Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5202

Tema: ODBROJAVANJE 3/2012

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

mostarka žao mi je! Grlim! Btw ugrušaka, ja sam imala prva 2 dana toliko tog 'smeća' da sam imala feeling da su mi i maternica i jajnici izašli van (grumeni kao trećina šake). Nakon toga (.)(.) splasnule i još malo krvarila (M) i 4.dc skoro ničeg. Kaže MM da nije ni čudo od toliko lijekova I, da, isto sam procurila 10dnt...

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    mostarka žao mi je! Grlim! Btw ugrušaka, ja sam imala prva 2 dana toliko tog 'smeća' da sam imala feeling da su mi i maternica i jajnici izašli van (grumeni kao trećina šake). Nakon toga (.)(.) splasnule i još malo krvarila (M) i 4.dc skoro ničeg. Kaže MM da nije ni čudo od toliko lijekova I, da, isto sam procurila 10dnt...
    nekako sa svakim novim postupkom, manje se nerviram oko neg.rezultata, valjda nekako oguglaš...ne skroz, ali je manje teško nego prvi put. iako sam i imala osjećaj da nema ništa, od početka...ali svakako moram vaditi betu, jel tako?
    planiram novi postupak nekada u maju, pa ćemo vidjeti, možda upadne neki prirodnjak u međuvremenu.
    snekice, ti i ja nekako skoro uvijek skupa u postupcima, ili barem ublizu, vibram do neba za novi postupak~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •