Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1783

Tema: LCHF recepti + što danas jedemo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa Vidi poruku
    Supet tema

Kad sam svojevremeni bila na ovom načinu prehrane radi candide najteže mi je bilo smislit recepte.

Jedan od omiljenih mi je bila palačinka tortilja s raženim brašnom (jedino mi ono nije smetalo).
    2 Jaja umutiti, didati brašno i sol pa prepeći na tavi s obje strane. Može biti u slanoj ili slatkoj varijanti. Ja sam je punila s povrćem,, svježim sirom, voćem, znala sam je i zapeći prelivenu kiselim vrhnjem.

Skupljam hrabrost za ponovno krenuti na lchf, trebam skinuti puuuuno kg
    Raženo brašno se prema lchf-u ne koristi (žitarice uopće, posebno ne one s glutenom), naravno, nema zabrane, ali to onda nije lchf. Ali ako trebaš smršaviti, hranjenje prema principima paleo prehrane će ti sigurno pomoći. Ja sam početkom lipnja 2012. imala 59 kg (na 165cm), a u kolovozu 54, a na ovakav način prehrane uopće nisam krenula radi mršavljenja, kilogrami su se samo topili. A gladi nema, nimalo.

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Freyja prvotno napisa Vidi poruku
    Raženo brašno se prema lchf-u ne koristi (žitarice uopće, posebno ne one s glutenom), naravno, nema zabrane, ali to onda nije lchf. Ali ako trebaš smršaviti, hranjenje prema principima paleo prehrane će ti sigurno pomoći. Ja sam početkom lipnja 2012. imala 59 kg (na 165cm), a u kolovozu 54, a na ovakav način prehrane uopće nisam krenula radi mršavljenja, kilogrami su se samo topili. A gladi nema, nimalo.
    Da, ja sam u stvari krenula radi candide ne mršavljenja (ali mi se isto istopilo 10 kg u mjesec i po).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •