-
Zuska, nama super, odonda spava ko veliko dijete (već odavno mi ona fraza "spava ko beba" pala u vodu
), probudi se ona di koji put, provjeri jesam li kraj nje i nastavi. Kažem, da ja nemam tako lak san, nebi ni primjetila. Ja sam zadovoljna i nisam požalila zbog prestanka dojenja..nisam ja s nikim od svoje djece požalila, svih stala dojiti tako nekako od godine-godine ipo, malo manje..za mene je to to, po svemu to smatram idealnom dobi za prestankom dojenja djece. Duže nebi, a nebi ni kraće.
Nego, što sam htjela reći..MOjca..pa naravno da ćeš je maziti, nosati, ljubakati..ali znaš što ću ti ja reći...ne isplati se uništavati sebe i ići preko svojih granica..kad ti dijete malo poraste, neće biti važno jesi li se noću budila 200 puta ili 2, ili si prespavala čitavu noć.. Najvažnije je da se dijete osjeća sigurno uz tebe, da mu pružaš ljubav i nježnost..ali treba imati svoje granice i na nježan način dati do znanja djetetu da ih ne može prijeći. Ne želim soliti pamet ali eto, iskustvo mi govori da su djeca mali vampiri, isisat će i zadnji atom energije i strpljenja ako im dozvoliš.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma