Pokazuje rezultate 1 do 50 od 631

Tema: Seksualizacija djece

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    a..
    a sve ove maskare, depiliranja, odjecu, stavis u rang pijeska. (ali zaista u rang piejska) ono ponekad veseli, ugodno je, nekad nam je bas lijepo kad zajedno odemo u shooping, ali to je to pijesak.

ako ces vecinu razgovora s djetetom ili pred djetetom o drugoj djeci ili zenama, voditi o izgledu ( i o krasnim, divnim proslim vremenima....), bez obzira da li figurativno receno zastupas burku ili tangu, poruka je jasna... sunce moje izgled zaista i jest najvazniji, jer ljudi ocito tebe svode na tange, ili pramenove, ili nedepilirane noge, svejedno.
    Ma, što da ti kažem... Savršenstvo. Tako i ja to vidim, samo jedino što mogu je nizove nizat, a opet će bit lošije, tu treba samo x stavit.

Onaj ko se lijepi za pijesak, pijeskom se bavi, bilo s predzankom "Strašno!!! današnje doba makni sve živo", bilo s predznakom "Ovo je meni decentno!", to je samo - zabava, nema tu neke opasnosti. Kontekst je bitan i neće nikad propast uzrokovat a niti nudistički kamp, niti neki priručnik s eksplicitnim slikama, niti šljašteća majica, niti depiliranje, a niti dlake (sjetimo se Nene). Sve su to mode... pri čemu se suština ne mijenja bitno.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 17.01.2013. at 18:03

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •