-
Užasno mi je žao da se Cvijeta nasekirala. Nisam sigurna da objektivno ima razloga.
Ja nemam nikakvog utjecaja na zakone. Polemiziram o argumentima pro-abortus, od kojih se meni niti jedan ne čini uvjerljivim. Tako ja free thinkam... svjesna sam da polazimo od različitih postavki, ali zar to treba izazivati agresiju? Tucite argumente; zašto ne, tu samo razgovaramo, nitko ne mijenja zakone, nitko nikoga ne kamenuje. Neka si netko da truda i razumno protuargumentira onu Mujičinu dilemu - ili uopće ideju da se mene abortus ne tiče - ili čak da se tiče samo žene - pri čemu druga strana može biti npr. moj sin, znači moje unuče - to je razgovor.
No, ako postoji crta nakon koje bjesnimo - nisam sigurna koliko je to onda dijalog, a koliko načisto dogma preko koje mišljenje i razgovor više nije moguć. Intelektualno poštenje bi onda trebalo nazvati ovakav topic - ideologijom ateizma, ili nekako tako, a nikako slobodnim mišljenjem. Jer je očito crta slobode fino i duboko ukopana na par metara od jedne okvirne i temeljne misli...
Posljednje uređivanje od Ifigenija : 07.01.2013. at 11:41
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma