Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1101

Tema: odgoj u duhu vjere 6. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    u stvari, oprosti, ja sam otišla predaleko
    ne želim uopće propitivati tvoj odgoj ili ispravnost istoga, nije mi to bila namjera
    ali želim ti reći da spontano (jer je normalno i prirodno) ipak živiš ono čemu se teoretski protiviš (bar bi trebala)
    ma nisi, otišla si onoliko koliko sam ti ja dozvolila

a o življenju u praksi , ne spontano već namjerno, ne mogu više slijediti Nauk no što ga slijedim. no to su već moje neke privatne stvari, i sa fratrom sam pričala o puuuno ozbiljnijim temama (npr dogovarali smo bolesničko pomazanje) i ovo s klincima je više bila smiješna digresija koja je ubacila malo šaljivosti u preteške teme.

naravno, ne poznaješ me i ne možeš znati koliko ja u biti živim , praktično, ono što nam govori Nauk. i to je OK.svi se mi poznamo manje više virtualno i ne znamo jedne druge kao što bismo se znale u stvarnom životu.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

leonisa pa jest idealistički pristup, ja od toga ne bježim. smatram da nam je letvica vrlo visoko i da Crkva od nas traži puno. no nikad ne smetnite s uma da BESKRAJNO puno i daje!

što se zabrane tiče, od mene neće čuti ništa takvog-u tom smislu. ali će čuti puno, puno drugog.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

i žalosno je što su neki crkvenjaci i svjetovnjaci zabrijali zadnjih mjeseci kao da jest, a nije.
    zapravo sam se ugodnije i ljudskije osjećala prošli tjedan na školskom roditeljskom, s našom učiteljicom, kojoj su crkva i grozd otežali i tako teške uvjete za rad.
    nego u crkvi. i to u crkvi zbog masturbacije.
    ma dajte, više.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj ronin prvotno napisa Vidi poruku
    a o življenju u praksi , ne spontano već namjerno, ne mogu više slijediti Nauk no što ga slijedim.
    drago mi je da si to izrekla da ti mogu reći: znam, vjerujem ti!
    i zato mi je sve oko masturbacije, zapravo, smiješno.
    kao da je to bit.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •