? Onako kao grč nekakv?

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

1977 nemoj da se nerviras...sto god da bude tvoja beba je vec velika...snazna....a sve ce da bude kako treba...sigurna sam

Sejla..ne diraj sike...gdje si pozurila ljubi malu gimnasticarku...i ja uopste ne sumnjam u tebe..ti si zmaj od zene

Mare,La-tica,Sandu,milasova sretno...

Gabi25,anndi,moe i ja smo tu negdje,plus minus koji dan...meni je danas 13 +1 i sve izgleda super sto i ostalima zelim

Ako sam nekog zaboravila,zao mi je...poljubac od nas

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Trošiš nešto da nadomjestiš nedostatak zeljeza?
    Na prepruku gina uzimam Legofer sirup 2x15 ml dnevno.

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj La-tica prvotno napisa Vidi poruku
    dal ikoga od vas zabole jajnici? Onako kao grč nekakv?
    Mene...cesto...sada manje ali vec posle nedelju dana od transfera jako cesto...kao da me neka nevidljiva ruka uhvati za jajnik i jako stegne..bilo je naizmenicno..ali cesce desni jajnik..ima jedno 20-tak dana jako rijetko

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

jao, 1977, ne znam kako bih formulirala što želim reći, a da ne dobijem ban. zato ću ti samo reći da sam uvjerena da te se bezrazložno plaši, da ti se pričaju nebuloze i da bi na tvom mjestu tražila drugo mišljenje bez razmišljanja. ti si sada u 37. tt (čim je 36+nešto, to je 37.tt) i dex za razvoj pluća nije potreban, a nepotrebno filanje kortikosteroidima nema opravdanja. za zamućivanje i odmućivanje plodne vode na 10-ak minuta, a koje se vidi na uzv, nemam riječi. neka me netko prosvijetli ako sam u krivu, ali mislim da je to hrpa besmislica. kad beba hoće van, to se itekako osjeti.

jako mi je žao što si bez veze uplašena umjesto da uživaš u iščekivanju. no, kako god da se okrene, sigurna sam da ćeš uskoro uživati sa svojom mrvom... samo šteta što se to odvija na ovakav stresan način, a, uvjerena sam, bez razloga.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •