Zuska, svaka ti čast! Ja bi popustila sigurno! Drago mi je da sve ide na bolje, ma to je sad to, shvatila je ona šta je na stvari...

Uopće ne znam šta bi vam rekla kako je kod nas. Sinoć je prespavao noć! Barem sam ja 99% sigurna da je, možda se ipak provukao jedan podoj u snu. Ali to je samo sinoć, ne znači da će tako i noćas.
Uglavnom, ja mu prvi dio noći nedam, barem do 6 ujutro, onda več budem premorena pa ni ne znam šta radim. A on....on ne plače, on je ljuuuuut! Ugrizao me za ruku, prekjučer za lice, udara nogama, udara rukama po stranici kreveta, vrišti, gura me, baca se... I ne pomaže ništa, ja ga pomazim on mi miče ruku i još više se ljuti. Onda nakon nekog vremena, dovoljno je samo da mu stavim ruku na lice, on legne na moju ruku, ja ga s drugom mazim po kosi i tako zaspi. Divljak moj mali...

MM ide na godišnji od sljedečeg tjedna, tad planiram potpuno ukinut noćno i preselit ga k bratu u sobu. Il sad il nikad jer poslje muž ide u Norvešku i neće mi imat ko pomoć. Tako da...držite fige!