Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1101

Tema: odgoj u duhu vjere 6. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

zmaj, znaš ti dignuti živac, moraš i sama priznati, ali u zadnje vrijeme pišeš OK. No, u ove tri riječi " totalno bzvz upis" ne vidim ni "n" od neprimjerenog nivoa komunikacije.

Dva posta upućena meni zadnje dane bila su deset-ma sto puta neprimjereniji nivo komunikacije, ali ja nisam tužibaba i neću prijaviti te postove, ali nije ni administrator sam stavio njima opomenu.
    Ah, sad sam se sjetila, oba su bila od istog nicka, a taj nick nema šanse da dobije opomenu. Nigdje nema jednakosti...

Ups, zaboravila sam smajlić
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 14.01.2013. at 21:04

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    zmaj, znaš ti dignuti živac, moraš i sama priznati, ali u zadnje vrijeme pišeš OK. No, u ove tri riječi " totalno bzvz upis" ne vidim ni "n" od neprimjerenog nivoa komunikacije.

Dva posta upućena meni zadnje dane bila su deset-ma sto puta neprimjereniji nivo komunikacije, ali ja nisam tužibaba i neću prijaviti te postove, ali nije ni administrator sam stavio njima opomenu.
    Ah, sad sam se sjetila, oba su bila od istog nicka, a taj nick nema šanse da dobije opomenu. Nigdje nema jednakosti...

Ups, zaboravila sam smajlić
    admin je bio na godišnjem
    smatrajte se svi skupa upozoreni
    čitajte postove prije nego ih objavljujete
    neću tolerirati nikakve insinuacije, vrijeđanja i spuštanja
    vrijedi za obje strane

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •