nisam nikakav kupon dobila![]()
u produzetku racuna mi je to. Racun mi je imao bar metar a s obzirom da nisam puno kupovala sam isla gledat pa tamo pise i to za snizenje u sijecnju.
U mulleru su svi bozicni slatkisi u pola cijene. Lindt cokolade su 9.5 kn, medenjaci 7 kn...
U H&M-u puno toga na sniženju.
Npr. Ženske majice sa 59,90kn na samo 15,00kn, tangice po 7kn, na dječjem hlačice po 35kn... ima svega i još na sve u dućanu pa i na sniženo ide dodatni popust od 10%
jel to neko novo dodatno snizenje u H&M?
Tako je i u h&m-u u Splitu u City-u. Vjerojatno je u svim h&m-ovima isto.
Cure, do kada traje sniženje u H&M?
(Još za prošli rođendan dobila sam na dar kupon za kupovinu u H&M pa mi se čini da su
sniženja pravo vrijeme za iskoristiti ga.)
Ima li di Timberland na sniženju ?![]()
Tina55, napisala sam gore da je na apsolutno svu robu pa i na sniženu.
Hm, pa ja mislim da Transport nema Timberland.Imaju Lumberjack, koje su im slične, ali mislim da ne drže Timberland.
![]()
Znam da ih imaju Timberland dućani, Shooster i ShoeBeDo, ne znam ima li ih još tko. Shooster i ShoeBeDo imaju trenutno neka sniženja, ali Timberlandice im nisu baš nešto snižene.![]()
http://www.shooster.hr/tenisice/svi+...vi+svi+svi+svi
http://shoebedo.com/brand/timberland
(Ako nemate jako veliku nogu, uzmite dječje Timberlandice koje su puno jeftinije. Moja "nožica"veličine 40-41 normalno ide u dječje Timberland vel. 40.
)
Emmezeta daje popust od 10% pri kupovini American express karticom. Popust vrijedi do 15.01.
Teddy, shooster daje 10% popusta ako uzmes onu njihovu neku karticu. Al moram rec da sam razocarana s Timberlandom, imala sam dvoje do sad a ove sta sam kupila koma... Konci vire na sve strane, visak materijala...uzas
Nemogu prežaliti Timberlandice kupljene u USA- koštale su 40 $, i bile jedne od boljih cipela koje sam imala. Cijena naravno nema veze, s ovom cijenom po kojoj se prodaju kod nas ali i u susjednim nam zemljama
nešto za dušu....http://www.cheapsmells.com/winter-sa...e-_-Everything
do 40% (ali najvise je 20%) tri artikla su na 60%
S. Oliver u west gateu ima dosta tog na 40%, barem od onog sto je meni trebalo. Ja sam kupila nesto haljina i bluza za posao. Na njihov red velicine cijena to je fin popust.
kakvo je stanje sa popustima u benettonu, cartersu?
tezenis sam vec obrstila...bilo u pon 50%
benetton je na nekih 30% ... dječjih vecih brojeva vec nema..nesto sam nasla u kc
carters je tak-tak, iako reklamiraju veliki popust
zara je bezveze...tek onaj prvi...do 20%
U KIK-u ima lijepih popusta. Doduše, manje na odjeću, a više na onaj kućanski program.
- čarape za odrasle po 4 kn (a dobre su im)
- plastične posude za čuvanje hrane (čvrste, kompaktne) po 4 / 8 / 17 kn
- metalna posuda za, recimo, voće 4 / 8 kn (da se lijepo prebojati ili dekupažirati)
Za ostalo ne znam cijene, ali stvari koje su još na popustu:
- šalovi, kape, rukavice (ima i za djecu)
- papirnati tanjuri za rođendane / salvete / ukrasni papiri / naljepnice...
- nešto ručnika i prostirki za kupaonicu
- šalice / termosice / keramičke tegle
...
U Bipi 1+1 gratis
http://www.bipa.hr/downloads/flyer/letak%201+12013.pdf
H&M ima zgodna sniženja. Ima hrpetinu trudničkih hlača, raznih debljina (a meni bilo glupo kupovati kad sam već na kraju).
Uglavnom, kupila sam si dvije majice za dojilje (komplet) za 70 kn. Mislim da jeftinije ne ide ni na burzi.![]()
u nedjelju sam vidjela u intersparu (u osijeku u emmezeti, a možda vrijedi i u drugim intersparovima) na sniženju po 39,99 kn boce za piće od 0,5l marke domy. od neke su posebne plastike koja nema bpa. kupila sam si jednu lijepu zelenu s lišćem i sad uživam![]()
Chicco 50% sniženje na cjelokupan tekstil. Ima zanimljivih ogrtača za djecu nakon kupanja za 123 kn (jeftinije nego u C&A, a mekani su i debeli).
U Arena-centru zatvorili nekoliko dječjih dućana tako da 1. kat (dio u kojem su bili dječji dućani) izgleda otužno. U H&M-u ima snižene odjeće: majčice po 30 kn, hlače 50, tregerice 70..., u C&A je vrlo malo robe sniženo, u Gapu je također sniženje do 50%, Zara 20% (dosta je već dječje odjeće probrano, ali ima je ipak više nego u Zari u CC1 istok...
Danas je bilo sve po 10, a sutra je sve po 5 kn u trgovinama Textile house-u (po sistemu second hand, ali jako je puno i nove i brendirane robe, treba naletit). Imaju nekoliko trgovina po zagrebu.
Kakvo je stanje u Grazu glede snizenja?
mana ima sniženje do 40%
http://www.facebook.com/Manamoda/photos_stream
zadnji put kad je u ZG bila ta akcija sve po 10/5 kuna to je bila takvo odvratno krplje tamo da ja s tim ni pod nebi obrisala...
mislim da to ni beskućnici nebi nosili
to je bila roba valjda iz 60tih koju je netko našao u kontenjeru, nakon što je godinama stajalo u vlažnom podrumu punom miševa,oprao na 60 (sve je bilo stisnuto,scufano i zgužvano) i stavio na prodaju...puno rupa (vunene stvari) isam sam čekala da moljac izleti... eto, takav sam ja dojam imala a inače nisam gadljiva....stvarno
užas.... ja i ostali kupci smo se samo pogledali i izašli van....užas
govorim za ovaj u dubravi
inače,kad nisu te akcije, da se naći ok stvari al treba prekopavati i šunjati,
kad su te akcije, maknu sve dobro
i da, bila danas u 2 kik-a...u jednom našla čarape po 4 kune, odlične, papiri za zamazanje po 1 i 4 kune, kutije spiderman i jurić po 8,17 i 23kn (ima i za curice neke roze,nisam gledala s kojim likom)
u drugom kik-u samo božićni ukrasi i one tanke tajice na snjiženju