ja isto ne vjerujem statistikama Kinseya u kojima je naveo, ispravite me u postotku, da cca 87% žena koje nisu u braku (prrije cca 70god) čine pobačaj
al eto, drugi vjeruju, pa su i na temelju tog, došli do legalizacije pobačaja

isto en vjerujem da postoje ljudi koji tom istom Kinseyu vjeruju, dapače, klanjaju se u ovoj stvari, vele znanost!!:
Reproducirala sam Kinseyeve dječje Tablice iz njegove vlastite knjige, gdje je on objavio navedene torture – kao "orgazme“ dojenčadi i djece, a na stranicama 160. i 161. posvjedočio da je 196 muške dojenčadi i dječaka mlađih od 12 godina imalo šest "vrsta“ "orgazama", uključujući stravu, krikove i nesvjestice
http://www.vecernji.hr/vijesti/proci...-clanak-496419

dakle, sve iz njegovih knjiga
ni manje ni više, taj vrsni znanstvenik za ose je ustvrdio da se je dječiji orgazam mjerljiv kroz, npr, vrištanje i nesvjesticu
slijedom toga, pitam se ja, ako je tako kod dice, tako velebni orgazmi, mora da je kod odraslih još žešće!! možda ekstaza i to 26x2 orgazama u 24h
jer isti Kinsey ima tablicu u kojoj su 'mjerili' broj orgazama djeci unutar 24h
pa su jednom dečkiću od 4godine ustvrdili 26orgazama u 24h!!
a ima i beba od 2mj. ne sjećam se koliko ono orgazama u 24h..
pa kad još pročitaš onaj njegovu rečenicu:
„Teško je shvatiti zašto bi se dijete, osim ako nije kulturalno uvjetovano, uznemirilo što mu netko dodiruje genitalije, kada vidi genitalije kod drugih ili kada doživi neki još specifičniji seksualni kontakt.“ (A. Kinsey et al., Sexual Behavior in the human Female, str. 121)
zapitaš se, koji to čovjek, napose roditelj, ma kako liberalan bio, može progutati te bljuvotine i još ih veličati kao slobodu i znanost!!?
i koji su to ljudi koji su podraživali i time zlostavljali djecu ne bi li tako svojim štopericama mjerili vriskove, backanje, nesvjestice koje su onda proglasili kao orgazme!!...
i čiju to djecu!! tko to jest priuštio svojoj djeci.. strašno...