Pokazuje rezultate 1 do 50 od 234

Tema: Meni je dosta, njemu nije...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Zuska super
    Ja sam sva neodlucna, ukinula bi nocno dojenje, a mozda i ne bi. Pa se tako ponasam i po noci, malo ga uspavljujem sisom, a malo mazenjem i pjevusenjem ili ga legnem na sebe. On moze ponovo zaspat na oba nacina, samo bez sise to malo duze traje, i malo i place, al ne previse. Al cini mi se, ako zaspe bez sise, da duze spava. Nocas smo, cini mi se, imali 4 ili 5 uspavljivanja, 2 bez sise, i 2-3 sa, sto nije uopce lose, al dok bi ja prije odmah zaspala kad bi on posisao, sad me hvata neka nervoza (brzi povratak na posao ) i tesko mi poslije zaspat.

Znam da bi se ja trebala odlucit, al nikako da sazrije ta odluka u meni. S jedne strane zao mi ne dat mu sisu jer vidim da je trazi, a s druge, voljela bih se bolje odmorit i naspavat po noci, a pogotovo jer se za 3 tjedna vracam radit, i morat cu se dizat u 6, a nekako sam dojma da s povratkom na posao uglavnom krecu i malo jaca nocna nacicavanja.

cikla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Al cini mi se, ako zaspe bez sise, da duze spava.
    Kod nas je ovo isto slučaj. Ranije se budila svakih sat i po i svaki put bi malo posisala, pa nastavila. Od kada sam prestala dojiti noću pobudi se jednom, popije vode ili se malo pomazimo i nastavi spavati. Spava od 9 do 9, ali po danu neće.

Zadnja dva dana je gadno muči zub i ništa ne jede ceo dan, samo sisa. Prvu noć mi je bilo žao da joj uskraćujem, rekoh, možda je gladna i opet se budila i vrtila celu noć. Već sledeću joj nisam dala jer sam videla kuda to vodi i nije se tako često budila. Malo je gunđala, vukla me za majicu, ali je odustala i proveli smo mirnu noć.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •